FURNITURE SHOPPING

Påväg hem i en proppfull bil… Hahaha!

//On our way home in a pretty full car… Hahaha!

När jag säger proppfull så menar jag verkligen proppfull… ;-)

//When I say pretty full I truly mean full… ;-)

Vi fick se en magisk solnedgång när vi satt i kö för att köra in i Monaco. Magiskt. <3

//We saw a magical sunset when we were stuck in traffic on our way in to Monaco. Magical. <3

Yesterday’s mission – buying furniture and decorate at home. <3

God morgon hjärtan! Det här är nivån på bilderna jag har hunnit ta, hahaha! Jag har varit i 100% flytt-mode senaste 48 timmarna. Igår fick vi ett ryck och åkte till Nice för att spana in Masion Du Monde, och vi var och shoppade möbler i fleera timmar. Vi hittade massa fint! :-) Butiken i Nice hade inte superstort utbud men vi gjorde några bra kap där. När vi var klara åkte vi vidare till Casa, där shoppade vi massor. Vi kom hem igen runt 20 och började dekorera, och det blir så fint tycker jag. :-) Här får ni se lite av hallen, men jag ska fota bättre när vi fått iordning allt så ni kan se helheten. Energinivån är ju inte på topp efter två dagar av fullt ös, men jag är så glad och känner verkligen att det här kommer bli en så mysig lägenhet. Nu kan vi faktiskt bjuda hem folk, haha! Allegra ska komma hit med lite frukost snart (hur underbar vän!?), vi har inte hunnit handla mat men jag köpte nya tallrikar och bestick igår så nu kan vi faktiskt äta här hemma. ;-) Hörs sen, PUSS <3

//Good morning loves! These are the best photos I’ve had time to take, haha! I’ve been in 100% moving mode the last 48 hours. Yesterday we decided to go to Nice to check out Maison Du monde, and we were out shopping furniture for seeveral house. We found so many nice things! :-) The store in Nice didn’t have the biggest selection but we did some really good shopping there. When we were done we went back to Casa, and bought a lot. We got back home again around 8pm and started decorating, it turned out so good. :-) Here you can see some of the hallway, but I’ll shoot better photos when we’re done so you can see the overview. The energy level isn’t really on top after two days moving, but I’m so happy and I truly feel that this will be such a cozy apartment. Now we can actually invite friends over, haha! Allegra will soon come over with breakfast (how amazing is she!?), we haven’t had the time to do grocery shopping but I bought new plates and cutlery yesterday so now we can actually eat at home. ;-) Talk later, HUGS <3

8 reaktioner på “FURNITURE SHOPPING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.