Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:16 | October 12, 2018

LINEN COUCH

Mixed from Ikea, Conforama, Casa and Rum21.

God morgon hjärtan! Jag är insnöad på inredning igen… Vi har ju letat efter ny soffa i en evighet nu känns det som, haha! Jag vill SÅ gärna ha en beige linnesoffa, men jag vill SÅ gärna inte vänta och beställa en. Hade typ varit smartare om jag beställde en direkt istället för att åka runt och leta efter en. ;-) När vi var i Menton hittade vi den perfekta soffan på Conforama, djup där man sitter och perfekt längd. Tyvärr fanns den inte i lager och vi behövde vänta i 6 veckor för att få den, men tro mig när jag säger att vi försökte allt för att få köpa visningsexemplaret. Vi fick inte det, tyvärr haha! Så – nu funderar vi på att åka till Ikea och köpa en helt annan soffa men jag kan liksom inte släppa den vi hittade. Så typiskt mig. Den vi sett på Ikea kan vi få direkt och den har även storage under, vilket man alltid behöver, men jag känner att jag behöver se den på riktigt och inte bara på bild. Problemet är att det är ca 2 timmar till Ikea, är inte så supersugen på att åka så långt… ;-) Vi får se helt enkelt, men ny soffa ska vi ha iallafall och ovan ser ni lite vad vi tänker. :-) PUSS <3

//Good morning loves! I’m totally in to interior again… We’ve been looking for a new couch for ages it feels like, haha! I SO want a beige linen couch, but I SO do not want to wait and order one. It would’ve been smarter if I just ordered one straight away instead of going around looking for one. ;-) When we were in Menton we found the perfect couch on Conforama, deep seat area and the perfect length. Unfortunately they didn’t have it in stock and we needed to wait for 6 weeks to get it, but believe me when I say that we tried everything because we wanted to buy the one in the store. We weren’t allowed, unfortunately haha! So – now we’re thinking about going to Ikea to buy a completely different one but I can’t let go of the one we saw. Typical me. The one we’ve seen at Ikea we can get straight away and it has storage underneath, which you always need, but I feel that I need to see it in real life and not just in a photo. The problem is that it’s a 2 hour drive to Ikea, and I don’t really feel like going that far… ;-) We’ll see, but we’re getting a new couch anyhow and above you can see how we’re thinking. :-) HUGS <3


17 kommentarer17 kommentarer om “LINEN COUCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du kollat att Ikea har soffan i lager?
  Även Ikea har ofta leveranstid på stoppade möbler eftersom det inte går att ha alla tyger och färger i lager på alla möbler överallt.
  Jag fick vänta en månad på min soffa från Ikea…

  Reply
 • Loveee those Sofas, we`re having a similiar one from Maison du Monde – those are so pretty :) Love Jenny

  Reply
 • but this is so stupid! why you can’t get the one in the store….?! normally you even have the discount

  http://7-sevendays.blogspot.com/

  Reply
 • Hej Janni,

  Ett tips som ni kan göra är att köpa soffan från IKEA och sen köpa ett linnetyg till den på http://www.bemz.se. På så sätt har vi köpt en stomme från IKEA med sammetstyg från Bemz. Det gör att dessa klassiska IKEA-möbler blir lite mer “egen”.

  Även om det tar några veckor att få hem tyget (de syr efter din beställning) så kan man fortfarande få hem soffan och kanske köpa en klädsel från IKEA som är lite billigare, som man sedan kan byta med om man i framtiden vill variera klädsel eller behöver tvätta sitt egna.

  Hoppas detta kan ge dig lite inspiration till att hitta din drömsoffa.

  Kram Emma

  Reply
 • Wait six weeks and buy the couch you really want. What’s the rush?

  Reply
 • i agree. you have one so its not like you desperately need one right now. otherwise you may buy one you kinda like but not that much and end up thinking about the one in the story the whole time. six weeks is nothing since you travel a lot anyways it will be there in no time :)

  Reply
 • Yes I don’t get either why 6 weeks is such a big deal… 🤷🏼‍♀️
  Most of big furnitures are usually to be ordered..

  Reply
 • It is a great idea for the ones loving the timeless classy furnitures <3

  http://carmelatte.co/11-autumn-winter-2018-trends-you-could-possibly-have-in-your-closet/

  Reply
 • Sååå snygga verkligen!!
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Vänta 6v o köp den ni verkligen vill ha! Ni (Du?) Kommer ångra er annars…

  Reply
 • Hej, super fin sofa! Har du tänkt på att det vinns flera företag som gjör liksom om Ikea möbler? F.ex om du vill ha linnen, kan du bara köpa passande överkast till IKEA sofan

  https://bemz.com

  Reply
 • I’ve just bought a new sofa from BoConcept and it’s soooo beautiful and comfy !
  It was worth waiting for it !!!!

  Reply
 • This looks amazing!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Love the linen sofa! The whole design you have going is awesome !

  Reply
 • Tipsar om LAYERED http://instagram.com/layered_official/! Sjukt snygga designs i allt från linne till velvet! ;)

  Reply
 • Hey, Janni,
  Where did you buy round wicker wall decoration?

  Thank you.

  Reply
 • hur gör du dina collage? :)

  Reply