WISH POSTS

What would you guys want to read about? Hit me up with ideas!

God morgon hjärtan! Vi har varit ute hela morgonen och filmat en grej som ni får se senare i veckan, nu har Jon åkt till St Tropez över dagen med en kompis för att kolla in båtar. Jag fick stanna hemma för jag har en del jobb jag måste fixa, saker som ska skickas idag osv. :-) Senaste tiden har jag haft en hel del jobb (alla möjliga saker, jobb för blogg, YT, IG men även klädmärke och designs osv). Jag har känt mig ganska tömd på energi och ganska omotiverad, jag antar att det kanske blir så när man har mycket i huvudet. Jag känner just nu att jag fotar/filmar på autopilot och det är inte vad jag gillar… Jag gillar att vara kreativ, hitta på nya idéer och ha inspiration till outfits. Känner inte att jag är där nu to be honest. Så – jag tänkte att jag skulle få lite inspiration av er! :-) Vad vill ni läsa om? Vad vill ni se? Några speciella saker ni vill att jag tar upp? Om ni skriver i kommentarsfältet kan jag göra lite “önskeinlägg” och förhoppningsvis får jag massa inspiration av det. :-) Kul för er och kul för mig – win win så att säga haha! PUSS <3

//Good morning loves! We’ve been out all morning to film something you’ll see later this week, Jon just left to St Tropez for the day with a friend to check out some boats. I had to stay at home since I have some work I have to do, things that has to be sent today etc. :-) Lately I’ve had lots of work (several different things, work for blog, YT and IG but also clothing brand and designs etc). I’ve felt kinda drained on energy and pretty unmotivated, I guess that’s how it is when you have a lot going on in your head. Right now it feels like I just take photos/film on autopilot and that’s not what I like… I love to be creative, find new ideas and have inspiration for outfits. I don’t feel like I’m there right now to be honest. So – I thought I could get some inspiration from you! :-) What do you want to read about? What do you want to see? Something special you want me to talk about? If you write that in the comment section I can make some “wish posts” and hopefully get some inspiration from that. :-) Fun for you and fun for me – win win so to say haha! HUGS <3

75 reaktioner på “WISH POSTS”

 • Anonymous says:

  Det vore väldigt kul att läsa mer om hälsa och träning, om du följer något program, hur det går med vegankosten, veganska recept osv.

 • Karoliina says:

  It would be nice to see some falloutfits 👌👌

 • Anonymous says:

  Någon vlogg när ni pratat svenska. Mer inspirerande outfits :) du är så inspirerande och både jag och min sambo älskar att följa dig och Jon :)

 • Raluca says:

  Hey Janni,

  I actually love the “autopilot” posts, but since you’re asking:
  – I think Q&As are always fun and we always have many (probably highly repetitive) questions for you
  – I love your posts on beauty routine (hair, skin care). I know you change the products you are using very often and it all depends on what we eat and genetics, but it’s always fun to read about it
  – You travel a lot and maybe don’t remember all the activities/restaurants/cute spots from every place you’ve been to, but I think travel tips are always welcome (p.s. I am going to Thailand in January, I will search your blog for tips soon)
  That’s probably enough for now :) good luck with the clothing brand and all the other fun things you are working on :)

 • More about Monaco. Restaurants, exhibitions, cultural events, anything non-touristy ;)

 • Mireia says:

  In love with this black outfit!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Cajsa says:

  Hälsa och träning! Och du får gärna dela med dig av dina nya recept du testar, så kul att se och framför allt inspirerande. :) Kram <3

 • Jweik says:

  HEJ Janni
  I would love to see a travelguide kinda thing about stockholm, more insider tips about sweden maybe? :)
  And i also love your fashion videos on yt! Maybe with clothes from another brand as always nakd or nelly… because they have no ‚store‘ and it‘s not easy to ship to switzerland
  Hugs <3
  J

 • Henriette says:

  I really like it when you post recipes
  I think casual everyday vlogs are super fun
  I also love outfit post, would be Nice to see some fall outfits but I know it’s must be hard when you live in Monaco😅

 • Theres says:

  Recept och kläd tips:)

 • Elsa says:

  Hi Janni!
  While traveling, you very rarely show any places other than hotel room like culture, museums, attractions, restaurants or anything. It would be nice if you could show more places when your traveling and maybe do some guides to different places.

