WE’RE MOVING!!

Good morgon babes! Nu kan jag äntligen berätta vad vi gjorde igår!! VI BESTÄMDE OSS FÖR ATT FLYTTA TILL EN NY LÄGENHET, WOOP!! :D Som ni vet så har vi ju kollat på en heel del lägenheter senaste året, men alla har känts så sunkiga, tråkiga och framför allt dyra för vad man får… Hyrorna här är vääldigt höga, så jag har velat känna att det känns värt att lägga en stor summa pengar varje månad, och det har jag inte känt ännu. Tills igår. W O W. Här är byggnaden, en helt ny byggnad i Monaco som ingen har bott i ännu. :-)

//Goood morning babes! Now I can finally tell you what we did yesterday!! WE DECIDED TO MOVE TO A NEW APARTMENT, WOOP!! :D As you know we’ve been looking at a looot of apartments the last year, but all of them have been shabby, boring and most of all expensive for what you get… The rents here are very high, so I wanted to feel that it was worth paying a lot of money every month, and I haven’t felt that yet. Until yesterday. W O W. This is the building, a completely new building in Monaco that no one lived in yet. :-)

Här är lobbyn när man kommer in – så fint! Helt klart det modernaste jag sett i Monaco, och jag har sett en del… Haha!

//This is the lobby when you come in – so beautiful! For sure the most modern I’ve seen in Monaco, and I’ve seen a lot… Haha!

Välkomna till vår nya lya, haha! Vi har alltså två våningar, ett öppet kök med ljus (just nu är vårt kök i ett väldigt mörkt rum längst in i lägenheten) och I can’t wait tills jag får laga mat här. Vitt vitt och ännu mera vitt, ska bli så nice att inreda här med mysiga färger!

//Welcome to our new crib, haha! We have two floors, an open kitchen with light (right now our kitchen is in a very dark room in the back of the apartment) and I can’t wait to cook here. White white and more white, will be so fun to put interior here with cozy colors!

Utsikten från köket (sorry den är lite suddig, men ni ser iaf). Allt är nytt, ny spis, ugn, diskmaskin (alltså finally haha), stor kyl, frys och tvättmaskin med torktumlare. My god vilken dröm!

//The view from the kitchen (sorry it’s a bit blurry, but you can still see). Everything is new, new stove, oven, dishwasher (oh finally haha), a big fridge, freezer and laundry machine with tumble dryer. My god what a dream!

Här är från bardisken, man ser trappan upp. Hur fint!? :-))

//This is from the kitchen “island”, you see the staircase. How pretty!? :-))

Det känns så luftigt och jag har inte sett en enda lägenhet med trappa, iallafall ingen med ett sovrum. Vi har alltså vårt sovrum en trappa upp!

//It feels so “airy” and I haven’t seen a single apartment with a staircase, at least no one with one bedroom. We have our bedroom on the top floor!

Här är precis när man kommer upp för trappan, SER NI ALLA GARDEROBER!? Halleluuujah, haha! Äntligen kan ja få plats med mina kläder så jag faktiskt ser vad jag har och slipper gömma allt under sängen/soffan (vi har förvaring där). :-) Här var jag såld direkt. ;-)

//This is right when you come up the stairs, CAN YOU SEE ALL THE WARDROBES!? Halleluuujah, haha! I can finally fit all my clothes and actually see what I have and I don’t have to hide it under the bed/couch (we have storage there). :-) I was sold straight away. ;-)

Vi har även ett litet “dressing room” med fler garderober. :-) Älskar verkligen planlösningen i den här lägenheten. Jon kanske får en eller två garderober, mer än han har nu… ;-)

//We also have a small “dressing room” with more wardrobes. :-) I truly love the planning of this apartment. Jon might have one or two wardrobes, that’s more than he has now… ;-)

Stort och ljust badrum med badkar, dusch och toalett. Vi har även en gästtoa vid entrén, skönt när man är på nedervåningen. :-)

//A big and bright bathroom with bathtub, shower and toilet. We also have a guest toilet by the entrance, nice when you’re on the bottom floor. :-)

Vi har en ganska stor balkong, och vi har faktiskt en i vårt sovrum också men lite mindre. :-) Hade ingen bild på sovrummet men det är ganska stort också, får visa er sen när vi flyttat in!

