MATCHING

Blazer here!, pants here!

Shirt here!, top here!, pants here!

Jacket here!, top here!, pants here!

Hej hjärtan! Här kommer en hel hög med outfits för hösten – exakt så jag vill gå klädd. :-) Jag är helt insnöad på att matcha färgerna i min outfit, eller ha något som sticker ut. Antingen en färg eller ett print. Det är vad jag kommer fokusera på den här hösten. Ovan är tre looks från Gina Tricot’s nya kollektion, kan vi bara prata lite om den här jackan!? Jag vill typ att vädret ska bli kallare här så jag kan mysa runt i den, tyvärr är det lite för varmt här just nu men den kommer användas flitigt i vinter. Stor, mysig och otroligt mjuk! Helt klart min favorit från deras nya kollektion. Matchande kostymer har ju blivit min grej, helst med sneakers. Känner mig alltid uppklädd och redo för dagen i kostym, samma gäller matchande set. Vilken look är er favorit? :-) Om ni är i Stockholm måste jag bara berätta om Gina Tricot’s nya konceptbutik som öppnat, jag har sett bilder på en rosa drömbutik så den ska jag spana in så fort jag kommer till Stockholm nästa gång. Tips tips! PUSS <3

//Hey loves! Here’s a bunch of outfits for fall – exactly how I want to be dressed. :-) I’m so into matching the colors in my outfits at the moment, or to have something that stands out. Either a color or a print. That’s what I’m focusing on this fall. Above are three looks from Gina Tricot’s new collection, can we just talk a bit about this jacket!? I kinda want the weather to get colder here so I can wear it, unfortunately it’s a bit too hot here right now but I will use it a lot this winter. Big, cozy and so soft! For sure my favorite piece from their new collection. Matching suits are my thing, preferably with sneakers. I always feel well dressed and ready for the day in a suit, the same goes for matching sets. Which look is your favorite? :-) If you’re in Stockholm I have to tell you about Gina Tricot’s new concept store they just opened, I’ve seen pictures of a pink dreamy store so I’m gonna check it out as soon as I get to Stockholm. Tip tip! HUGS <3

11 reaktioner på “MATCHING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.