Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:06 | September 11, 2018

NUDE COLORS

Nelly top (here!) and shoes (old) – adlink/ C’est Normal pants (coming soon!!!)/ LV bag

Hej hjärtan! Vi har haft en ganska fullspäckad dag, jag som hade tänkt redigera vloggen från Portofino (vloggade en dag där!) hann inte riktigt klart. Den får komma upp imorgon istället. :-) Det här hade jag på mig en av kvällarna där när vi åkte ner till hamnen för aperitivo och middag. Skönt, enkelt och jag kände mig fin. Som ni ser är byxorna från vårt märke som vi snart ska släppa, nu har vi äntligen alla prover hemma och använder allt hela tiden. Känns fortfarande så galet. Vi kommer snart släppa allt, vi väntar bara på några sista detaljer! :-) Nu ska jag ta en dusch och försöka stänga ner jobb, jag vill alltid kolla på något (film eller serie) innan jag somnar. Sitter jag med datorn innan sängdags är det så svårt för mig att komma ner i varv så jag försöker stänga ner 1-1,5 timme innan. :-) Hörs imorgon, PUSS <3

//Hey loves! We’ve had a pretty hectic day, I was planning to finish the edit of the vlog from Portofino (I vlogged one day there!) but I didn’t really have the time. I will post it tomorrow instead. :-) This is what I wore one of the nights when we went to the port for aperitivo and dinner. Comfy, simple and I felt pretty. As you can see these pants are from our brand that we’re soon releasing, we finally have all the samples at home and we use it all the time. Still feels so crazy. We’re launching soon, we’re just waiting for some last details! :-) Now I’m gonna have a shower and try to close down my computer, I always want to watch something (movie or tv-serie) before I fall asleep. If I’m on my computer before bedtime it’s hard for me to relax so I’m trying to close it down 1-1,5 hours before that. :-) Talk tomorrow, HUGS <3


15 kommentarer15 kommentarer om “NUDE COLORS”

  Så vacker, älskar din outfit! Bilderna är underbara som alltid <3

  Reply

  Snälla om du vill så hade det varit super kul om du och din syster hade börjat podda :)

  Reply

  Love your Nelly top! I’ve been trying to read a book before bed so I am not looking at a screen right before bed. It’s hard though! Looking at my phone before bed has become such a (bad) habit!

  Reply

  Har du aldrig tänkt dig göra en topless shoot som kendall jenner nyligen gjorde? mvh

  Reply

  Hej Janni, finns det möjlighet att komma i kontakt med dig privat? Jag är 26 år från Göteborg och läser webbkommunikation och hade velat ge dig ett erbjudande, kram Johanna, hitta mig på instagram jjiohanna privat meddelande

  Reply

  Cannot wait for the C’est normal collection! <3

  Reply

  Love the outfit, classy and comfortable. Are you planning on offering international shipping to Australia of the new brand (C’est Normal)? I am also so disappointed that Douchebag do not ship to Australia. I would have bought many pieces of the Janni x range.

  Reply

  Nothing is more fashionable in fall. Nude and earth tones for autumn are a must.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här