//We have a pretty big balcony, and we actually have one in our bedroom too but a bit smaller. :-) I didn’t have a picture of the bedroom, but it’s pretty big too, I’ll show you when we move in!

Här ser ni en liten översikt! :-) Här står jag och frågar agenterna och alla möjliga frågor antagligen, eller försöker förhandla om priset… ;-) Vi får faktiskt tillgång till den på måndag, så sjukt! Snacka om spontant, men vi kände att vi aldrig skulle hitta en sån här lägenhet igen och idag skulle dom ha visningar för fyra andra par så vi tog den on the spot. Känns fantastiskt! Det kommer dock kännas konstigt att lämna vår lilla lya vi bor i nu, jag älskar ju den också och Jon har bott här i 14(!!!) år. Så det är väl på tiden att flytta. Jag kommer älska den nya så mycket mer. Det kommer såklart bli ganska mycket dyrare varje månad, men eftersom vi är två som delar på hyran så känns det bättre. ;-) Hoppas ni är peppade på det här nya steget i vårt liv, jag längtar efter att göra den här till vårt mysiga hem. Inredning here I come again, haha! Kommer nog vilja köra på samma feeling som i Marbella-huset, mysiga mattor och mycket beiget och grönt. Ni får såklart hänga med på resan! Hoppas ni är lika peppade som vi är. PUSS <3

//Here’s a little overview! :-) I’m standing with the agents and probably ask them a million questions, or trying to negotiate on the price… ;-) We can actually move in on monday, so crazy! Talk about spontaneous, but we felt that we will never find an apartment like this again and they had planned visits with four other couples today so we took it on the spot. Feels amazing! It will feel a bit weird to leave our little apartment we live in now though, I love that one too and Jon has been living in it for 14(!!!) years. So I guess it’s time to move. I will love the new one so much more. It will of course be way more expensive every month, but since we’re two people splitting the rent it feels better. ;-) Hope you guys are excited for this new step in our life, I can’t wait to make this in to our cozy little home. Interior here I come again, haha! I will probably go for the same feeling as in the Marbella house, cozy rugs and lots of beige and green. Of course I’ll bring you guys along! Hope you’re as excited as we are. HUGS <3

78 reaktioner på “WE’RE MOVING!!”

 • Lisa says:

  Awesome news, wow, congratulations! 💥

 • Mathilda says:

  Woow drömmigt!! Grattis 😍😍

 • Anna says:

  Men gud vad kuuuul!!! Grattis!! :D Underbart med spontana grejer, speciellt om man känner att det är så rätt. bra beslut ;) Ska bli kul att följa denna process, som med huset som var såå spännande :D

 • Cornelia says:

  Wow vad roligt! Grattis! :D

 • Mireia says:

  It is such a cool apartment! I love the fact that everything is so white and full of light!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Elin says:

  Men gud vad roligt!!! och att flytta in i en lgh tillsammans :-)

  Huset är ju sjukt coolt, bara hur det ser ut gör att man vill bo där. (Kanske inte vill bo där lika mycket, när det är dags att betala hyran) ;-)

 • Linette says:

  Vad kul, grattis!! Ska bli riktigt kul med fler inredningsinlägg! :D

 • ceclilia says:

  så fin!! alltså jag måste fråga och hoppas att du vill svara, hur kommer det sig egentligen att ni bor och stannar i monaco? alltså varför monaco just? Kram

  • janni says:

   Jag flyttade dit eftersom jag alltid velat bo i ett annat land med lite bättre väder, och Jon har bott där i 14 år så det var ett ganska självklart val när vi hade varit tillsammans i 4 år. Innan bodde vi i olika länder vilket inte var super när man varit tillsammans så länge, haha! Xx

  • Sofia says:

   Antagligen också eftersom man inte betalar någon skatt om man bor i Monaco.

  • T says:

   Alla som flyttar till Monaco gör det av skatteskäl. Ingen inkomstskatt i Monaco t ex. De som säger att det inte är så ljuger, finns massa andra varma länder man kan bo i. Sen förstår jag att man inte vill skylta om det men alla vet om att det är så. Hade jag tjänat miljoner hade jag också valt ett land där man betalar mindre skatt.

   • Anonymous says:

    Exakt! Men Janni lyckas varje gång bortförklara det. Det var ju inte precis ett svar hon gav..Ingen, faktiskt ingen, skulle bo i det lilla, trånga, fula Monaco, om det inte vore för skatteskäl.

