NUDE COLORS

Nelly top (here!) and shoes (old) – adlink/ C’est Normal pants (coming soon!!!)/ LV bag

Hej hjärtan! Vi har haft en ganska fullspäckad dag, jag som hade tänkt redigera vloggen från Portofino (vloggade en dag där!) hann inte riktigt klart. Den får komma upp imorgon istället. :-) Det här hade jag på mig en av kvällarna där när vi åkte ner till hamnen för aperitivo och middag. Skönt, enkelt och jag kände mig fin. Som ni ser är byxorna från vårt märke som vi snart ska släppa, nu har vi äntligen alla prover hemma och använder allt hela tiden. Känns fortfarande så galet. Vi kommer snart släppa allt, vi väntar bara på några sista detaljer! :-) Nu ska jag ta en dusch och försöka stänga ner jobb, jag vill alltid kolla på något (film eller serie) innan jag somnar. Sitter jag med datorn innan sängdags är det så svårt för mig att komma ner i varv så jag försöker stänga ner 1-1,5 timme innan. :-) Hörs imorgon, PUSS <3

//Hey loves! We’ve had a pretty hectic day, I was planning to finish the edit of the vlog from Portofino (I vlogged one day there!) but I didn’t really have the time. I will post it tomorrow instead. :-) This is what I wore one of the nights when we went to the port for aperitivo and dinner. Comfy, simple and I felt pretty. As you can see these pants are from our brand that we’re soon releasing, we finally have all the samples at home and we use it all the time. Still feels so crazy. We’re launching soon, we’re just waiting for some last details! :-) Now I’m gonna have a shower and try to close down my computer, I always want to watch something (movie or tv-serie) before I fall asleep. If I’m on my computer before bedtime it’s hard for me to relax so I’m trying to close it down 1-1,5 hours before that. :-) Talk tomorrow, HUGS <3

15 reaktioner på “NUDE COLORS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.