SPA MORNING

Woke up in Ystad at a spa – such a cozy place with a reeeally nice breakfast! <3

I’m wearing a sweater from Designers Remix, Gina Tricot jeans and my laptop case from DB (here!).

God morgon babes! Vi hade en heldag på spa:t här igår, vi kom fram till Ystad Saltsjöbad runt 10 på morgonen och hängde runt i morgonrockar hela dagen. :-) En ansiktsbehandling, häng med alla ladies, en god lunch och lite genomgång av nya produkter. Vi avslutade med en riktigt god middag med hela gänget och gick och la oss ganska tidigt. Vi vaknade upp av solen som sken rakt i ansiktet, det skulle regna stod det men vi har haft lite mer tur än så. Vi gick ner till frukosten här på hotellet och wow – snacka om grym frukost! Det fanns ett bord med veganska alternativ så för mig blev det havre-yoghurt, granola, bröd med vegansk philadelphia och ost. Så gott var det! :-) Här i Sverige är det ju ganska enkelt att äta plant based, det ska bli spännande att se hur Monacos utbud är haha! Vi ska snart röra oss mot Malmö igen innan vi åker till Köpenhamn för att flyga hemåt. Även om det har varit supermysiga dagar här så ska det bli riktigt härligt att komma hem. :-) Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! We had a full day here at the spa yesterday, we arrived to Ystad Saltsjöbad around 10 AM and just hung out in robes all day. :-) A facial, hang with all the ladies, a nice lunch and then some go through with new products. We finished off with a really nice dinner with the crew and went to bed pretty early. We woke up with the sun straight in our faces, it said that it was supposed to rain but we’ve been a bit more lucky. We went down to breakfast here at the hotel and wow – talk about nice breakfast! They had a table with vegan options so I had oat yogurt, granola, bread with vegan cream cheese and cheese. It was so good! :-) It’s pretty easy to eat plant based here in Sweden, it will be interesting to see how Monaco is haha! We’re soon heading back towards Malmö again before we’re going to Copenhagen to fly home. Even if it’s been a few really nice days here it will be so nice to come home. :-) Talk later, HUGS <3

14 reaktioner på “SPA MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.