TODAY’S LIST

From yesterday when I put make up on again, haha! You can see one of our new mirrors too – a golden one. <3

God morgon hjärtan! Igår blev en heldag som slutade vid 1 på natten när vi var klara här hemma, haha! Jag är faktiskt rätt trött då jag gick upp tidigt för att vinka av Jon som bestämde sig igårkväll för att åka och provköra en båt i helgen, så han kommer hem imorgonkväll. Home alone den här helgen alltså, spännande… ;-) Jag ska ner och hjälpa en kompis med en Ikea-möbel vi köpte till honom igår, så det får bli dagens mission. Men – jag tänkte göra en liten lista som jag hittade på min systers blogg, tänkte att det kunde vara kul. :-) Here we go:

Dagens humör:

Jag är på bra humör, är oftast det, men är också lite uttråkad redan då jag är så van att Jon alltid är bredvid. Men – bra humör och solen skiner vilket alltid gör mig lite lite gladare. :-)

Dagens mående:

Jag är trött, känner mig nästan lite bakis konstigt nog då jag inte drack en droppe igår haha! Tror det är att jag sov mindre, jag brukar sova 7 timmar men inatt blev det bara 5… Lite för lite för mig.

Dagens borde: 

Bygga en Ikea-möbel till vårt sovrum… Hade helst hängt upp två lampor vi köpte igår men tror inte jag vågar göra det själv, klippa kablar och synka känns som något jag borde ta hjälp med då jag aldrig gjort det själv innan. ;-)

Dagens frisyr:

Just nu en hästsvans ganska högt, men det kommer troligtvis bli en bulle mitt på huvudet snart. Har alltid det när jag är hemma, då är inte håret i vägen. Det har blivit alldeles för långt också så jag ser fram emot att klippa mig om ca 2 veckor. :-))

Dagens smink: 

Absolut ingenting, eller ja det skulle vara lite mascara som hänger kvar under ögonen från igår. Även fast jag tvättar bort sminket så ligger det alltid kvar lite, jag är sämst på att ta bort smink.

Dagens klädsel:

Just nu – ett par svarta träningstights och en stor vit tisha med tryck. Vanligtvis är det morgonrock på men jag var tvungen att köra tillbaka trucken imorse, vi hyrde en igår när vi köpte möbler, så därför har jag på mig vanliga kläder haha!

Dagens planer:

Hjälpa till att bygga Ikea-möbler hos en kompis och även bygga en här hemma. Vill också gå och handla lite mat, vill laga något gott ikväll när jag är home alone.

Dagens materiella vill ha:

Så tråkigt svar säkert men jag vill ha två bananplantor, en för inomhus och en för balkongen. Två snygga krukor till det också. Märks det att jag är helt inne i inredningstänket? ;-)

Dagens fundering: 

Ja alltså jag funderar en hel del men många av grejerna kan jag inte berätta ännu (klädmärke, designsamarbeten, avtal osv), så vi tar den enklaste funderingen vilket är hur jag ska sätta upp dekorationen vi köpt på väggarna. I vilken ordning. Spännande va? ;-)

Dagens beroende: 

Majskakor med vegansk ost och “philadelphia”, får inte nog. Kan äta 5 stycken i rad, synd bara att jag måste åka till Nice för att köpa osten… Har lite kvar här hemma men behöver påfyllning snart om jag äter i den fart jag gör haha!

Dagens längtan: 

Jag längtar efter mycket, mest av allt min familj. Längtar alltid efter dom, mamma, pappa, syster, bröder, systerbarn, farmor, mormor, morfar, kusiner osv osv. Haha! Mina vänner också, alltid. Som tur är får jag träffa många av dom jag längtar efter snart! :-)

Dagens tidning:

Minns inte sist jag läste en tidning. Men just nu läser jag en bok från min underbara vän Anniken, Bare en natt til, den är på norska dock men jag förstår norska. Vi har pratat så mycket om den här boken så det ska bli så intressant att läsa den, jag har bara hunnit läsa ett kapitel so far men ska gotta mig ner i den i helgen. Fina vän, du är så grym! <3

