MORNING ROUTINE

A sweaty morning walk – going to the port to check out the yachts!

God morgon hjärtan! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Jag startade dagen med en promenad, och jag fick med mig Jon för en gångs skull! Det händer sällan på morgonen, haha! Vi gick en annan väg imorse för att spana in hamnen, alltid kul att se vilka båtar som ligger där. Det var vaarmt däremot, vet inte varför jag trodde att Monaco skulle vara svalare än Marbella… Det är det inte iallafall, haha! Vi gick i ungefär en timme och nu är vi tillbaka hemma igen. Jag ska redigera klart vloggen från helgen (Ystad) och efter det blir det lunchdate med Allegra. Har saknat henne massor, hon har knappt varit i Monaco i sommar heller så det ska bli kul att höra om alla hennes äventyr. :-) Monaco är så litet så somrarna här blir ganska packed med turister så det känns som alla som bor här flyr landet då haha! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning loves! Hope you’ve had a great morning. :-) I started the day with a walk, and I got Jon to join for once! That rarely happens in the morning, haha! We walked another route to check out the port, always fun to see what boats are there. It was hoot though, not sure why I thought Monaco was colder than Marbella… It wasn’t anyhow, haha! We walked for about an hour and now we’re back home again. I will finish the edit of the vlog from the weekend (Ystad) and after that I have a lunch date with Allegra. I’ve missed her a lot, she hasn’t really been in Monaco this summer either so it will be fun to hear about all her adventures. :-) Monaco is so small so during summer it’s pretty packed with tourists so it feels like everyone who lives here flees the country then haha! Talk later, HUGS <3

16 reaktioner på “MORNING ROUTINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.