 • Amanda says:

  Älskar de lite mer personliga inläggen! Och ser gärna mer matlagning och tips på vegetariska/veganska maträtter!

 • Laura says:

  Hi Janni, love reading your blog and watching your video’s. I loved the ‘Janni’s cooking show’, so blogposts or video’s about vegan food/recipes are more than welcome :). Also training/workout video’s/blogposts would be nice! And travel tips; nice hotels/restaurants around the world. Keep doing what you do!

 • Anna says:

  Det är ju fint med vackra bilder på dig och alla ställen du åker till, men om jag ska vara ärlig är de mer personliga inläggen roligare :) Asså, mobilbilder, det är ju kul! haha… Men som andra säger, veganska recept (är själv vegan) och ja, lite blandat med mode m.m.
  Och tips från ställen du varit på! Alla älskar väl att resa! Annars hade man inte följt dig ;) Så kanske THROWBACK ibland till alla dessa fantastiska ställen du besökt, med tips osv! Det hade jag gillat! :D Kram på dig babe!

 • antonia says:

  more personal stuff, recently it was lots of recap posts with just small captions that didnt say much. i want to have in the moment snaps, posts from your actual day and so on. i am an super long reader of your blog. i followed you back then when you did 4 posts a day. mornings, forenoon, afternoon and evening. and it was so personal. you always took us with you on your day basically and spoke with us about everything. now its lots of collabs and a lot more impersonal. would be great if you could go back to your old ways at least a bit. you can even check out your super old posts to get some inspiration again from that. ofc now you have lots more side projects going on so no one asks you to post so often again its more about how your posts where back than that i miss

    • Yetta T says:

     same, also the outfit posts, a lot of times you wear such cute things (we seem them on Jon’s YT videos, your instagram, your YT videos) I’d love to see you pose more with those looks and tag where you got them from on the blog. Even if it’s just the look you were from your house to the dentist, or going grocery shopping etc. These spare on the moment outfits you put together I feel are way more your vibe and that is why we follow you, we love your vibe and your everyday feel! It’s from these outfits that I get inspiration.

  • Maryann says:

   +1

  • Pvl says:

   So true! We never see your real feelings. It is oke to say you had a bad day or that you have some thought about things. It looks like everything is always perfect and you just tells us facts no thoughts. BUT YOUR BLOG IS AMAZING AND SO IS YOUR PERSONALITY

 • Anonymous says:

  more food posts please! something like what you eat in a day, recipes, even if you eat “unhealthy”, we would like to know. and also your workouts, inspo etc. thx

 • Sonya says:

  Hi Janni! Tell us more about your friends:) You look so different around them in a good way, so you. It would be great if you told us how you met those people, maybe have some outfit photos with them, make a Q&A with a few of them…
  Love from Moscow

 • Julia says:

  Ja förstår att du känner så, blir ofta så när det blir ”förr mycket”.. Jag kan bara se till mig själv, även om våra jobb skiljer sig markant. Jag är sjuksköterska och älskar mitt jobb men när det är för mycket försvinner liksom mycket av det man älskar, man går dit och gör sitt jobb men charmen och gnistan för det man egentligen brinner för försvinner i dom stunderna.

