NACIONALISTA

The view next to the restaurant. <3

What I wore (I’ll post this look later!).

Pre-lunch snack, chips and guacamole… <3 <3

I had a quinoa salad with veggies and a pineapple sauce, they only had veggie-tacos for dinner so I couldn’t try them. This was SO good with lots of guacamole. :-)

Coffee with cinnamon – apparently how they do it in Mexico. :-) Nacionalista in Monaco, try it out!

Good morgon babes! Vilken skön helg vi har haft, känner mig utvilad och glad efter helgen. Hur har er helg varit? :-) Vi provade en ny restauang, jag tror att den har funnits i ett år men ny för oss då vi aldrig varit där innan, och det var så gott! Härligt med lite mexikanskt här. Vi åt nachos med guacamole, quinoasallad, tacos och empanadas. Drinkmenyn såg riktigt bra ut men jag kände inte riktigt för en drink till lunch, men nästa gång får jag prova haha! Man sitter precis vid hamnen i Fontvieille och det finns en hel del bra restauranger där. Vi har ju bott på “andra sidan” av Monaco så vi brukade aldrig åka dit, men nu när vi bor mer i mitten blir det så mycket närmre till allt. Älskar det! Planen för dagen är att träna, packa in hela vårt förråd i en truck för att sälja grejerna (vi skulle gjort det igår men det blev framflyttat till idag) och senare har vi telefonmöte om vårt nya företag. Vi kanske släpper något kul imorgon… ;-) Hoppas ni får en fin dag, massa kärlek <3

//Good morning babes! What a great weekend we’ve had, I feel rested and happy after the weekend. How was yours? :-) We tried a new restaurant, I think it’s about one year old but new for us since we’ve never been, and it was so good! Great with some mexican food here. We had nachos with guacamole, quinoa salad, tacos and empanadas. The drink menu looked really good but I didn’t really feel like having a drink for lunch, but next time I’ll try it haha! You’re sitting right next to the port in Fontvieille and there’s a lot of good restaurants there. We’ve been living on the “other side” of Monaco so we didn’t go there that often, but now when we live more in the center we’re so much closer to everything. Love that! The plan for the day is to workout, pack our entire basement in to a truck to sell it (we were supposed to do that yesterday but it got moved to today) and later we have a phone meeting about our new company. We might release something fun tomorrow… ;-) Hope you’re having a great day, lots of love <3

10 reaktioner på “NACIONALISTA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.