 • Elizabete says:

  What a beautiful apartment! So happy for you for finally finding the right apartment for you! Can’t wait to see how you style it.

 • Grete says:

  Rent per month: 6 000 € (+service charges : 600 €)! Grattis!

 • tony carroll says:

  Stort Grattis !!! fan its a lot bigger than the old one Right ?? A (rabbit-hutch)) haha but now a split level living ? right and a super Balkong wow , guess its poss dearer££$$ but for wot your getting and sharing for two Cheaper Well done cant wit to see it on jon or yours Vlog A nice Tour ime sure When Finnished Kramar Tc Uk XX

 • Anton says:

  Grattis till lägenheten!
  Det blir mycket bättre för er nu än i den lilla lägenheten.
  Så lägenheten ägs av någon som hyr ut den?
  Det är väl ganska vanligt i Monaco att folk med väldigt mycket pengar köper lägenheter och hyr ut. Som i London och Paris t ex.

  • janni says:

   Jag vet inte hur vanligt det är, men vi har bott och kommer bo i ett “hyreshus” där det är en “förening” som äger och hyr ut. Vi hyr alltså inte av en privatperson. :-) Kram!

 • Josefin says:

  Hej Janni! Jag undrar om du och Jon har en lägenhet i Monaco för att ni ska slippa betala skatt i Sverige? Känns det i sånt fall rättvist? Jag vet såklart inte hur det ligger till, men tänker att om det är så, så är det ju något ni borde kunna stå för och argumentera för. Förstår att folk har olika åsikter i denna fråga, men är genuint intresserad av hur ni tänker.

  Hälsningar Josefin

  • Maria says:

   Alla som bor i Monaco gör det pga att de inte har income tax där, det är liksom inget att fundera över ens. Det är något alla vet. 😉 Har man en hög inkomst tjänar man på det trots att hyrorna är helt sjuka. Har vänner som officiellt bor i Monaco och har “stuga” i Sverige. Visst det är lite osolidarisk… Men i Janni och Jons fall så hade alternativet ju varit fast bostad i Spanien, inte Sverige, så ni svenskar behöver inte oroa er för de missade skatterna.

   • Elinor says:

    Anledningen till varför de väljare att bo i Monaco råder det förmodligen ingen tvivel om med tanke på den icke-existerande inkomstskatten som du beskriver. Jag tror snarare frågan syftade till hur Janni (och Jon) resonerar angående att de ju inte heller betalar någon inkomstskatt i Spanien. Det handlar förmodligen inte alls om att “vi svenskar” oroar oss för minskade skatteintäkter, speciellt i relation till att varken Jon eller Janni spenderar nämnvärt med tid i Sverige. Det som hade varit intressant att få ett svar på är hur de resonerar kring det som du själv benämner som “lite osolidariskt”.

    • Lisen says:

     Framförallt hur de resonerar kring alla flygresor… 😩

    • asd says:

     Staten är maffian. höginkomsttjänande människor betalar extrema summor i skatt. Det är inte rättvist. Bestraffas för man är framgångsrik.

     • Klara says:

      Det är ju dock inte så att man ”bestraffas för att man är rik”. Skatt är någonting som alla människor som lever ibett samhälle tjänar på, både kortsiktigt och långsiktigt. Det du, och alla andra får för skatten är enormt mycket, gratis skolgång i hur många år du vill, äldrevård, förlossningsvård, sjukvård etc. som i länder som USA hade kostat en förmögenhet. Att se på skatten som någonting du förlorar är enbart skevt. Det är oförsvarbart att tjäna de summor Janni och Jon tjänar för bo någonstans där man inte behöver skatta, för att man själv ska kunna köpa mer och mer.

    • Anonymous says:

     Speciellt eftersom att både Janni & Jon (och resten av familjen verkar det som) skamlöst fortfarande utnyttjar vården samt tandvården i Sverige trots att det officiellt bor i Monaco just för att slippa betala skatten i Sverige som betalar för deras tjänster som hade kostat en förmögenhet om det var samma system som i USA, till exempel.

     Janni, känns inte det väldigt osolidariskt?

     • janni says:

      Okej, jag ska försöka svara på alla frågor i den här tråden, det verkar vara något som intresserar/stör många haha!

