BLAZER DAYS

Na-Kd glasses (here!)/ Anine Bing X Gina Tricot blazer (similar here!)/ Hush dress and belt/ Valentino bag/ Yeezy shoes  – adlinks

Hej babes! Vilken dag vi har haft, den sjukaste på länge faktiskt haha! Vi är ju riktigt spontana kan man säga, men jag ska hålla på det tills imorgon när allt är klart så berättar jag då. :-)) Jag hade iallafall på mig det ovan när vi var iväg på vårt mission, enkel och skön look. Jag rensade ju mina garderober och då hittade jag massa plagg jag inte använt på länge och “glömt bort”, dom här skorna är ett par jag hade glömt. ;-) Det var lite varmt med kavajen men vädret är så upp och ner här så man vet aldrig hur man ska klä sig, så då fick den åka med under dagen. Jag har precis packat klart min väska, vi ska nämligen åka till Sardinen imorgon för 3 dagar!! Jag har aldrig varit där så jag är riktigt peppad. Man kan köra båt dit på ca 4 timmar härifrån, men eftersom vi inte har en båt så flyger vi istället. Vi ska dit på ett jobb blandat med chill så jag ser verkligen fram emot det. :-) Hörs imorgon, ha en magisk kväll! PUSS <3

//Hey babes! What a day we’ve had, the craziest in a long time actually haha! We’re so spontaneous to say the least, but I’m gonna keep it for ourselves until tomorrow when everything is done and I’ll tell you then. :-)) I wore the above when we were away for our mission, a simple and comfy look. I cleaned out my wardrobes as I told you and I found so many pieces I haven’t used in a while and “forgotten” about, these shoes for example. ;-) It was a bit hot with this blazer but the weather is so up and down so you never know how to dress, so I brought it during the day. I just packed my bag, we’re actually heading to Sardinia tomorrow for three days!! I’ve never been there so I’m super excited. You can go there by boat in 4 hours from here, but since we don’t have a boat we’re flying instead. We’re going there for a job mixed with pleasure so I look forward to it. :-) Talk tomorrow, have a magical night! HUGS <3

12 reaktioner på “BLAZER DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.