  Jag älskar din variation i bloggen och att du känns så himla äkta och mänsklig om du förstår min poäng, man får inte alltid den känslan av att följa influenser, men du ger verkligen den känslan och det älskar jag, lika så din syster som jag också följt länge. Ni två känns liksom som två av mina vänner bara för jag följt er så länge och verkligen känner den känslan av att följa er haha <3

  Jag ser gärna mer kost/recept (speciellt nu när du äter mycket vegansk, då jag själv gör det jag med), mer träning (tankar, upplägg, tips mm), mer vardagsinlägg med ögonblick från din vardag tex ''din helg i bilder'', ''din dag i bilder'' mm. Sedan skulle det vara kul med lite svenska vloggar då och då. Även ett inlägg om din syn i helhet på träning och hälsa skulle vara kul, vad hälsa är för dig och hur du lever i relation till det och hur du ser på det omtalade ordet balans som i många fall idag är väldigt skevt och att du även kan inkludera dina tankar kring det i inlägget. Skulle kunna rada upp fler tips på saker du kan skriva om men kort och gott så älskar jag din mix men att det ovan skulle få kunna visas mer.

  KRAM. <3

 • Julia says:

  Det skulle vara kul att få känna dig lite mer personligt! Få veta lite mer om din uppväxt, dina värderingar, vad som är viktigt för dig, vad som gör dig ledsen eller förbannad, någon händelse i ditt liv som betytt mycket osv. Tycker annars att du har väldigt bra content! :) Kram!

 • Anna says:

  Jag skulle gärna vilja läsa mer om mat, fler recept och tips på frukost/lunch/middag/bakning. Även lite träningstips men också mer inlägg om resemål som du kan tipsa om, t.ex vilka ställen du rekommenderar att åka till på weekendresor :) Skulle vara kul att läsa!! Du är en sån inspiration för mig på många olika sätt och skulle vara kul att läsa fler tips som du har!

  Kram från en tjej som läser bloggen & kollar dina vloggar men även Jons såklart också ;)

 • Mickan says:

  Många har lämnat kommentaren om restaurang och destinations tipps! Det kunde verkligen vara något! Söker konstant tipps på restauranger utomlands, så kunde vara kul ifall du hade en “bank” var man kunde trycka på search –> land/stad och så hittar man en bra krog, beach, brunch ställe du varit på. Eller ett ställe du inte gillade. De blir kanske mycket jobb för dej att gå tillbaka var överallt du varit men sku vara så kul. Kanske ni kan ha någon gemensam “bank” med andra bloggare…?

  De sku vara nice ifall du klädde/dömde någon annan ibland. Någon med annan kroppsform än du, så skulle du kunna kommentera hur personen borde klä sig för att upphäva sina former..?

  Du (ni alla tre) gör ett super jobb!! Följer er dagligen! <3 <3 <3

 • Rebecca says:

  Kan trösta dig med att jag älskar att läsa “normala” blogginlägg, det behöver inte alltid vara “on top”- att bara få läsa om din vardag och vanliga saker är jätte roligt:)

  men annars så skulle det vara roligt att veta mer om hur det är att leva i Monaco; vad tycker du om fransmännen? kulturen? är det mycket internationellt? roliga incidenter som hänt pga kulturkrockar osv.

  Kram:)

 • Made by W says:

  Goda veganska recept!! Vi själva äter helt vegetariskt men även till största delen veganskt så det skulle vara kul med lite ny inspiration. Sådana recept videos är ju också alltid kul att kolla på :-)
  Kram

 • Anna says:

  Hey Janni ! It would be nice if you would talk about relationships or how you manage ,,stressful,, days

  Much love <3

 • Bella says:

  It would be nice to see more of your healthy recipes and maybe something about your daily beauty routine. And of course fall outfits 😍

 • Jenny says:

  Veganska recept och träning/hälsa!! <3

 • Michaela says:

  Hi Janni :*
  It would be nice to see some recipes, how you workout, how to be fit and have body like you! And I think that you can give us some tips for travelling. I mean where to stay(hotel,airbnb..), eat or shop. I love your outfits post so keep going.

