CHAMPAGNE HEAVEN

Ladies and champagne. Good combo! <3

Hej hjärtan! Här kommer ett sent första inlägg för dagen, men det har helt enkelt inte funnits tid om jag har velat sova mer än 4 timmar… ;-) Vi har druckit champagne och ätit mat non stop haha! Det har ju varit ganska lyxiga dagar, eller ganska och ganska dom har varit väldigt lyxiga. Vi har lärt oss massor! Det har varit så kul att vara här med Michaela och Mira, vi har skrattat så mycket med gänget och det har varit en sån stor mix av människor. Så fantastiskt att lära känna människor i alla möjliga åldrar och bakgrunder och dela den här resan med, vi har varit med om så otroligt häftiga saker. Igår besökte vi fyra hus, solen sken så när vi kom till ett av husen bestämde vi oss för att köra provningen vid deras vinrankor. Så fin upplevelse och vi stod verkligen där och njöt. Nu sitter vi i Paris igen på flygplatsen och ska snart flyga hemåt, det ska bli skönt att komma hem men det var riktigt sorgligt att säga hej då till gänget. :-( Ni ska få mer uppdateringar från Champagne, jag måste bara gå igenom bilderna. PUSS <3

//Hey loves! Here’s a late first post of the day, but I haven’t had a minute over if I wanted to sleep more than 4 hours… ;-) We’ve had champagne and food non stop haha! It’s been a few pretty luxurious days, well they’ve been very luxurious. We’ve learnt a lot! It’s been so much fun to be here with Michaela and Mira, we’ve laughed so much with the group and it’s been an amazing mix of people. So incredible to get to know people in so many different ages and backgrounds and to share this trip with them, we’ve done so many cool things. Yesterday we visited four different houses, the sun was shining so when we arrived to one of the houses we decided to do the tasting right next to their vineyard. A beautiful experience and we stood there and truly enjoyed. Now we’re back in Paris at the airport and will soon fly back home, it will be nice to come home but it was also super sad to say bye to the group. :-(  You’ll get more updates from Champagne, I just have to look through the pictures. HUGS <3

4 reaktioner på “CHAMPAGNE HEAVEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.