STRIPES

Stone Cold Fox dress/ Nelly sandals

God morgon hjärtan! Sardinien levererar, alltså wow vilket ställe. Hur har vi inte kunnat åka hit innan? Väderraporten sa regn och åska hela tiden men igår sprack det upp och vi fick en superfin dag. Badade i megaturkost vatten, filmade exakt hela dagen och vi var riktigt nöjda med dagen när vi kom hem efter 22 på kvällen haha! Vi avslutade dagen på ett supervackert ställe, det blev en aperitivo som blev middag och när vi kom hem deckade vi direkt. Helt slut efter en dag på vattnet. Jag hade med mig ett ombyte ifall vi skulle iväg efter båten så jag hoppade i den här klänningen och ett par sandaler. Fynd från min egna garderob efter rensning, haha! Tyvärr gammal så jag tror inte den finns kvar… Hur tycker ni det är när jag visar upp outfits med “gamla” kläder, kan ni fortfarande få inspiration eller känns det tråkigt när det inte finns en länk där man kan hitta den? Hade varit intressant att veta. Idag vaknade vi upp till åska så det bullrar här utanför fönstret, vi får se om det spricker upp eller om vi får hitta på något annat än båt idag. ;-) PUSS <3

//Good morning loves! Sardinia delivers, oh wow what a place. How come we haven’t been here before? The weather report said rain and thunderstorm the entire time but yesterday it cleared up and we had an amazing day. Swam in mega turquoise water, filmed all day and were super happy with the day when we got back at 10pm haha! We ended our day at a super pretty place, we had aperitivo that turned in to dinner and when we got back home we fell asleep straight away. Totally exhausted after a day on the water. I brought change of clothes in case we were going somewhere after the boat so I jumped in to this dress and a pair of sandals. A treasure from my own wardrobe after cleaning out, haha! Unfortunately it’s old so I don’t think you can find it… What do you think when I show outfits with “old” clothes, can you still get inspiration or is it not as fun when there’s no link where you can find it? Would be interesting to know. Today we woke up by thunder and noise outside the window, we’ll see if it clears up or if we’ll do something else than boat today. ;-) HUGS <3

24 reaktioner på “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.