BREAKFAST SPOT

Breakfast in heaven – freshly made foccacia, orange juice and soy yogurt with home made granola. <3

Hej hjärtan! Oj vad jag har kämpat med internet, det är inte så lätt här uppe på toppen av berget i Portofino. ;-) Mobilen har knappt mottagning och wifi funkar av och till. Så skönt ändå, haha! Vi startade dagen med en hike, så härligt att gå här i bergen och vid hamnen. Vi kom tillbaka till huset svettiga, hungriga och glada. Vi åt på den här drömmiga platsen, det är så svårt att få med känslan på bild… Men fantastiskt är det. Nybakad foccacia, färskpressad apelsinjuice, yogurt och granola. Kan starta dagen såhär varje dag. :-)) Just nu håller vi på och fixar ingredienser till pizza som vi ska laga, det är en vedugn här så vi ska göra allt själva. Vi har haft en väldigt italiensk helg eftersom Allegra är en true italian, haha! God mat, mycket vin och maaassa bröd och pasta. Livet! Nu – pizza duty! Ska försöka ladda upp lite mer bilder härifrån ikväll, håll tummarna för att internet vill funka. PUSS <3

//Hey loves! Wow I’ve been struggling with internet, it’s not easy here on the top of the mountain in Portofino. ;-) My phone barely has service and wifi works on and off. So nice though, haha! We started the day with a hike, it’s so incredible to walk here in the mountains and by the port. We came back to the house sweaty, hungry and happy. We had breakfast at this dreamy spot, it’s so hard to capture the feeling in photos… But it’s amazing. Freshly baked foccacia, freshly squeezed orange juice, yogurt and granola. I could start my day like this every day. :-)) Right now we’re getting ingredients done for pizza that we’re gonna make, they have a wood oven here so we’re gonna do everything ourselves. We’ve had a very italian weekend since Allegra is a true italian, haha! Good food, lots of wine and looots of bread and pasta. Life! Now – pizza duty! I will try to upload more pictures from here tonight, fingers crossed internet will work. HUGS <3

10 reaktioner på “BREAKFAST SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.