MORNING OFFICE

Our new building, our new apartment and our new morning office spot. <3

God morgon babes! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Vi har precis gått till Starbucks (som ligger 2 min gångavstånd från vår nya lya) för kaffe och frukost. Vi hann inte handla mat och packa upp allt igår så det fick bli så idag. :-) Igår fick vi nycklarna vid 15.00 så vi började flytta grejer 16.00 och var klara 19.30… Haha, snacka om snabba! Jon och Benni hade sår överallt och jag var så slut efter allt bärande. Det fanns inga flyttfirmor som kunde hjälpa oss så snabbt så vi hyrde en mini-lastbil och fraktade allt. Säng och soffa är redan på plats och det känns redan som ett hem. Jag ska visa er snart! :-)) Nu vill jag bara handla lite nya möbler sen är det färdigt. Det blir SÅ fint! Vi sov första natten där och som jag njöt imorse när jag vaknade upp. Nu ska jag dricka upp kaffet och efter det ska vi till Monaco Telecom för att flytta internet till den nya lägenheten. Flytt innebär en del fix, hehe! PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re having a great morning. :-) We just went to Starbucks (which is 2 min walking distance from our new apartment) to have coffee and breakfast. We didn’t have time to buy food and unpack everything yesterday so that’s what we did today. :-) We got the keys to the apartment at 3pm yesterday so we started moving stuff at 4 pm and we were done at 7.30… Haha, talk about quick! Jon and Benni had wounds everywhere and I was so exhausted after all the carrying. There wasn’t any moving companies that could help us that quickly so we rented a mini truck and took it all. Bed and couch are now in place and it already feels like a home. I’ll show you soon! :-)) Now I just want to buy some new furniture and then it’s done. It turns out SO nice! We slept the first night there and I enjoyed it so much when I woke up there this morning. Now I’m gonna have my coffee and after that we’re heading to Monaco Telecom to move our internet to the new apartment. Moving means lots of fixing, hehe! HUGS <3

14 reaktioner på “MORNING OFFICE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.