      Jag flyttade inte ifrån Sverige för att slippa betala skatt, tro mig när jag säger att jag har betalat otroligt mycket skatt i Sverige i mitt liv. Inget som störde mig, jag älskar att man får gratis sjukvård/skola osv. Man känner sig alltid trygg i Sverige vilket man inte gör i andra länder där man får sköta allt själv. Jag kände dock att Sverige inte var ett land jag ville bo i, och har egentligen aldrig känt. Jag ville bo i ett varmare land, nära till strand och palmer fast nära resten av Europa.

      Jon bodde i Monaco när vi blev ihop 7 år sedan, så efter 4 år tillsammans så bestämde jag mig för att flytta dit. Ett stort steg i mitt liv att byta land, säga upp min residens i Sverige osv – läskigt men spännande. Det tog lång tid att få iordning allt i Monaco, in i alla system, byta banker och skaffa alla försäkringar osv.

      Just nu har jag bott i Monaco i snart 3 år, jag älskar det och det är mitt hem. Vi har ett hus i Spanien men jag vill inte bo där just nu, vi är där under sommaren och någon vecka under vintern. Jag vet inte heller hur lätt ni tror att det är att bara flytta till olika länder varje år, det är en ganska stor process och ett ganska stort steg.

      Kommentaren om att Jag och Jon utnyttjar vården och tandvård i Sverige är bland det sjukaste jag läst, vem tror du/ni att jag är? Hur tror ni att olika länder fungerar? Tror ni att man bara kan glida in på ett sjukhus och få gratis vård? Svaret är nej. Jag har (precis som i USA) min sjukförsäkring jag betalar MYCKET pengar för varje år, skulle jag bli gravid betalar jag för det, har jag barn jag vill ha i skola så betalar jag för det osv osv. Man får inget gratis, jag kommer få betala för allt det. Tandläkaren jag går till betalar jag ur egen ficka.

      Så – summan av kardemumman: Vi bor i Monaco, älskar Monaco, betalar själva för allt man får i Sverige för skattepengar (sjukvård, skola och vad det nu är) och utnyttjar inget system i varken Sverige eller Spanien. Nu har vi hittat en ny och större lägenhet som kommer göra att vi vill vara hemma ännu mer, och vi har länge sagt att vi vill resa mindre därav en ny lägenhet vi troligtvis kommer trivas otroligt bra i.

      Jag väljer vart jag vill spendera mitt liv och vart jag vill bo, och alla bestämmer vart dom vill leva sitt liv och bo. :-)

      Sorry för lång kommentar men eftersom jag fått så mycket frågor om detta senaste tiden så hoppas jag att detta svarade på era frågor. KRAM <3

     • Jens says:

      Sluta sprid falsk info. Om du inte är skriven i Sverige inte driver bolag i Sverige så är du inte skatteskyldig här. Så enkelt är det. Bra om man läser på lite innan man sprider rykten.

     • Jontus says:

      Jens Mycket bra svar !!

  • Josefin says:

   Tack för svaret Janni! Intressant att få se din syn av saken!

   • Greta says:

    Det sticker förstås i ögonen på en del läsare när de får se att Jon och Janni betalar 70 000 kr i månadshyra och inte betalar någon inkomstskatt. Jag antar att det är därför som vissa kommentarer var ifrågasättande.

    • Sanna says:

     Hon svarar inte på varför Jon flyttade till Monaco och så säger hon att dom inte utnyttjar något system i Sverige eller Spanien men nämner inte Monaco 🤔.

     • Anton says:

      I likhet med många andra elitidrottsmän (svenska och utländska) så bosatte sig Jon i Monaco av skatteskäl när han var aktiv som professionell freestyleåkare. Det är ingen hemlighet och det är inget Jon behöver skämmas för.
      Monaco har inga särskilda välfärdssystem för utländska medborgare som är bosatta i furstendömet. Det som finns i form av “välfärd” gäller bara monegaskerna själva.
      Svenska medborgare som är permanent utflyttade ur Sverige har rätt till akut sjukvård i Sverige på samma villkor som andra EU-medborgare.

     • Gabriella says:

      Men GUUUD, Jon har varit valdigt oppen med varfor han flyttade till Monaco, sok pa youtube bara. Varfor ar dy sa himla skeptisk, Janni flyttade uppenbart ner for att Jon bodde har, och det passade battre an Sverige, sen ar val skatten en extra bonus for manga hoginkomsttagare, men ganska tydligt inte Jannis egna storsta motivation. Precis som hon sager sa far man ingenting gratis, jag vet ingen som gar till tandlakaren gratis i Sverige heller som inte ar under 20 eller nu vad ungdomsgransen ar. Pa samma satt betalar man i Monaco, oroa dig inte, det gar inte att utnyttja systemet i Monaco da man betalar/forsakringen betalar for all sjukvard etc.

