BLACK & WHITE

Black and white photos <3 Something I rarely use but love. (edited with our preset “Time Out”)

God morgon fina ni! <3 Jag har haft en skön morgon men tandvärken från helvetet, haha! Alltså halva mitt ansikte känns typ förlamat, det svider liksom från örat ner till nyckelbenet på den sidan visdomstanden sitter. Inte konstigt att barn blir sjuka/arga/ledsna när dom börjar få tänder känner jag nu, haha! Ska bli skönt att få ordning på tanden nästa vecka, dels så jag kan sluta ha ont men också så jag slipper klaga om den här… ;-) Till något helt annat då – bilder och speciellt svartvita bilder. Något jag ÄLSKAR men sällan använder. För mig som oftast visar kläder, outfits eller mat så är det svårt att använda svartvita bilder men det är något jag verkligen gillar. Tycker det ger en helt annan känsla än färgglada bilder, även om jag älskar det också. :-) Vad tycker ni? Gillar ni svartvita bilder? Jag kan sitta och redigera bilder i timmar, tycker det är så lugnande och kul på samma gång… PUSS <3

//Good morning loves! <3 I’ve had a nice morning but with a tooth ache from hell, haha! Seriously half my face feels paralyzed, it hurts from the ear down to my collarbone on the side my wisdom tooth is on. I understand when babies get sick/angry/sad when they’re starting to get teeth, haha! Will be nice to get it fixed next week, partly because I don’t need to be in pain anymore and partly because I don’t have to complain about it here… ;-) To something completely different – pictures and black and white photos. Something I LOVE but rarely use. For me who mostly show clothes, outfits or food it’s hard to use black and white photos but I truly like it. I think it gives such a different feeling than colorful photos, even if I love that too. :-) What do you guys think? Do you like black and white photos? I can edit pictures for hours, I think it’s so calming and fun at the same time… HUGS <3

14 reaktioner på “BLACK & WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.