SCARED TO DEATH IN MONACO…

A vlog from yesterday… The day started great and turned it to something scary, haha!

Hej hjärtan! Hur mår ni idag? :-) Jag mår bra, men jag har tappat rösten… Ni ser varför i vloggen ovan, hahaha! Jag bestämde mig för att vlogga igår, har känt mig sugen på att börja vlogga mer så igår tog jag tag i det. Jag har nog tidigare känt att vi måste göra saker för att jag ska börja vlogga, men när man bara gör vanliga saker så blir det ju en vlogg också. :-) Vi åt lunch på ett nytt ställe här i Monaco, hängde runt och gick förbi tivolit dom har byggt upp här i Monaco. Jag kan ju säga såhär – det var där jag tappade rösten… ;-) En superhärlig dag var det iallafall! Planen för dagen är att fota ett samarbete, skicka iväg en del saker för vårt klädmärke och senare ikväll ska vi ut och äta på Coya (en restaurang alla säger är grym men som vi inte hunnit gå till än). När jag fick reda på vilken tid vi hade bord kände jag att jag måste klämma in en vilostund under dagen, Jon och jag är ju inte direkt några sena kvälls-människor. Vi brukar äta runt 18-18.30, jobba lite, kolla Netflix och gå och lägga oss runt 22.30. ;-) Hoppas ni gillar vloggen, PUSS <3

//Hey loves! How are you today? :-) I feel great, but my voice is gone… You’ll see why in the vlog above, hahaha! I decided to vlog yesterday, I’ve felt that I want to vlog more so yesterday I did it. Before I used to think that we have to do lots of things for me to vlog, but when you just do regular things that will become a vlog too. :-) We had lunch at a new place here in Monaco, strolled around and passed by the funfair they’ve built here in Monaco. I can say this – that’s where I lost my voice… ;-) A really nice day anyhow! The plan for today is to shoot a collaboration, send some things for our clothing brand and later tonight we’re going out for dinner at Coya (a restaurant here that everyone says is great but we haven’t been yet). When I found out what time we got the table I felt that I have to squeeze in a nap during the day, Jon and I aren’t really known as night time people. We usually eat around 6-6.30, work some, watch netflix and then bedtime around 10.30. ;-) Hope you like the vlog, HUGS <3

8 reaktioner på “SCARED TO DEATH IN MONACO…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.