     • Gabriella says:

      Ville bara tillagga dar pa Antons kommentar att utlandska medborgare visst far ta del av ett valfardssystem sa lange man jobbar/har jobbat. Sen sa ar monegaskerna sjalva annu mer omhandertagna, men att utlandska medborgare inte har ngt valfardssystem stammer inte alls. (jag bor och jobbar i Monaco och har tagit del av detta system).

   • Jontus says:

    Janni ! Det var jätte bra skrivet ! Att Jon flyttade till Monaco när han var aktiv idrottsman ,var inte konstigt eller ovanligt (Pernilla Wiberg, Kajsa Bergqvist, Ingemar Stenmark och Björn Borg m.fl) ! Det beror på att de har en relativt kort karriär med höga inkomster , så att de har någonting kvar efter de slutat. Dessutom var närheten till de flesta tävlingsorter en bidragande orsak. Så ett litet påpekande till “Anonymous” ; de enda i Sverige som har “fri” tandvård är “nysvenskar”alla andra får betala som vanligt även “fattigpensionärer”. Så sluta klaga på Jon & Janni de har gjort och gör alltid rätt för sig !! Det är iallafall min åsikt !!! mvh

 • Viktorija says:

  Oh my GOSH!!! This is a dream, truly, and a big in inspiration, of course :)
  Happy for you guys! (And not gonna lie-a bit jealous :D, but this is what makes you move forward, right?). Can’t wait for the interior stuff 👀

 • Mamma says:

  Åh vad kul och sååå fint! 🙌🏼 Stort GRATTIS till den nya lights. Glad för eran skull 😘❤️❤️❤️ Puss o kram

 • Maria says:

  Vilket superfint ställe, stort grattis! Förstår verkligen att ni var sugna på något större. Kommer bli jättekul att se hur du inredar. Måste vara skönt att äntligen få lite privatliv och inte dela sovrum med Benni också haha. 😉
  Är det nära stranden fortfarande? 😊

 • Malin says:

  Alltså wow! Grattis!!! Den var verkligen helt fantastisk!

 • Erica says:

  Wow vilken lägenhet! Glad för er skull, så roligt! Grattis :D

 • Carmelatte says:

  Looks like an amazing flat!

  http://carmelatte.co/

 • Martina says:

  Grattis finaste Janni till lägenheten!!! Så himla cool, fräsch, öppen och samtidigt lyxig. Älskar också att det är vitt!!, så instagram-vänligt ;) och snyggt!

  Tycker verkligen att du och Jon är en av dem coolaste människorna jag sett/läst/följt. Jag ser också upp till er eftersom ni lever i nuet, gör det som ger er glimten i livet, tar alla chanser ni får, gör allt helhjärtat och lever verkligen mottot: You Only Live Once!!! Tack för den inspirationen ni ger, den kreativiteten ni delar med er av och för att ni visar hur man ska tänka i livet: YOLO som sagt!!

  XoXo Tina <3

 • Wow, this looks absolutely amazing!!! <3 Love it.
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/?hl=de

 • Ken says:

  Why don’t you wanna live in Marbella in that big house instead of a small apartment? Don’t understand why you two have to live in Monaco, considering neither of you have any work/family etc. there 🙈 But still happy for you!

  • Anna says:

   Tax reasons obviously ;) Don’t know anyone who lives in Monaco for another reason than that.

 • Evelina says:

  Alltså jag älskar er! Haha <3

  Känner så mycket igen mig hos er som i min relation. Vi gör dock inte riktigt lika stora affärer men det kommer väl!

  Älskar power couples! Låter töntigt men man blir så glad att det finns fler som är lika starka team som delar varandras drömmar och mål!

  • Anonymous says:

   Power couple eller triple 😁 Alltså har Janni och Jon någonsin spenderat tid på tumanhand?! Först var det Marcus, och nu Benni.

 • Hanni says:

  Men gud va fin! Stort grattis!!
  Skulle vara superkul med inlägg framöver om hur ni tänker kring/väljer inredning till lägenheten. :)

 • Johanna says:

  Vad är hyran? Snälla berätta.