  Send love.❤

 • Maja says:

  Mer personligt och massa mer träning! Någon sorts challenge med Jon och Benni =)

 • lisa says:

  Jag är nyfiken på att du blivit vegan. Vad äter du en vanlig dag och hur mycket? funderar själv på att ta steget. så hade vart kul med lite recept på vanliga enkla middagar osv.

 • Anonymous says:

  Spennende! Jeg elsker bloggen din og blir sååå inspirert. Skulle gjerne sett mer av:

  – Helse (mat, trening osv)
  – Personlige innlegg
  – Din dag, time for time
  – Mer hverdagsinnlegg
  – …. seen through my phone (slik som Portofino through my phone, elsket det!)
  – post om forskjellig kamerautstyr du bruker, med eksempel på bilder som er tatt med de forskjellige kameraene/objektivene

 • Karolina says:

  Show us your closet and maybe combine it with showing us fall outfits or pieces of clothing that you love to wear :)

 • Anonymous says:

  Kan inte du och Jon vara med i fångarna på fortet :)?

 • Aurelia says:

  Hey Janni!

  I love what you do, but it would be more super if you could give us more information on:
  – your destination’s favourites (best restaurant, best beach, best whatever..)
  * This summer we spent our holiday in Monaco and visited Tete de Cien, just because I remembered you wrote about it ;).
  – your average day (like those kind of blog post where you just list what you have done on a day and add phone photos)
  – (new) recipes (we alll love eating ;))
  – throwbacks (I think it’s funny if you look back what you did on a summer few years ago)
  – outfits with affordable prices and how you style them (for example when you wear NK-ED, Zara, H&M)

  Keep up the good work, do not lose motivation, because we are all here to get you motivated! ;)

  Hugs,
  Aurelia from Hungary

 • Bella says:

  Du skulle kunna göra inlägg om:
  – Fototips
  – Min vardag i bilder
  – Mina favoriter: sminkprodukter, nagellack etc
  – Tips på hur man kan tänka/vad man kan göra för att minska stress
  – Skriva om olika platser/städer på Franska Rivieran

  Det vore såå kul om du och din syster startar en podd! Det skulle förgylla många personers vardag (som din blogg gör) <3

 • Anonymous says:

  Hi Janni, first I just love to read you every morning with my cup of tea that’s my morning routine ahah
  Would love to hear more about your vegan diet (recipes, products you like, a day in your plate, etc.), fashion (outfit ideas, selection for fall and winter, etc.) and vlog, just love to watch your vlog, a regular day in your life (morning walk or workout, outfit, makeup, work, shooting, lunch and dinner)
  Lots of love from France

 • Yasmine says:

  Din blogg är en del av min dagliga rutin numera. Skulle vara kul att läsa dina tankar om:
  * Självkänsla och självförtroende
  * Din syn på hälsa i helhet
  * Hur du hanterar stress och motgångar
  * Vad som inspirerar dig

  Tack för en härlig blogg och motivationen behöver inte alltid vara på topp :)

 • Vira says:

  Mera personliga inlägg, vloggar m.m
  Här är några idéer:

  Foto i timmes. Sätt alarm på mobilen varje timme under en dag till kväll, knäpp av en bild vad du gör/ser just då. Skriv några rader till varje bild ett roligt sätt att få följa med under en dag å få en annan inblick i vardagen. Här är inspo när Elsa gör de, väldigt mysigt, visst?

  https://elsa.elle.se/en-dag-tva-inlagg-ett-foto-i-timmen-med-alarm/

  En annorlunda outfit video
  Inspo:

  https://m.youtube.com/watch?v=7AcQx7seXE0

  Mer bakvideos

  Draw my life video

  Testa godis

  Tatuerings video

  Testa något nytt typ keramik/att dreja

  Instagram följare bestämmer din dag du ger två alternativ & Instagram följare röstar & allt filmas

  Göra egen glass video

 • Anonymous says:

