ICONA POP X GINA TRICOT

First look from the Icona Pop X Gina Tricot collection.

Second look from the Icona Pop X Gina Tricot collection – in stores the 25th of October!

Hej babes! Här kommer två “rockiga” looks, allt från Gina Tricot’s nya samarbete med Icona Pop! Älskar dom tjejerna och älskar kollektionen. Så tuffa och fina plagg i riktigt bra kvalitet. Man kan verkligen känna att kvaliteten har varit i fokus när kollektionen skapats. :-) Jag föll för den orangea jackan direkt när jag såg den. Den är så mysig och jag har så många jackor jag vill använda nu men alla är för varma för Monaco, haha! Får hålla ut en stund till, kommer säkert ångra att jag sa så om ett tag… ;-) Skinnjackan och byxorna var en annan favorit mina ögon drogs till direkt, jag vill bara ha på mig matchande looks senaste tiden. Tycker det ser så uppstyrt och genomtänkt ut. Kollektionen släpps den 25e oktober i utvalda Gina Tricot butiker och online, ni kan redan nu spana in den HÄR! En väldigt “tuff” kollektion vilket jag gillar! PUSS <3

//Hey babes! Here are two “rocking” looks, everything from Gina Tricot’s new collaboration with Icona Pop! I love those girls and I love the collection. So cool and great pieces in a really good quality. You can really feel that the quality has been in focus when creating this collection. :-) I fell for the orange jacket as soon as I saw it. It’s so cozy and I have so many jacket I want to use now but they’re all too hot for Monaco, haha! I have to wait for a while longer, will probably regret saying that soon… ;-) The leather jacket and pants are my other favorites my eyes were drawn to straight away, I just want to wear matching looks lately. I think it looks so clean and also like you put a lot of thought in to it. The collection will be released on the 25th of october in some Gina Tricot stores and online, you can already check it out HERE! A very “cool” collection which I like! HUGS <3

13 reaktioner på “ICONA POP X GINA TRICOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.