JANNI’S COOKING SHOW – 3 FAVORITE VEGAN BREAKFAST RECIPES

My favorite breakfast recipes – find the recipes in text under the video HERE!

Heej hjärtan! Förlåt för radio silence här idag, men jag har typ haft migrän för första gången i mitt liv… :-( Jag tror att tanden har gjort att jag spänt mig, tuggat konstigt när jag ätit och liknande. Jag har legat och vilat/sovit hela dagen i princip, men för ett tag sedan satte jag mig och redigerade den här videon jag spelade in i Spanien innan vi åkte. :-) En matlagningvideo – jag visar mina 3 favoritrecept till frukost! Bananpannkakor, min gröna favoritsmoothie och en kokos/vanilj-gröt. Enkla frukostar som alla kan göra, och alla är helt plant based. Hoppas ni gillar videon! Säg till om ni vill ha fler såna här videos och isåfall med vad för mat, jag älskar att laga mat och tycker det är kul att dela med mig. Nu – käka en pizza och kolla film. Hoppas på att huvudvärken släpper tills imorgon… PUSS <3

//Heey loves! Sorry for the radio silence here today, but I think I’ve had some kind of migraine for the first time in my life… :-( I think it’s because of the tooth since I’ve been tense, chewed weirdly and stuff like that. I’ve been resting/sleeping almost all day, but a while ago I decided to edit this video I recorded in Spain before we left. :-) A cooking video – I show my 3 favorite breakfast recipes! Banana pancakes, my green favorite smoothie and coconut/vanilla oatmeal. Simple breakfasts that everyone can make, and all of them are plant based. Hope you like the video! Let me know if you want more videos like this and in that case what type of food, I love to cook and I think it’s fun to share. Now – eat pizza and watch a movie. Hopefully the headache will be gone tomorrow… HUGS <3

19 reaktioner på “JANNI’S COOKING SHOW – 3 FAVORITE VEGAN BREAKFAST RECIPES”

 • Marie says:

  Jaa fler såna videos/tips! 😊
  Skriv gärna ner recepten på bloggen oxå! Jag kollade precis på videon o allt såg gott ut men jag minns inte vilka mått det var osv.. så skriv det gärna så blir det lättare.

  Krya på dig!

 • Anonymous says:

  Of course we want to see food vlogs too !
  Well done Janni.

  Best Regards from Slovenia, Alja

 • Amalie says:

  Hei! Jeg prøver også å spise vegansk, men sliter med å finne gode alternativer til yoghurt som ikke er tilsatt sukker. Har du noen tips?

 • Anonymous says:

  Great 👍🏻 well done! I think your recipe are really for making every day. In the video you say where your outfit is from can you make a link it looks really special I like it! Greetings from a rainy Austria

 • Netti Starby says:

  Vilken grym video! :-D Kramis

 • Enikő says:

  Great ideas, thanks for sharing! =)
  Pls show us more recipes and talk about how eating plant based fills you without leaving you hungry after just a couple of hours.
  Sending love from Hungary! <3

  • Anonymous says:

   If you’ve followed Janni and her vlogs, you know that she’s “always hungry.” Jon agrees.

 • Anonymous says:

  Love it!

 • Anonymous says:

  Janni, try to make delicious ice cream. :) Frozen banana mix in blender with coconut milk (but not the milk you use for pancakes, you need milk in can), and add nuts, I use almond, but I know you love cashew nut. :)) Sometime I add peanut butter too. :) When you mix, put in freezer for some time. :) Greetings from Lithuania! Love you! ;)

 • Wow, so cool! Love it, thanks for the inspiration. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/?hl=de

 • Phyllis says:

  Love the pancakes,I tried them already out and they are amazing :D!!!

 • Linn says:

  Vart har ni köpt era bestick? <3

 • Erika says:

  Älskar dina mattips, vi verkar ha samma smak, haha. :-)
  Testade din gröna smoothie imorse och sen blev en favorit för både mig och min dotter!
  Tack!

 • Tatiana Tiboni says:

  Hey Janni,
  today I tried the pancakes and they didn’t look like perfect pancakes but they were really jummie!!! I normally don’t really eat a lot of vegan dishes but this one is really good and so simple.
  Looking forward to “Janni’s cooking class episode II”.
  Lots of love,
  Tatiana X

 • Julia says:

  Mums!!
  Åh ja, jag älskar när du delar hälsosamma recept och träning här i bloggen, mer sånt skulle jag bli överlycklig för hihi. Recept i alla former och då helst veganskt vilket blir lättare att få se nu när du också kör det spåret. Så kul!! Gärna frukost, mat, bakverk ja you name it. Allt :) Kramar <3

 • Emma says:

  Hej hej! Härliga frukost tips!
  Jag undrar vart man ska köpa den tröjan/det märket du har på dig under videon? :o
  Dom är verkligen skit snygga vore tacksam för svar!
  Kramar Emma!

 • Cornelia says:

  Mums! Smarriga tips på plantbaserade rätter, jag tycker det är relativt enkelt att äta plantbaserat till frukost men till mer maträtter får jag tänka till lite extra :) Gillar verkligen när du delar med dig av massa härlig plantbaserad mat, även om jag inte följer recepten fullt ut så är det väldigt bra inspiration! Tack för det! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.