MONACO INFLUENCER AWARDS

Snaps from yesterday’s gala here in Monaco – had such a great night! <3

God morgon babes! Åh vilken härlig kväll vi hade igår, så fint och härligt att hänga med alla. <3 Det har ju varit Monaco Influencer Awards här i helgen och det är första gången Monaco anordnar det här. Så kul tycker jag som bor här! Folk hade kommit från hela världen, Australien, USA, Indien osv osv. :-) Det var så kul att klä upp sig, ta på sig en riktig galaklänning och sminka sig. Min klänning var magisk, jag ska visa er bättre bilder senare. Kände mig som en prinsessa. Vi minglade, åt gott och kollade på hela showen. Vi var många som var nominerade vid vårt middagsbord (go Sweden!!) vilket var häftigt då det var folk från hela världen. Tyvärr vann vi inte men Jon och Benni vann!! SÅ glad för deras skull, dom förtjänar det verkligen. <3 Jon vann “Entrepreneur” och Benni vann “Photography”, så grymma! Jag tänker ju att halva Jons pris är mitt, vi är ju gifta nu… ;-) Vi hade en underbar kväll och även om jag inte drack så mycket så känner jag mig sliten idag. Det har varit alldeles för mycket alkohol den här veckan, och jag som sällan dricker har nog druckit mer den här veckan än jag har gjort senaste två åren haha! Först var vi ju i Champagne och sen galan, så nu vill jag äta hälsosamt och rensa kroppen med promenader och träning. Först – möte med min agentur som är här och sen får vi se vad vi hittar på. PUSS <3

//Good morning babes! Oh what a great night we had yesterday, so pretty and so fun to hang out with everyone. <3 It’s been the Monaco Influencer Awards here this weekend and it’s the first time Monaco organizes this. I think it’s great since I live here! People came from around the world, Australia, the US, India etc etc. :-) It was so fun to dress up, put on a gala dress and make up. My dress was magical, I’ll show you better pictures later. I felt like a princess. We mingled, had good food and watched the show. Many of us were nominated at our table (go Sweden!!) which was cool since it was people from around the world. Unfortunately we didn’t win but Jon and Benni won!! SO happy for them, they truly deserve it. <3 Jon won “Entrepreneur” and Benni won “Photography”, so good! I’m thinking that half of Jon’s prize is mine, since we’re married now… ;-) We had a great night and even if I didn’t drink much I feel tired today. It’s been way too much alcohol this week, for me who rarely drinks alcohol have probably had more this week than I’ve had the last two years haha! First we were in Champagne and then the gala, so now I want to eat healthy and clean out my body with walks and training. First up – meeting with my agency since they’re here and then we’ll see what we’ll do. HUGS <3

7 reaktioner på “MONACO INFLUENCER AWARDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.