Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:39 | October 11, 2018

COZY MORNING

White chocolate oatmeal with berries and homemade peanut butter. <3 Bowl from Maison Du Monde, spoon from Casa.

God morgon babes! Jag vaknade ganska tidigt och tänkte ta mig ut på en promenad, men när jag kom ner så såg jag att det regnade utomhus… Vi har haft en del regn här senaste tiden, tre dagar senaste veckan. Lite mysigt ändå! :-) Jag bestämde mig för att skippa promenaden, det är ju inte superhärligt att gå i regn så jag lagade gröt som jag njöt av framför nyhetsmorgon istället. Jag provade det nya proteinpulvret jag fick med i boxen igår, white chocolate (här!), och det var så gott! Smakade nästan som en efterrätt. :-) Jag toppade med chiafrön, frysta hallon, kokos och mitt hemgjorda jordnötssmör. Jag har inte hittat något jag gillar här i Monaco och det är så lätt att göra själv, man lägger en påse jordnötter i mixern och mixar tills det blir den här konsistensen. Det tar ett litet tag men man får inte ge upp, tillslut blir det “smör”, haha! Har köpt massa nya skålar och bestick också, tycker faktiskt det gör skillnad att äta ur/med nya. Håller ni inte med? ;-) Nu har det klarnat upp lite utanför så jag ska jobba och sen ta mig ut på en prommis. PUSS <3

//Good morning babes! I woke up pretty early and was planning to go out for a walk, but when I came down I realized it was raining… We’ve had a lot of rain here lately, three days the last week. Pretty cozy though! :-) I decided to skip the walk, it’s not super nice to walk in rain so I made oatmeal and enjoyed it in front of the morning news instead. I tried the new protein powder I got in the box yesterday, white chocolate (here!), and it was so good! Almost tasted like a dessert. :-) I topped it with chia seeds, frozen raspberries, coconut and my homemade peanut butter. I haven’t found one I like here in Monaco and it’s so easy to do it yourself, you just put a bag of peanuts in the mixer and mix it until it looks like this. It takes a while but don’t give up, it will turn in to “butter” after a while, haha! I’ve bought lots of new bowls and cutlery too, I actually think it makes a difference when you eat with/from new things. Do you agree? ;-) Now the weather cleared up a bit so I’m gonna get some work done and then head out for a walk. HUGS <3


8 kommentarer8 kommentarer om “COZY MORNING”

  Looks very good! In Austria we habe no rain every day sunny and 25 Celsius that’s very strange for us! I’m so exited for a home tour a like your style very much! Have a nice day and greetings from Austria

  Reply

  Hade jag läst meningen om att tallrikar gör skillnad för bara någon vecka sedan så hade jag antagligen tänkt “yeah right” och rullat med ögonen men sen en vecka tillbaka så äter jag på papptallrikar (ska ut och resa och har sålt allt jag äger) och vad det är deprimerande, haha. Maten smakar inte ens densamma. Ni har det verkligen så fint hemma!

  Reply

  Janni! Hur du ser på klimatet? Vad gör du för att bidra till en bättre miljö? Du reser ju vääääldigt mycket, shoppar mycket nytt(aldrig second hand?) och använder mycket plast och engångs-förpackningar.. är det veganismen som är ditt kort i spelet? Nyfiken!
  Sköt om dig tjejen!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här