THE VEGAN PACKAGE

Gifted products from Welloteket.

Lots of vitamins and new products to try out!

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, har känt mig så trött i några dagar nu bara. Jag erkänner – jag har varit dålig på att ta vitaminer och har ätit rätt dåligt sista tiden (sedan vi flyttade har det blivit mest takeaway-mat…). Jag messade Ida för några dagar sedan och frågade om hon kunde hjälpa mig med vilka vitaminer jag skulle beställa, hon har ju varit vegan ett bra tag och har stenkoll. Hon har ju även en webshop med allt i mat/vitaminväg, Welloteket, så hon sa att hon kunde hjälpa mig med ett paket med allt jag behöver. Förstår ni hur glad jag blev när jag öppnade det här paketet!? Nu blir det vitaminboost och nya rutiner här. :-) Såna här paket är det bästa jag vet, haha! Nu ska jag bara läsa på hur mycket jag ska ta av allt (jag vet tex att man ska trappa upp Chlorella och inte ta full dos direkt), så jag är peppad på att se om jag kan bli lite piggare. TACK Ida, du är en pärla. <3 Nu ska vi byta om och röra oss mot Menton, vi ska kolla lite möbler då vi vill köpa en ny tv-bänk och soffa. PUSS <3

//Good morning loves! How are you? :-) I feel good, I’ve been so tired for a few days now though. I admit it – I’ve been bad at taking vitamins and we’ve been eating pretty bad lately (we’ve mostly had take away since we moved…). I texted Ida a few days ago and asked if she could help me with what vitamins I should order, she’s been vegan for a long time and knows it all. She also have a webshop with everything food/vitamin related, Welloteket, so she said she could help me with a package with everything I need. Can you imagine how happy I got when I opened this package!? Now it’s time for a vitamin boost and new routines. :-) Packages like this is the best thing I know, haha! Now I just have to read up on how much to take of everything (I know that you should start with less Chlorella for example and not take a full dosage straight away), so I’m excited to see if I can get more energy. THANKS Ida, you’re a star. <3 Now we’re gonna get changed and head to Menton, we’re gonna look at some furniture since we want to get a new tv-bench and couch. HUGS <3

8 reaktioner på “THE VEGAN PACKAGE”

 • Nikoleta says:

  Chlorella is a magic! I am using it on everyday basis around a year and I do not know how could I live without it! But yes, start with smaller dosage.

 • Mireia says:

  All of this looks amazing!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Charlotte says:

  Hi Janni
  Where’s your carpet from? Love it!

 • Filip says:

  För mig känns det inte som en nyttig och välbalanserad kost när man måste gräva i 6 pillerburkar varje morgon för att må bra.

  Det hade varit kul om du mannekängade/stylade Jon i lite höst kläder. Dina hade ju varit ännu roligare men kanske ändå bättre med kläder för män.

 • Linda says:

  Hej fina! Kan du inte skriva vilka vitaminer du fick? Jag försöker själv äta vegetariskt/veganskt men känner att jag ofta blir trött osv. Det är svårt att veta vad man behöver ta tillskott av och vad man kan få i sig genom maten. Tack för att du inspirerar och alltid verkar så härlig 💛

 • Jenny says:

  Jag tar Chlorella, Spirulina, D-vitamin och Järn. Blir pigg av spirulina :) Äcklig att dricka dock…

 • Anonymous says:

  Ta inte vitaminer om du inte har brist på något, jag har varit vegan i 4 år och har inga brister, utan mina värden har bara blivit bättre.

  Att vara vegan är inte att äta 47 olika tabletter varje dag, det är att äntligen slippa att käka en massa mediciner.

  Mjölkprodukter är den största anledningen varför människor har vitaminbrist pga att syrat i mjölken blockerar upptag av vitaminer och andra viktiga ämnen man behöver få i sig. Sluta med mjölk så kommer du känna stor skillnad.

 • Wow, that looks amazing! Thanks for the inspo. I would take it all, haha.
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/?hl=de

Leave a Reply

Your email address will not be published.