BOAT DAY

We rented a boat one day and went out to enjoy. <3

God morgon babes! Hoppas ni har en fin måndag, vi vaknade faktiskt upp i Portofino igen. Vi bestämde oss för att stanna tills idag då vi annars skulle fastna i galen trafik i Genova (pga bron som rasade), så vi fick en extra dag här och åker hemåt senare idag. Vi ska först ut med en båt en sväng, bada lite innan bilresan. :-) En av dagarna här hyrde vi den här båten, köpte med oss mat och badade/solade i några timmar. Så härligt var det! Ni vet ju hur mycket jag älskar att vara ute på vattnet så jag njöt som aldrig förr. Vi var ute i ungefär 4 timmar och efter det åkte vi tillbaka till Portofino igen och åt gelato. Det har varit en så lugn och skön helg och jag känner mig utvilad och ungefär 10 kilo tyngre, haha! Vi har ätit så mycket god mat så det har varit så värt det. ;-) Nu väntar jag in att Allegra ska vakna så vi kan gå på vår morgonhike, alltid skönt att starta dagen så. Speciellt här. PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re having a great monday, we actually woke up in Portofino again. We decided to stay for one more day since we would get stuck in traffic in Genoa (because of the bridge that fell), so we had an extra day here and will head back home later today. First we’re heading out with a boat, swim a bit before the car ride. :-) One of the days here we rented this boat, bought food to bring and swam/tanned for a few hours. It was so great! You guys know how much I love being out on the water so I enjoyed it like never before. We were out for about 4 hours and after that we went back to Portofino again and had gelato. It’s been such a calm and nice weekend and I feel rested and about 10 kilos heavier, haha! We’ve had so much good food so it’s totally worth it. ;-) Now I’m waiting for Allegra to wake up so we can go for our morning hike, always nice to start the day like that. Especially here. HUGS <3

12 reaktioner på “BOAT DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.