MONACO SUNRISE

Such a beautiful walk this morning – woke up early so I watched the sunrise while walking. <3

God morgon babes! Jag hade en så fin morgon, vaknade tidigt och gick promenad. Det var lite molnigt så soluppgången blev magisk, jag tycker oftast det blir lite finare när det är lite moln. Himlen var rosa och så fin, där visste jag att det skulle bli en bra dag. ;-) Jag älskar den nya vägen jag går nu sedan vi flyttade, lite mer folk på den promenaden men det är bara härligt då alla är så glada på morgonen och hejar på varandra. :-) Nu har jag precis ätit upp min gröna smoothie bowl och ska svara på lite mail innan jag ska träna. Jag har varit så ur balans med träning, har inte haft någon motivation. Alltså noll. Jag vet ju att man måste börja köra för att få tillbaka motivationen så den här veckan ska jag träna mån, ons och fredag tänkte jag. Hur opeppad jag än är. Ska vi köra det ihop? :-) Peppa varandra! Idag tänkte jag mjukstarta med ett magpass, det brukar vara lättast och roligast för mig. Kör det ni också om ni har varit omotiverade som jag, jag vet ju att det kommer ge mig mer energi. PUSS <3

//Good morning babes! I had such a nice morning, woke up early and went for a walk. It was a bit cloudy so the sunrise was magical, I usually think it’s more beautiful when it is a bit cloudy. The sky was pink and so pretty, I knew that this will be a good day. ;-) I love the new route I’m walking now since we moved, a bit more people on that walk but it’s just nice since everyone is so happy in the morning and says hi to each other. :-) I just finished my green smoothie bowl and will reply to some emails before a workout. I’ve been so off with training, I haven’t had any motivation. Zero. I know that I just have to start to get the motivation back so this week I’m gonna train monday, wednesday and friday. Doesn’t matter how unmotivated I am. Should we do it together? :-) Help each other! Today my plan is to start with an ab workout, that’s usually the easiest and most fun for me. Do it you too if you’ve been feeling unmotivated like me, I know it will give me more energy. HUGS <3

12 reaktioner på “MONACO SUNRISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.