ANTIBES

Exploring Antibes – old town and dentist (haha).

God morgon babes! Fredag idag, vad hände med veckan? Seriöst, tiden springer iväg… En av dagarna den här veckan åkte vi till Antibes, anledningen var att jag skulle till tandläkaren. Bennis kompis är tandläkare så han skulle hjälpa mig med stygnen, så vi åkte på en day-trip till Antibes. Jag hade aldrig varit där innan och det var så himla mysigt där! Det älskar jag med att bo här, det finns så många mysiga ställen runtomkring. <3 Vi åt libanesiskt (så bra om man äter plant based, hett tips!), strosade runt och kollade in stan. Vi gick till Old Town och åt en glass på ett välkänt glasställe, jag tog en hallonsorbet och det var på riktigt den godaste glassen jag ätit och då brukar jag inte ens gilla sorbet. Det smakade verkligen hallon som man plockar i skogen, som när man var liten. Tips till er om ni är i krokarna – åk till Antibes! Nu ska vi iväg på bankmöte och efter det hoppar vi in i bilen och åker till Portofino med Allegra över helgen. Vi bestämde oss för det igårkväll och nu är det två år sedan jag var där, jag ÄLSKAR Portofino. PUSS <3

//Good morning babes! Friday today, what happened with this week? Seriously, time flies… One of the days this week we went to Antibes, the reason was that I had to go to the dentist. Benni’s friend is a dentist so he helped me with the stitches, so we went for a day trip to Anitbes. I’ve never been before and it was so cozy there! I love that with living here, there’s so many cozy places around. <3 We had lebenese food (great if you’re eating plant based, great tip!), strolled around and checked out the town. We walked to Old Town and had ice cream in a well known place, I had a raspberry sorbet and it was seriously one of the tastiest ice creams I’ve had and I usually don’t like sorbet that much. It tasted like raspberry you pluck from the forest, like when I was a kid. Great tip if you’re around – go to Antibes! Now we’re heading for a bank meeting and after that we’re getting in the car to go to Portofino with Allegra for the weekend. We decided last night and it’s two years ago since I was there last, I LOVE Portofino. HUGS <3

9 reaktioner på “ANTIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.