MY SATURDAY

God morgon babes! <3 Här kommer min lördag i bilder, jag försökte fota allt vi gjorde men det blev inte så mycket. Vissa saker tog lång tid. ;-) Här startade jag dagen iallafall – världens bästa morgonprommis!

//Good morning babes! <3 Here’s my saturday in pictures, I was trying to shoot everything we did but it ended up not being too much. Some of the things took a while. ;-) I started my day here anyhow – the best morning walk!

Jag känner mig alltid som bäst när jag gått min promenad, pigg och glad och lite svettig. ;-) Här tänkte jag nog på min smoothie-bowl jag skulle laga… Haha!

//I always feel the best when I’ve been out for my walk, energized and happy and a bit sweaty. ;-) Here I was probably thinking about the smoothie bowl I was about to make… Haha!

Efter lite jobb hemma (ja vi är dåliga på att ta helg, vi mailar varje morgon och pratar jobb haha) så gick vi till Starbucks för en fika. Mitt “iced matcha latte”-beroende har fortfarande inte lagt sig, har haft det i typ ett år nu. Helst med mandelmjölk. :-))

//After some work at home (yes we suck at taking the weekend off, we’re doing emails every morning and talk about work haha) we went to Starbucks for some coffee. My addiction “iced matcha latte” is still on, I’ve had it for about a year now. Preferably with almond milk. :-)) 

Vi gick runt Monaco lite. Älskar det här stället, speciellt den här tiden på året. Lite mindre folk (sommaren är alldeles för fullsmockad här), perfekt temperatur och ett lugn.

//We walked around Monaco a bit. I love this place, especially this time of the year. Not that many people (summer is way too crowded here), perfect temperature and a calm feeling.

Jag lagade en enkel middag, jag hade hittat en vegansk färskpasta med tomat och basilika så jag kokade den och la till pesto och rostade pinjenötter. Så gott! Plus lite avokado på, jag älskar avokado och äter nog minst en om dagen.

//I cooked a simple dinner, I found a vegan fresh pasta with tomato and basil so I boiled it and added pesto and toasted pine nuts. So good! Plus some avocado on top, I love avocado and I probably eat one a day.

Sen hörrni… Jag fick ett mega-ryck, haha! Jag rensade varje millimeter av mina garderober och jag var SÅ hård mot mig själv. Jag tänkte “om jag inte haft på mig den här sista 6 månaderna/året så ryker den”. Snacka om att det var mycket som fick lämna min garderob, jag har nog aldrig rensat så mycket. Så skönt och befriande, haha! Nu ska jag bara försöka få upp allt på Yaytrade (där jag säljer mina grejer och skänker pengarna till välgörenhet), så håll utkik där! :-)

//And then guys… I just went for it, haha! I cleaned out every inch of my wardrobes, and I was SO hard on myself. I thought “if I haven’t used this for the last 6 months/year I will sell it”. I can just say a lot of things left my wardrobe, I don’t think I’ve ever cleaned out as much as I did. So nice and so refreshing, haha! Now I just have to get it all up on Yaytrade (where I sell my stuff and donate the money to charity), so stay tuned there! :-)

Efter alldeles för många timmar gav jag upp, tvättade ansiktet, smörjde in mig och gick och la mig. Sov som en stock men vaknade av Jons alarm kl 05.45 imorse och kunde inte somna om… Måttligt glad för det, haha!

//After way too many hours I gave up, cleaned my face, put lotion and went to bed. Slept like a baby but woke up by Jon’s alarm at 05.45 this morning and couldn’t fall back asleep… Not super happy about that, haha!

Eftersom jag vaknade så tidigt så fortsatte jag rensa och städa ALLT. Har på riktigt (utan överdrift) typ 15 sopsäckar och 2 stora resväskor med kläder/skor/väskor som ska säljas. Wow. Var tvungen att ta en dusch efter det och en paus. Nu när jag bloggat ska vi bära ner allt till källaren så länge, vi måste försöka lösa någon lastbil som kommer och hämtar allt, haha! Hörs sen babes, PUSS <3

//Since I woke up so early I continued cleaning out and clean EVERYTHING. I seriously have (without exaggerating) like 15 trashbags and two big suitcases with clothes/shoes/bags that I will sell. Wow. I had to take a shower after that and a break. Now when I’m done blogging we’re gonna carry it all down to our basement for now, we have to try to figure out a truck that can come and pick it up, haha! Talk later babes, HUGS <3

17 reaktioner på “MY SATURDAY”

 • Sofie says:

  Hej! På Douchebags hemsida om man läser om din väska The Avenue står det att man kan skriva upp sig så att man får ett meddelande när den kommer tillbaka i lager. Innebär detta att det kommer släppas flera? Annars kan man bli lite lurad av att det går att skriva upp sig. Jag visste att det var begränsat antal men inte min sambo, så han skrev ett födelsedagskort till mig att jag skulle få den väskan, just för att han har skrivit upp sig på att få meddelande om när väskan kommer tillbaka. Kanske något att tänka på.

 • Mireia says:

  Looks like you did so many things!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • FILIPPA says:

  Ååh vad mycket kläder du ska sälja! Ska helt klart hålla utkik på Yaytrade när de kommer upp!! <33
  https://nouw.com/filippaml

 • ISA says:

  Älskar när vi får hänga med på dina dagar såhär! Stort avund men ändå kul ;) haha. Kram <3

 • Netti Starby says:

  Vilken härlig helg du har haft och en garderobs rensning skulle jag också behöva göra :-D

 • Lynn Hoa says:

  Omg, I also need to clean my closet! Could you really get rid of all your stuff and sold it if you haven’t used it the last six months? I wish I would have the time to do that! It is so much effort as well. But so cool that you did it!

  xx Lynn

  https://lynnhoa.net

 • Cynthia says:

  so awesome you will donate the money to charity xx

 • Marina says:

  Hi Janni i would love to have something from your closet and how are you going to sell your clothes. I liked the idea of ​​donating the money to join foundations.
  A kisses from Chile .xoxo

 • Marina says:

  Hi Janni i would love to have something from your closet and how are you going to sell your clothes. I liked the idea of ​​donating the money to join foundations.
  A kisses from Chile xoxo

 • Lydia Joy Gadolin says:

  Hej Janni!
  Vad gör du med din telefon när du går PW?

 • Lovely photos! The pasta looks yummy. <3
  Love, Sandra

 • Madelén Moum Holøs says:

  Så flink! Hvordan har du klart å spare opp så mye klær og er alltid oppdatert på trendene? Shopper du klær veldig ofte? Elsker stilen din! Klem

 • Happily Dark says:

  Love this post :)
  HAPPILYDARK.WIXSITE.COM/BLOG

 • Jossan says:

  Hej fina du! Promenader du tar längst med vattnet, kan man gå där med barnvagn? Funderar på semester i Nice/Monaco och vill gärna gå den fina promenaden. Vart börjar den och slutar?

  Fina blogg och grattis till nya lägenheten!!

 • Anonymous says:

  Hey <3 could you do a face morning and night routine ? what products you use :) but not and Ads one – would love to see that ! <3<3

 • Maria says:

  Hej!
  Är peston du använder vegan?
  Gör du den själv?
  God?

Leave a Reply

Your email address will not be published.