SARDINIA MISSION

Our first morning in Sardinia – boat ride!

God morgon babes! Eller nja, förmiddag kanske… Vi startade dagen tidigt imorse, gick direkt ner till hamnen för att kolla väder och filma. Efter ett tag bestämde vi oss för att dra ut och vädret sprack upp lite en stund. Vi är här för ett jobb för Wally (båtar!) och ska filma och fota en del grejer. Vi säger ju aldrig nej till lite båtar, haha! Vi var ute i några timmar och jag tror vi fick sjukt balla shots, ska bli kul att se allt sen. :-) Nu är vi tillbaka på land för att ladda massa kamerabatterier, få lite mat i magen och sen drar vi ut igen för lite mer filmning. Hinner egentligen bara kika in här och säga hej, men vi hörs senare om vi inte är döda på energi ikväll haha! Jag ska försöka iallafall. ;-) PUSS <3

//Good morning babes! Oh well, mid day maybe… We started the day early this morning, went straight to the port to check out the weather and film. After a while we decided to head out and the weather cleared up a bit for a while. We’re here for a job with Wally (boats!) to film and shoot stuff. We never say no to some boat time, haha! We were out for a few hours and I think we got some really cool shots, will be fun to see it all later. :-) Now we’re back on land for a while to charge lots of camera batteries, get some food in our stomachs and then we’re heading out again for some more filming. I actually don’t really have time to blog but I just wanted to check in here and say hi, I’ll talk to you later if we’re not dead empty on energy tonight haha! I’ll try at least. ;-) HUGS <3

5 reaktioner på “SARDINIA MISSION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.