  Hej Janni,
  Håller med om vad många andra pratar om att du känns väldigt naturlig och inte rädd för att testa saker första gången på vlog mm. Du är väldigt inspirerande som person och jag tror det är det många gillar att du verkar ganska okompliserad och god men samtidigt mkt skinn på näsan =)
  Fundera på vad du vill ha mer av i ditt liv och väv in det i dina foton och vloggar ( gör du väl redan). Det är så kul bara att titta på vackra dig och din fina smak och ert fina hus o allt =).
  Bjud hem en kompis och bara häng ut..gå och shoppa och fota samtidigt kanske?
  Laga god mat med fina kläder på och låt Jon fota =)
  Bjud hem lite folk till ert fina hem. Och fota samtidigt
  Jag vet inte exakt hur mkt semester du haft men själv tycker jag det är ganska hårt att ställa om sig när “semestern” är över. Och brukar då känna mig lite trött ett tag.
  Satsa på träningen mera också, det tar bort trötthet och ger energi.
  Go for it girl du e grym!!
  kram ak.ousback <3

 • Hanna says:

  Jag skulle vilja se en ärligare Janni – för alla vet att man har sidor som man är mindre nöjd med. Oavsett om det är psykiska eller fysiska. Gör dig mänskligare för oss läsare!

  /trogen följare som börjar växa ifrån ”hetsen kring perfektion”

 • Sofi says:

  Träning och livsstil:
  -What i eat in a day
  -hur mycket och vad du tränar
  -hur du tänker kring mat, (typ nyttig på vardagar och unnar mig på helger etc.)

  Älskar din blogg!

 • Niky says:

  I would love when you or Jon spend one day with your fan or fans. Just choose country where she/he lives and let fan be your travel guide. Or fan can come to you for a day. Is up to you. It would be fun i think and big change in your vlog, of course.

  And absolutely im in love with Janni’s cooking show – do more videos 👍

  Wish you best ❤️

 • Anonymous says:

  ”Hur tänkte jag där” typ outfits som du inte känner dig lika nöjd med idag som när du använde den :)

 • Anonymous says:

  I would really like some relationship advice please, just how you and Jon make your relationship work because it seems like yours is perfect and I really admire the respect that you have for each other. What’s your secret to such a successful relationship?

 • Anonymous says:

  Jag skulle vilja läsa lite mer personliga inlägg, lite mer djup. Svagheter/styrkor, situationer eller händelser som format ditt liv, något du kämpar med etc.

 • Julia Jensen Harding says:

  Skulle gärna vilja se höst outfits, där du bor ju sjävklart lite varmare klimat men hade vart kul med outfits för hösten, stickat, boots osv.
  Hade även vart kul med en sminkning video, höst smink eller vad man ska kalla det haha.
  Definitivt mer mat videos, gjorde banan pannkakorna och green super smoothie–asså OMG! Så gott! Haft smoothien VARJE morgon och innan träning sen din video! Fick till och med mannen att gilla en grön smoothie – då har man lyckats :P
  Mer träning typ, vad brukar du träna för nått mest? Jag har precis börjat träna och försöker äta rätt så kan vara kul ha lite inspiration.
  Ha de så gott hälsar Sverige!

 • Anna says:

  Vad du röstade på i valet och politiska reflektioner.

 • Mariamma says:

  I understand going through phases where being creative doesn’t come as naturally. You’re always so consistent with posting so I didn’t notice though :). Maybe you could try to do a post where you style items you haven’t worn in over a year in a completely new way. I do this to myself sometimes because otherwise I tend to wear the same things over and over or wear them styled similarly every time. Just an idea!

  xx

  Mariamma

 • Anonymous says:

  Tips på snygga höstkläder och fler recept hade varit kul! Hade också älskat en livevlogg när du och Jon bara är hemma en dag också.

 • Joanna says:

  Hey Janni :)

  I would really like to see a blog post or youtube video about your life perhaps a QA (job/carreer wise), your first jobs, why you started your blog, when you started, how you managed to go full time as a blogger, advice for people starting, how you organise your time etc. Im sure theres many more questions to this which other people may have. It would be great to get to know you better in this way.

