Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:23 | September 20, 2018

STRIPES

Stone Cold Fox dress/ Nelly sandals

God morgon hjärtan! Sardinien levererar, alltså wow vilket ställe. Hur har vi inte kunnat åka hit innan? Väderraporten sa regn och åska hela tiden men igår sprack det upp och vi fick en superfin dag. Badade i megaturkost vatten, filmade exakt hela dagen och vi var riktigt nöjda med dagen när vi kom hem efter 22 på kvällen haha! Vi avslutade dagen på ett supervackert ställe, det blev en aperitivo som blev middag och när vi kom hem deckade vi direkt. Helt slut efter en dag på vattnet. Jag hade med mig ett ombyte ifall vi skulle iväg efter båten så jag hoppade i den här klänningen och ett par sandaler. Fynd från min egna garderob efter rensning, haha! Tyvärr gammal så jag tror inte den finns kvar… Hur tycker ni det är när jag visar upp outfits med “gamla” kläder, kan ni fortfarande få inspiration eller känns det tråkigt när det inte finns en länk där man kan hitta den? Hade varit intressant att veta. Idag vaknade vi upp till åska så det bullrar här utanför fönstret, vi får se om det spricker upp eller om vi får hitta på något annat än båt idag. ;-) PUSS <3

//Good morning loves! Sardinia delivers, oh wow what a place. How come we haven’t been here before? The weather report said rain and thunderstorm the entire time but yesterday it cleared up and we had an amazing day. Swam in mega turquoise water, filmed all day and were super happy with the day when we got back at 10pm haha! We ended our day at a super pretty place, we had aperitivo that turned in to dinner and when we got back home we fell asleep straight away. Totally exhausted after a day on the water. I brought change of clothes in case we were going somewhere after the boat so I jumped in to this dress and a pair of sandals. A treasure from my own wardrobe after cleaning out, haha! Unfortunately it’s old so I don’t think you can find it… What do you think when I show outfits with “old” clothes, can you still get inspiration or is it not as fun when there’s no link where you can find it? Would be interesting to know. Today we woke up by thunder and noise outside the window, we’ll see if it clears up or if we’ll do something else than boat today. ;-) HUGS <3


24 kommentarer24 kommentarer om “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Such a lovely dress!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • We don’t need everything to be shoppable, “old” stuff is super 👌👏

  By the way, how was your experience with Air Italy (euopean airline just “bought/launched” by Qatar Airways) ?

  Reply
 • Love this dress babe! And your hair is really long right now!!
  xx
  Monica Sors
  METALLIC TREND

  Reply
 • Lovely look, Janni! I don’t think it’s a problem if the clothes are ‘old… If anything I think it’s better to see bloggers reuse their clothes and get out of the culture of always buying new items!

  Reply
 • Jag känner att det är som när man var yngre ( gud vad jag känner mig gammal när jag säger så haha) och tittade i en massa magasines som Elle och Cosmo. Det var ju kläder som var lååångt utanför ens egna budget, men jag tog till mig av det jag gillade och gjorde min egen grej av det :) Har du kläder som kanske är “gamla” så finns det säkert någon variant av den idag ändå! :)
  PS! Jag fullkomligt älskar dina Presets till Lightroom! Jag gillar dom som bas och putsar till dom för att få en touch som känns “jag”. Grymt jobbat med dom!

  Reply
 • “Gamla” kläder gör det mer verkligt, hållbart ich på ett sätt och mer inspirerande tycker jag! Att se hur vissa plagg används i andra kombinationer, på olika platser och till olika saker är ju det som ger inspiration till vardagen. Nya outfits och plagg som går att hitta via länk kan snarare bli ett kompliment än det primära om du frågar mig 😉

  Reply
 • This place matches your outfit perfectly! Love seeing your hair this way xx

  Kisses, Catarina | Blog // Instagram // Facebook // Bloglovin’

  Reply
 • Vad använder du i ditt hår? Det är så långt och fullt.

  Reply
 • Om vädret är bra borde ni besöka Cala Gonone, en underbar liten fiskeby på östsidan. Ta båten ut till Cala Delle Sorgenti och Cala Luna.
  /@axilandra på instagram för bilder mm

  Reply
 • Sååå fin!

  Reply
 • I love the dress!!
  xx
  Claudia
  http://www.trendenciesblog.com

  Reply
 • I love seeing old clothes too, helps us dig into our closet and get similar looks, it inspires us.

  Reply
 • You look amazing!n Great look for the early fall <3

  http://carmelatte.co/key-designer-pieces-worth-investing-in/

  Reply
 • I love everything you do, and I like when you put outfits with old clothes , it doesn’t really matter:))

  Reply
 • Love the dress and this look !
  I believe we don’t always need new stuff, old is fine and inspiring as well !

  Your hair looks really long and messy, it makes you look tired.. you should cut a little bit ! :) (you’d look amazing with a bob cut or shorter hair I’m sure)

  Love

  Reply
 • I prefer old clothes, they are much more inspiring.
  And I also think your hair would look better if it was shorter. I know you can’t really style your hair when out sailing, nor do I think women *should* pay great attention to their hair, but I also just don’t really like long hair. I can’t imagine the stray hairs everywhere… Mine is short and still all over the place, ew.

  Reply
 • Everything looks so damn good on you babe! Love to follow you on Instagram and YouTube.

  Reply
 • I like a mix between old and new. Like an old dress, with som new shoes.
  And that is good for the nature too:)
  Love your blog <3

  Reply
 • Lovely dress! Stripes are always a good idea. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • I don’t mind when there is no link

  Reply
 • Så himla fin du är! :-D

  Reply
 • Jaaa visa mer gamla kläder!! Det är så kul att se, och det känns lite met verkligt :)

  Reply
 • Så vackra bilder! 😍

  Reply
 • Wow, beautiful outfit! I love the look. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/?hl=de

  Reply