SUMMER MOMENTS

Exploring places. Summer memories from Ibiza and our boat trip. <3

God morgon babes! Huvudvärken är i princip borta, äntligen. Jag låg på en spikmatta igårkväll en stund, vet inte om det var det som hjälpte men huvudvärken försvann iallafall. :-) Jag lider med alla som har migrän ofta, jag som sällan har ont i huvudet fick nästan panik då det gjorde ont när man tittade, ställde sig upp och rörde sig. Till något helt annat då – lite memories från sommaren och Ibiza. Wow vad jag saknar det redan, vakna upp på båten och bara glida runt hela dagen. Utforska nya ställen och åka båt. Livet! <3 Känns väldigt skönt att vara tillbaka i Monaco iallafall, jag har nog saknat det mer än jag trodde. Att vakna upp med stranden rakt utanför fönstret är oslagbart. Många kommenterade att det skulle kännas konstigt för oss att bo i vår lilla lägenhet efter att ha varit i huset, men jag tror inte ni förstår hur skönt det är att ha en liten lägenhet haha! Man kan städa allt på någon timme, vilket är gaanska stor skillnad för en pedant som jag. ;-) Nu – försöka mig ut på en promenad (har saknat min prommis-runda!) och hoppas på att huvudvärken håller sig borta. PUSS <3

//Good morning babes! My headache is almost gone, finally. I was on a spike mat last night for a while, not sure if that was the thing helping but the headache disappeared anyhow. :-) I feel for people who has migraine often, I rarely have headaches so I almost panicked since it was hurting when I looked, stood up or moved. To something completely different – some memories from the summer and Ibiza. Wow I miss it already, to wake up on the boat and just hang around all day. Explore new places and go on a boat. Life! <3 Feels so good to be back in Monaco though, I’ve missed it more than I thought. To wake up and have the beach right outside the window is unbeatable. Many of you commented that it would be weird for us to be in our small apartment after being in the house, but I don’t think you understand how nice it is with a small apartment haha! You can clean it all in one hour, which is a preetty big difference for someone who needs it to be clean all the time. ;-) Now – try to go out for a walk (I’ve missed my walking route!) and hopefully the headache will stay away. HUGS <3

13 reaktioner på “SUMMER MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.