JUST A NORMAL DAY – VLOG

A vlog from earlier this week – just a regular day in Marbella.

God morgon babes! Här kommer vloggen jag pratade om igår, fick feeling och vloggade en dag bara. Vi gjorde inget speciellt, typ tandläkaren, färga fransar och bryn och gick prommis med Maxi. En väldigt vanlig dag skulle jag säga. :-) Eller ja, jag går ju inte till tandläkaren så ofta men ni fattar, haha! Jag visar också när jag använder våra presets och hur jag redigerar, tänkte att det kunde vara kul för er att se. Hoppas ni gillar den! Planen för dagen är att plåta produktbilder till C’est Normal (vårt egna klädmärke, iiih!!) och efter det ska jag faktiskt redigera en till video som förhoppningsvis kommer upp imorgon. Det är en annorlunda video så ingen vlogg. :-) Hoppas ni får en fin måndag så hörs vi senare, PUSS <3

//Good morning babes! Here’s the vlog I was talking about yesterday, I just felt like it and vlogged one day. We didn’t do anything special, just going to the dentist, tinted my lashes and brows and went for a walk with Maxi. A very regular day I would say. :-) Well, it’s not like I’m going to the dentist that often but you get it, haha! I’m also showing you when I’m using our presets and how I edit, I thought it could be fun for you guys to see. Hope you like it! The plan for the day is to shoot product photos for C’est Normal (our own clothing brand, iiih!!) and after that I’m actually gonna edit another video that hopefully will be online tomorrow. It’s a different video so not a vlog. :-) Hope you’re having a great monday and I’ll talk to you later. HUGS <3

10 reaktioner på “JUST A NORMAL DAY – VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.