 • Karin says:

  Wao, wao, wao!!! Lägenheten är ju sååå cool- skönt när man kan slå till direkt när sllt känns rätt❤ Det ska bli jätte spännande att få följa med på denna vägen av inredning hos er! Huset i Marbella blev ju sååå fantastiskt!!
  Önskar er allt gott o lycka till med nya boendet! Kanske skönt med större för Benji med😍

 • Anonymous says:

  Sjukt snygg lägenhet!

 • Anna says:

  Wow vad fint!! Nyfiken på planlösningen, och antal rum? :) Finns det inget vardagsrum?

 • Albertina says:

  Wow va roligt! Så sugen på att se hur ni inreder, väldigt spännande planlösning med massor av utrymme för kreativitet. Grattis :)

 • Mariamma says:

  I’m so excited for you guys! And excited to see how you decorate it and make it your own. You did such a great job on the Marbella house so this one is bound to be beautiful as well! Congratulations!!!

  xx

  Mariamma

 • Maria says:

  So damn nice! But what about the house in Marbella, you gonna sell it or? Congratulations though <3

 • Cynthia says:

  Congrats on the new place! Can’t wait to see what you two do with it

 • Thalia says:

  Such a beautiful new place! I love it, can’t wait to see how you are going to put all the cosy touches on it <3

 • Linda H says:

  Stort grattis till er nya lägenhet. ska bli så kul att se hur den kommer att bli.
  trist att du får frågan varför du bor där du bor ..hade de sett lite på youtube, så säger du ju att du gillar värmen o var ju bott utomlands förut.
  när kommer ni att släppa ert klädmärke? såg sugen att beställa en hoodie till min man
  fick ju väskan petite av han i present som jag älskar så .

 • Bess says:

  Alltså wooooowwww!!! Jätte fint! Hur ser ert nuvarande lägenhet ut??

 • Can’t believe I missed this post but I’m excited to see the new place & how you will make it your own. Hope there is a moving vlog too! x

 • Anish says:

  Please dont mind when I ask you this out of pure innocence and curiosity… You have a very big house back in Spain, but when it comes to Monaco why such small spaces? I get it that Monaco is an expensive place to live in but even then! How do you manage to host a gathering or something like that?
  P.S I love the apartment. :)

 • Marie says:

  Looking forward to the awesome photoshoots this new apartment will unlock! haha :D Even these simple white photos look amazing :)

 • Frida says:

  Hyra: 6450 Euro = 66 600 SEK /månad

  Planlösning & bilder på motsvarande lägenhet:

  https://www.montecarlo-realestate.com/en/property/52227-rental-2-rooms-le-stella-monaco/

 • Dom Bloch says:

  OMG!!!! I wish you and Jon nothing but the BEST!!! Thank you for being so inspiring!

 • LoH says:

  Grattis fina ni!💕 Vad roligt att ni hittat ett boende att trivas i!
  Hoppas ni läser kommentarerna och skrattar och skakar på huvudet. ”Avundsjuka är en svår sjukdom..”
  Ser fram emot att se er göra lägenheten magiskt!
  Bra jobbat Jon och Janni, så glad för er skull!

  • Anonymous says:

   Avundsjuka? Har du sett videon från deras förra kyffe? Där bodde de på TREmanhand med Marcus..

 • Alisa says:

  Hello Janní, i loooove the new Appartment! So happy for you that you finally found something:) so excited for the upcoming interior posts- already loved them from Marbella <3 Also i want to ask you where your beautiful leo belt is from? I‘ve been looking for one since long:) would be happy for your answer, xx Alisa <3

 • Anonymous says:

  Säg inte att Benni ska flytta in i er lägenhet?

 • Femke says:

  wow so amazing!! love the house!!
  also… your dress is amazing, where can I find it?

 • Anonymous says:

  Hi Janni!!

  Such a beautiful place you found in Monaco. :)

  Since you are also a deco geek like me – hihi – I think you might like what Aleksandra and Nicolò are doing. It is so unique and “Ijustwanttobuyitall”. And they are really wonderful people. https://www.leicone.it/en/

  Have a look its great!
  V

 • mansdfsojey says:

  In this article, mutaz we show the best and easiest way to crack or recover the RAR files which are protected. When the RAR file is a password,

Leave a Reply

Your email address will not be published.