Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:16 | September 9, 2018

BREAKFAST SPOT

Breakfast in heaven – freshly made foccacia, orange juice and soy yogurt with home made granola. <3

Hej hjärtan! Oj vad jag har kämpat med internet, det är inte så lätt här uppe på toppen av berget i Portofino. ;-) Mobilen har knappt mottagning och wifi funkar av och till. Så skönt ändå, haha! Vi startade dagen med en hike, så härligt att gå här i bergen och vid hamnen. Vi kom tillbaka till huset svettiga, hungriga och glada. Vi åt på den här drömmiga platsen, det är så svårt att få med känslan på bild… Men fantastiskt är det. Nybakad foccacia, färskpressad apelsinjuice, yogurt och granola. Kan starta dagen såhär varje dag. :-)) Just nu håller vi på och fixar ingredienser till pizza som vi ska laga, det är en vedugn här så vi ska göra allt själva. Vi har haft en väldigt italiensk helg eftersom Allegra är en true italian, haha! God mat, mycket vin och maaassa bröd och pasta. Livet! Nu – pizza duty! Ska försöka ladda upp lite mer bilder härifrån ikväll, håll tummarna för att internet vill funka. PUSS <3

//Hey loves! Wow I’ve been struggling with internet, it’s not easy here on the top of the mountain in Portofino. ;-) My phone barely has service and wifi works on and off. So nice though, haha! We started the day with a hike, it’s so incredible to walk here in the mountains and by the port. We came back to the house sweaty, hungry and happy. We had breakfast at this dreamy spot, it’s so hard to capture the feeling in photos… But it’s amazing. Freshly baked foccacia, freshly squeezed orange juice, yogurt and granola. I could start my day like this every day. :-)) Right now we’re getting ingredients done for pizza that we’re gonna make, they have a wood oven here so we’re gonna do everything ourselves. We’ve had a very italian weekend since Allegra is a true italian, haha! Good food, lots of wine and looots of bread and pasta. Life! Now – pizza duty! I will try to upload more pictures from here tonight, fingers crossed internet will work. HUGS <3


10 kommentarer10 kommentarer om “BREAKFAST SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Perfect ❤

  Reply
 • Har saknat reflektioner/tankar/åsikter om valet!
  Jättefina bilder! Italien är underbart!

  Reply
 • looks dreamy. love foccacia so yummu

  Reply
 • This looks like the perfect breakfast spot! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Så fina bilder. Älskar Italien och maten där. Har uppskattat mycket att du varit neutral inför valet och politiska åsikter. Vill inte känna mig påverkad av min favoritbloggare vad man borde rösta på eller vad man ska tycka osv. Älskar dina recept, tycker de var väldigt inspirerande. :)

  Reply
 • Är också väldigt intressant att höra andras åsikter! :) Man lär även känna personer bättre genom det sen får man försöka att lyssna till sig själv och sina värderingar vid röstningar :)
  Med en så stor kanal hade jag verkligen utnyttjat den till att ta ställning för och emot vissa åsikter.

  Reply
 • Håller inte med om att man lär känna personer genom bloggar. Man kanske vet en del saker som bloggaren berättat om sig själv, men man känner inte personen ändå. Tycker inte att det är intressant att höra andras åsikter, inte när det gäller ett val alla fall.

  Reply
 • You look so gorgeous!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Får man fråga om det är Allegra som äger huset eller om det är hotell? Ser helt magiskt ut och skulle mer än gärna bo där över en weekend! :)

  Reply
 • Wow, that looks amazing! <3

  Reply