LEO

Na-Kd earrings (here!)/ Aéryne set (sold out)/ Valentino bag/ Nelly sandals

God morgon babes! Från paradiset idag, Portofino. Jag älskar det här stället så mycket! Igår när vi kom fram bytte vi om snabbt och åkte ner till hamnen för en aperitovo. Vi drack vin och åt snacks precis vid vattnet på mitt favvoställe och efter det åt vi pasta i mängder. :-)) Jag hade på mig det här sköna setet, köpte det innan sommaren dock så det verkar inte finnas kvar… Jag gillar att man inte riktigt har på sig klackar här, det är sandaler och platta skor som gäller. :-) Imorse gick vi ut på en lång promenad hela gänget, det är så otroligt vackert här. Nu har vi precis ätit frukost och ska snart packa ihop och åka ut med en båt vi hyrde för dagen. En liten träbåt som vi kan bada ifrån, det ska bli så mysigt! Jag tror vi ska köpa med oss lite pizza och mat som vi ska äta till lunch. Tror vi har en riktig drömdag framför oss. :-)) Hörs senare och ha en magisk lördag. Kärlek <3

//Good morning babes! From paradise today, Portofino. I love this place so much! Yesterday when we arrived we changed quickly and went down to the port for aperitivo. We had wine and ate snacks right by the water at my favorite place and after that we had massive amounts of pasta. :-)) I wore this comfy set, I bought it before summer so it looks like it’s not available anymore… I like that you don’t really wear heels here, sandals or flat shoes is the way to go. :-) This morning we went out for a long walk the entire group, it’s so incredibly beautiful here. We just had breakfast and will soon pack up and head out with a boat we’ve rented for the day. A small wooden boat that we can jump in the water from, can’t wait! I think we’re gonna buy some pizza and food to bring for lunch. I think we have a true dream day ahead of us. :-)) Talk later and have a magical saturday. Love <3

10 reaktioner på “LEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.