SPA WEEKEND IN SWEDEN

This video is a collaboration with Foreo!

A vlog from our spa day in Ystad, Sweden. Such a beautiful and relaxing day! <3

God morgon hjärtan! <3 Hoppas ni mår toppen! :-) Jag mår bra, fick äntligen ta bort stygnen ur munnen igår så nu är jag tillbaka till att äta extra försiktigt då det är ett stort hål längst bak i munnen. ;-) Skönt att tanden är borta iallafall, den har gjort ont så många gånger så nu kan den aldrig störa mig igen haha! Här kommer en vlogg från helgen i Ystad, det var så otroligt mysigt. Vi var ju där tillsammans med Foreo så vi blev väldigt bortskämda hela helgen. Spa, mys, god mat och bara relaxing. Vi var ett så mysigt gäng också. <3 Hoppas ni gillar vloggen! Planen för dagen är att tvätta, träna (ska försöka komma igång igen, ville inte träna när jag åt penicillin) och laga massa mat. Vi åkte till en stor matbutik i Nice igår och handlade massor. Jag ville ha lite veganska alternativ och kände att Monaco kanske inte var stället att hitta det, så vi åkte till Nice och hittade en hel del. :-) Hoppas ni får en fin dag så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning loves! <3 Hope you’re feeling great! :-) I feel good, finally got to take out the stitches from my mouth yesterday so now I’m back to eating carefully since it’s a big hole in the back of my mouth. ;-) Nice to have the tooth removed anyhow, it’s been hurting so many times so now it will never bother me again haha! Here’s a vlog from the weekend in Ystad, it was so cozy. We were there with Foreo so we got spoiled all weekend. Spa, chill, good food and just relaxing. We were such a nice group too. <3 Hope you like the vlog! The plan for the day is to do laundry, workout (will try to get back on track again, didn’t really want to train while eating penicillin) and cook lots of food. We went to a big grocery store in Nice yesterday and bought a lot. I wanted some vegan options and felt that Monaco wasn’t really the place to find it, so we went to Nice and found lots of things. :-) Hope you’re having a great day and I’ll talk to you later, HUGS <3

11 reaktioner på “SPA WEEKEND IN SWEDEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.