BOATS BOATS BOATS

Three different photos of me, on the same boat haha!

Hej hjärtan! Sorry for missing out här idag, men det har varit för mycket för lilla hjärnan för att få ihop det idag. Vi ska åka iväg imorgon i 4 dagar och har deadlines som jag var tvungen att fota/filma idag. Saker ni får se snart! :-)) Vi fick göra allt på en dag pga Yacht Week här i Monaco, Jon har velat vara där från tidig morgon till sen kväll haha! Jag hängde med ut på en båttur igår, det var faktiskt ett svenskt båtmärke (Delta) som bjöd med oss på en provtur och det var så härligt. Ägaren är en vän till min pappa så det var extra kul! Det var så skönt att komma ut och få lite frisk luft och bara vara på vattnet igen. Nu ska jag faktiskt packa, vi ska till flygplatsen imorgonbitti (flyger går 07.00) och jag brukar alltid packa lite tidigare än någon timme innan läggdags… Nu blev det så så vi får se vad som packas ikväll. ;-) Hörs imorgon babes, PUSS <3

//Hey loves! Sorry for missing out here today, but it’s been a bit too much for my little brain to get it all together today. We’re leaving tomorrow for 4 days and I have deadlines so I had to shoot/film it all today. Things you’ll get to see soon! :-)) We had to do it all in one day because of Yacht Week here in Monaco, Jon have been there from early morning until late night haha! I joined for one boat ride yesterday, it was actually a swedish brand (Delta) that invited us for a test ride and it was so nice. The owner is a friend of my dad so that was extra fun! It was so nice to get out and get some fresh air and just be on the water again. Now I’m actually gonna pack, we’re heading to the airport early tomorrow morning (our flight leaves at 07.00) and I usually always pack earlier than one hour before bedtime… Now this is where I am so we’ll see what I will pack tonight. ;-) Talk tomorrow babes, HUGS <3

5 reaktioner på “BOATS BOATS BOATS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.