PINK

Triwa glasses/ Storets set/ Na-Kd shirt (here!) – adlink/ Fendi bag

God morgon babes! Såhär såg jag ut igår när vi gick runt på Yacht Showen, väldigt rosa. :-)) Vi åkte lite båt och efter det gick vi på en 88 meter lång båt… Vi var ju inte direkt potentiella köpare men vi ville se hur det såg ut inuti, haha! När man gick runt där inne kändes det inte ens som en båt, det kändes mer som ett hotell. Galet! Det fanns en helikopterplatta längst fram på båten också, ifall man skulle få feeling och ville åka ut med helikopter. ;-) Så sjukt att se vissa båtar som ligger här, man kan liksom inte förstå att vissa människor äger båtarna. Häftigt att se iallafall! Jag hade på mig ett väldigt rosa set som jag använt en hel del i sommar, både till klackar och sneakers. Alltid kul med lite färg tycker jag, men det vet ni ju redan. :-) Idag ska vi ut och teståka en annan båt, efter det har jag en del jobb som måste fotas så vi ska försöka få till det under eftermiddagen. Ha en fin lördag hjärtan, PUSS <3

//Good morning babes! This was my look yesterday when we walked around the Yacht Show, very pink. :-)) We went out with a boat and after that we walked on an 88 meter boat… We weren’t really potential buyers but we still wanted to see how it looked inside, haha! When we walked around in there it didn’t feel like a boat, more like a hotel. Crazy! They had a heli pad on the front of the boat too, in case you felt like going out there in a helicopter. ;-) Crazy to see some of the boats here, you can’t really understand that some people owns these boats. Cool to see anyhow! I wore this very pink set that I’ve used a lot this summer, both with heels and sneakers. Always fun with some color in my opinion, but you know that already. :-) Today we’re heading out to test drive another boat, after that I have some work I have to shoot so we’ll try to do that during the afternoon. Have a great saturday loves, HUGS <3

10 reaktioner på “PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.