WHITE ON WHITE

Hat from the market/ LoveShackFancy set/ Inuikii sandals

God morgon babes! Den här gången från Sverige, Malmö faktiskt. :-) Vi ska snart hoppa in i bilarna och åka mot Ystad, det ska bli spännande. Jag är här med Foreo för en lansering av deras nya produkt så vi ska prova den, gå på spa och bara mysa. Jon är med också vilket är extra mysigt. Mer om det sen! Först vill jag visa min sista Marbella-sommar outfit för den här gången. Jag älskar verkligen LoveShackFancy som ni säkert vet, speciellt när det kommer till söta sets. Det här matchade jag med en strandhatt och favoritsandalerna, dessa skor har jag använt hela sommaren. Så sköna att bara hoppa i till vad som helst. :-) Wow vad jag kommer sakna Spanien nu när vi åkt, men jag har längtat till Monaco så ser fram emot att komma hem imorgonkväll. Det är bara en kortis här i Sverige så jag ska njuta av det också, även om vädret är sådär… ;-) PUSS <3

//Good morning babes! This time from Sweden, Malmö actually. :-) We’re soon getting in the cars to go towards Ystad, that will be interesting. I’m here together with Foreo for a launch of their new product so we’re gonna try it out, go to the spa and just chill. Jon is with me here so that’s extra cozy. More on that later! First I want to show you my last Marbella summer outfit for this time. I love LoveShackFancy as you probably know, especially when it comes to cute sets. I matched this with a beach hat and my favorite sandals, I’ve used these shoes all summer. So comfy to just get in and wear with anything. :-) Wow I’m gonna miss Spain now when we’ve left, but I’ve been missing Monaco so I look forward to come home tomorrow night. It’s just a quick visit to Sweden so I’m gonna enjoy that too, even if the weather is not on top… ;-) HUGS <3

15 reaktioner på “WHITE ON WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.