INTERIOR MOODBOARD

Inspiration for our new home. <3 Pieces from CASA, Maison Du Monde and Fly.

God morgon babes! Ni vet igår när jag sa att jag troligtvis skulle fortsätta googla möbler? Yes, det hände haha! :-)) Moodbords i mitt hjärta alltså. Jag sparade ner alla grejer jag ville köpa och klistrade ihop dom för att se hur det skulle se ut ihop. Ovan kan ni se hur jag tänkte. Väldigt likt vårt hus i Marbella men vi älskar det så mycket så jag vill köra på exakt samma spår i nya lägenheten. Typiskt bara att många av grejerna ovan var slutsålda och man var tvungen att beställa och vänta, inte min starka sida… ;-) Finns säkert liknande saker att hitta men vi måste åka runt för att leta på dessa ställen. Jag fick så många tips om “Maison Du Monde”, en butik som finns i Nice, och HUR har jag kunnat missa den!? Ville ju typ ha allt. Tack till alla som tipsade mig, ni är bäst! Det får bli en sväng dit ikväll eller imorgon helt enkelt. Hur tycker ni att det ser ut? :-) Tror ni det kommer bli fint? KRAM, nu flyttar vi! <3

//Good morning babes! You know last night when I said that I will probably continue googling furniture? Yes, it happened haha! :-)) Moodboards in my heart. I saved lots of things I wanted to buy and put them together to see how it all would look together. Above you can see how I was thinking. Very similar to our house in Marbella but we love it so much so we wanted to go for the exact same in our new apartment. The bad thing is that lots of the things above are sold out so you had to order and wait, not my strongest side… ;-) There’s probably similar things to find but we have to go around to these places to look. I got so many tips about “Maison Du Monde”, a store in Nice, and HOW could I have missed that one!? I almost wanted everything. Thanks to everyone who told me, you guys are the best! We will go there either tonight or tomorrow. How do you guys think it looks? :-) You think it will turn out good? HUGS, now let’s move! <3

19 reaktioner på “INTERIOR MOODBOARD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.