Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:56 | August 27, 2018

JUST A NORMAL DAY – VLOG

A vlog from earlier this week – just a regular day in Marbella.

God morgon babes! Här kommer vloggen jag pratade om igår, fick feeling och vloggade en dag bara. Vi gjorde inget speciellt, typ tandläkaren, färga fransar och bryn och gick prommis med Maxi. En väldigt vanlig dag skulle jag säga. :-) Eller ja, jag går ju inte till tandläkaren så ofta men ni fattar, haha! Jag visar också när jag använder våra presets och hur jag redigerar, tänkte att det kunde vara kul för er att se. Hoppas ni gillar den! Planen för dagen är att plåta produktbilder till C’est Normal (vårt egna klädmärke, iiih!!) och efter det ska jag faktiskt redigera en till video som förhoppningsvis kommer upp imorgon. Det är en annorlunda video så ingen vlogg. :-) Hoppas ni får en fin måndag så hörs vi senare, PUSS <3

//Good morning babes! Here’s the vlog I was talking about yesterday, I just felt like it and vlogged one day. We didn’t do anything special, just going to the dentist, tinted my lashes and brows and went for a walk with Maxi. A very regular day I would say. :-) Well, it’s not like I’m going to the dentist that often but you get it, haha! I’m also showing you when I’m using our presets and how I edit, I thought it could be fun for you guys to see. Hope you like it! The plan for the day is to shoot product photos for C’est Normal (our own clothing brand, iiih!!) and after that I’m actually gonna edit another video that hopefully will be online tomorrow. It’s a different video so not a vlog. :-) Hope you’re having a great monday and I’ll talk to you later. HUGS <3


10 kommentarer10 kommentarer om “JUST A NORMAL DAY – VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • When talking about “normal” you actually mean “regular”?! ;)

  Reply
 • normal day… a perfect day!:)

  Reply
 • I’m loving your vlogs! Keep them coming. :)

  Reply
 • Vad blir den “korrekta” översättningen av c’est normal? Så kul med klädmärket, ser fram emot lanseringen! 😀

  Reply
 • Underbart med en ny vlog! Jag är lite sen på JannDbollen, så du är en ny upptäckt för mig. Är sjukskriven i väntan på bebis nummer tre, så har kollat ikapp alla dina vlogar. Så nu när jag är klar med dem tänkte jag hoppa på Jons 😆

  Reply
 • Nice vlog – as always! To jon’s comment: I love your sarcasm (we’re pretty sarcastic in Germany, too), you’re both such likeable positive people! I really enjoy following you (which sounds super creepy now hahah). Good job guys, keep going! :))
  Ps: I am super excited for the c’est normal collection

  Reply
 • Vad heter nagellacket du har på dig i videon? Så fint :)

  Reply
 • Wow, so lovely. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/?hl=de

  Reply
 • Hej Janni!
  Jag älskar din youtube kanal!
  Skulle du kunna göra en video där du pratar om dina tankar kring miljön? Jag önskar att fler influencers vågar lyfta fram den diskusionen i ljuset på ett seriöst sätt.
  Frida från trendenser gjorde att viktigt inlägg tycker jag: http://trendenser.se/2018/august/klimatet-influencers-och-deras-flygresor.html

  Reply
 • When are you guys waking up in the morning? I would teally want to know, I’m setting myself a few challenges.

  Reply