Dagens låt: 

Oj, jag har många. Här kommer topp tre just nu som jag lyssnar sönder (som vanligt): Promises – Calvin Harris, Body  – Loud Luxury, Fall – Eminem. Lyssna på dom! :-)

Hoppas ni gillade den här listan, och säg till om ni vill att jag gör det oftare! PUSS <3

//Good morning loves! Yesterday was a full on day which ended at 1 am when we were done at home, haha! I’m actually pretty tired since I woke up early to say bye to Jon who decided last night to go and test a boat this weekend, so he will be back tomorrow night. Home alone this weekend, interesting… ;-) I’m heading down to my friend to help him with an Ikea-furniture we bought to him yesterday, so that’s today’s mission. But – I thought I would do a list I found on my sisters blog, thought it could be fun. :-) Here we go: 

//Today´s mood: 

I’m in a good mood, which I usually am, but I’m also a bit bored since I’m so used to Jon always being next to me. But – in a good mood and the sun is shining which always makes me a bit happier. :-)

//Today´s feeling: 

I’m tired, I almost feel hungover even though I didn’t drink a single drop of alcohol yesterday haha! I think it’s because I slept much less, I usually sleep 7 hours but tonight I only slept 5… I need more than that. 

//Today´s must do:

Build an Ikea furniture to our bedroom… I would like to put two lamps we bought yesterday in the roof but I don’t think I can do it alone, cut cables and sync it all feels like something I need help with since I’ve never done it alone before. ;-)

//Today´s hair:

Right now a ponytail pretty high, but it will probably turn in to a bun on the top of my head soon. I always have that when I’m at home, my hair is not in the way that way. It’s gotten way too long too so I look forward to cutting it in about two weeks. :-))

//Today´s makeup:

Absolutely nothing, or maybe some mascara that is still on under my eyes from yesterday. Even if I remove the make up it always stays some, I’m the worst at removing make up. 

//Today´s clothes:

Right now – a pair of black training leggings and a big white tee with a print. Usually I wear a robe but I had to return the truck this morning, we borrowed one yesterday when we bought furniture, that’s why I’m wearing regular clothes haha!

//Today´s plans:

Help building Ikea furniture at a friends place and also build one at home. I also want to go the grocery store to buy some food, I want to cook something yummy tonight when I’m home alone. 

//Today´s material want:

Such a boring answer but I want two banana plants, one for inside and one for the balcony. Two nice pots for that too. Can you tell I’m in to interior now? ;-)

//Today´s thoughts: 

Well I’m thinking a lot but most of the things I can’t tell yet (clothing brand, design collabs, contracts etc etc), so we’re gonna take the easiest one which is how I should put the decorations on the wall. In what order. Exciting, right? ;-)

//Today´s addiction: 

Corn cakes with vegan cheese and “philadelphia”, I can’t get enough. I can eat 5 in a row, sucks that I have to go to Nice to buy the cheese though… I have some left at home but I will need a refill soon since I eat it so fast haha!

//Today´s longing: 

Oh I’m longing for so much, most of all my family. I always long for them, mom, dad, sister, brothers, my sisters kids, grandmas, grandpa, cousins etc etc. Haha! My friends too, always. Luckily I will see most of them soon! :-)

//Today´s magazine: 

I can’t remember last time I read a magazine. But I’m reading a book from my amazing friend Anniken, Bare en natt til (just one more night), it’s in norwegian though but I understand it. We’ve been talking so much about this book so it will be so interesting to read it, I’ve just read one chapter so far but I’m planning to dig in to it this weekend. Amazing friend, you’re a star! <3

//Today´s song: 

Wow, I have many. Here are my top three that I’m listening to way too much now (as always): Promises – Calvin Harris, Body – Loud Luxury, Fall – Eminem. Listen to them! :-)

Hope you liked the list, and let me know if you want me to do it more often! HUGS <3

14 reaktioner på “TODAY’S LIST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.