LINEN COUCH

Mixed from Ikea, Conforama, Casa and Rum21.

God morgon hjärtan! Jag är insnöad på inredning igen… Vi har ju letat efter ny soffa i en evighet nu känns det som, haha! Jag vill SÅ gärna ha en beige linnesoffa, men jag vill SÅ gärna inte vänta och beställa en. Hade typ varit smartare om jag beställde en direkt istället för att åka runt och leta efter en. ;-) När vi var i Menton hittade vi den perfekta soffan på Conforama, djup där man sitter och perfekt längd. Tyvärr fanns den inte i lager och vi behövde vänta i 6 veckor för att få den, men tro mig när jag säger att vi försökte allt för att få köpa visningsexemplaret. Vi fick inte det, tyvärr haha! Så – nu funderar vi på att åka till Ikea och köpa en helt annan soffa men jag kan liksom inte släppa den vi hittade. Så typiskt mig. Den vi sett på Ikea kan vi få direkt och den har även storage under, vilket man alltid behöver, men jag känner att jag behöver se den på riktigt och inte bara på bild. Problemet är att det är ca 2 timmar till Ikea, är inte så supersugen på att åka så långt… ;-) Vi får se helt enkelt, men ny soffa ska vi ha iallafall och ovan ser ni lite vad vi tänker. :-) PUSS <3

//Good morning loves! I’m totally in to interior again… We’ve been looking for a new couch for ages it feels like, haha! I SO want a beige linen couch, but I SO do not want to wait and order one. It would’ve been smarter if I just ordered one straight away instead of going around looking for one. ;-) When we were in Menton we found the perfect couch on Conforama, deep seat area and the perfect length. Unfortunately they didn’t have it in stock and we needed to wait for 6 weeks to get it, but believe me when I say that we tried everything because we wanted to buy the one in the store. We weren’t allowed, unfortunately haha! So – now we’re thinking about going to Ikea to buy a completely different one but I can’t let go of the one we saw. Typical me. The one we’ve seen at Ikea we can get straight away and it has storage underneath, which you always need, but I feel that I need to see it in real life and not just in a photo. The problem is that it’s a 2 hour drive to Ikea, and I don’t really feel like going that far… ;-) We’ll see, but we’re getting a new couch anyhow and above you can see how we’re thinking. :-) HUGS <3

17 reaktioner på “LINEN COUCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.