FAMILY TIME

Cuddles with this one <3!!!!

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår strålande, hade en så produktiv dag igår. Jag släppte ju min kollektion för Ideal of Sweden som har varit en liten hemlis jag jobbat på sedan i somras, det är så kul när man får se reaktionerna! Fick väldigt mycket härlig feedback igår så det gjorde mig glad. :-)) Det är därför jag är i Stockholm nu, jag har bjudit in till en liten brunch idag för att fira. Ska bli så kul att se lite vänner och kramas och äta gott. Ska visa er alla skalen jag gjorde sen om ni inte redan sett dom på IG! Anyways, direkt när jag landade åkte jag som sagt hem till min syster för middag och häng. Livia är ju min lilla prinsessa alltså, bara kolla på henne. <3 Hon har världens roligaste personlighet, nu kan man verkligen sitta och prata om allt och när hon inte förstår något så frågar hon vad just det ordet betyder. Lilla sötnosen. Efter brunchen idag ska jag hem till min syster igen och hänga med kidsen, jag saknar dom alltid så mycket när jag är borta. Nu – prommis med Mira och efter det ska jag fixa mig till brunchen. PUSS <3

//Good morning loves! How are you? :-) I feel great, had such a productive day yesterday. I released my collection for Ideal of Sweden that I’ve had as a secret since I started working on it this summer, it’s so fun when you get to see the reactions! Got a lot of great feedback yesterday so that made me happy. :-)) That’s why I’m in Stockholm now, I’m hosting a brunch today to celebrate. Will be fun to see some friends and hug and eat. I’ll show you the cases later if you haven’t seen them on IG already! Anyways, right when I landed I went to my sister for dinner and hang. Livia is my little princess, just look at her. <3 She has the best personality, you can really sit and talk to her about everything and when she can’t understand she asks what that word means. Cutie. After brunch today I’m heading to my sister again to spend time with the kids, I always miss them when I’m away. Now – walk with Mira and after that get ready for brunch. HUGS <3

9 reaktioner på “FAMILY TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.