  Joanna xxx

 • ANNA says:

  Mer personligt! Göra inlägg ibland om allmänt din åsikt om något!
  Men din blogg är suverän iaf! Kramx

 • Jessika says:

  Jag är en av dina nyare läsare och skulle uppskatta ett inlägg om dig! Vem du är; hur länge du känt Jon och framför allt – VART bo du? Haha har ännu inte lyckats fatta det.

 • Malin says:

  Jag tycker att vloggarna du gjorde i början, där du och Jon utmanar varandra, q&a’s och så, är roliga :) Gärna med Miccan och Riley såsom sminkchallengen. Eller om någon av dina kompisar är med på någon utmaning. Gillar att följa med dig runt också, men jag tycker man får mer av din personlighet när du gör sånna grejer.
  Vill förövrigt säga att jag tycker mycket om din blogg och har följt dig sen början, även på YT. Blir glad när det kommer upp något nytt!
  Ända minuset är samarbetena, de är oftast tråkigt tyvärr, men jag förstår att pengarna måste in :) kanske om du kunde försöka väva in dem mer så att de kändes naturliga.
  Ha en fin fortsättning på helgen!

 • Dotty says:

  Hey Janni!
  That would be so nice to know how can you overcame the stress. Do you have some useful tips?
  Wish you Best! xx
  Dóri ❤️

 • Malin says:

  Hej!
  Tycker din är väldigt bra som den är, det jag tänker spontant på är lite mer mobilbilder där man får se lite roliga saker från din dag som kanske inte är fotade med en bra kamera, jag tycker de blir lite mer personligt då!
  Sen tycker jag även inlägg där du går tillbaka i arkivet och kollar ex en outfit för exakt ett år sedan osv, kul att se hur stilar och väder var för ett eller flera år sedan :)

  Tack för en härlig och inspirerande blogg, KRAM!

 • Elin says:

  Fototips, redigeringstips, före efter bilder, älskar verkligen din stil på bilder så skulle verkligen vilja veta allt som går att veta haha. Kram

 • Hannah says:

  I love the posts about your day through iphone pictures!

  xx

 • Johanna says:

  Mer personligt! Kram😊

 • Linda says:

  Jag hade tyckt det var kul att se lite hur du tänker inför modet nu till höst och vintern. Kanske göra en ”moodboard” men lite färger du tänker på eller något speciellt mode som kommer mycket nu. Typ som ” midjeväskan” ♥️ Så man kan få se hur du tänker, eller typ ta top 10 bilder från modevisningarna som har varit och säga varför dem sticker ut. Tex ”älskar det mönstret men den färgen ” 😘 jag tycker du ser sånt och är väldigt duktig på det.

 • Simone says:

  Hi Janni, I was on vacation, so I am a bit late with uttering my wishes, hehe :)
  – food, recipes, “what I eat in a day”
  – personal life (of course only what you feel comfortable with)
  – your life when you were younger – pics, stories, etc.
  – interior
  Greetings, Simone**

 • Anonymous says:

  Jag är blir nyfiken när du har 3 olika kläduppsättningar och baddräkt och bikini på samma dag. Dessutom alltid en liten handväska i vlogen som inte möjligen kan rymma allt detta. Planerar du ombyten i lager och hoppar in i en telefonkiosk och hoppar ut igen som stålmannen redo för nya uppdrag.

 • Anonymous says:

  Mer vegetariska recept/smoothie bowls ovh sånt mys😍

 • Kajsa says:

  Älskar dina Hauls så gäääärna fler sådana!
  Annars är allt inom skönhet och mode väldigt intressant, framförallt när du tipsar som ar såååå bra stil. Vore också roligt om du ville göra ett inlägg om hårtips för inför hösten. tror vi är många som tröttnat på det slitna sommarhåret och hade velat fräscha upp färg och frisyr:D <3

 • Food, Travel, & Cars…

Leave a Reply

Your email address will not be published.