Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:41 | October 28, 2018

PARTY BRUNCH

Some snapshots from yesterday’s brunch – more pics will come! <3

Good morgon hjärtan! Vilken härlig dag det blev igår, wow! Jag hade bjudit in till en partybrunch för att fira min kollektion för Ideal of Sweden, och dom hade gjort allt så fint. Ville flytta med mig allt och inreda med hemma. :-) Kuddarna var samma print som mina skal, en surfbräda var som mitt solnedgångs-skal och allt var bara perfekt. Sällskapet, stället, stämningen och allt. Vi åt god mat, dansade, drack goda drinkar (mojitos såklart) och bara hängde. Vi var ett litet gäng som satt kvar i ca 2 timmar och bara snackade, så mysigt med lite tjejtid. :-) Efter det åkte jag hem till min syster för att hänga lite med barnen innan dom somnade, efter det åkte jag till hotellet och somnade ganska tidigt. TACK Ideal of Sweden för en magisk dag, och tack till alla som kom! <3 Jag kunde inte drömma om en härligare dag. Jag kommer få mer bilder snart så kan visa er lite mer då, annars kan ni spana in på IG-stories. :-) PUSS <3

//Goood morning loves! What a great day it was yesterday, wow! I invited for a party brunch to celebrate my collection for Ideal of Sweden, and they made it all so pretty. I wanted to bring it all and decorate at home. :-) The pillows were the same prints as my phone cases, a surfboard was like my sunset case and everything was just perfect. The company, place, feeling and everything. We had good food, danced, had good drinks (mojitos of course) and just hung out. We were a small group that stayed for 2 hours and just talked, so cozy with some girl time. :-) After that I went to my sister to hang out with the kids before they went to bed, and after that I went back to the hotel and fell asleep early. THANKS Ideal of Sweden for a magical day, and thanks to everyone who came! <3 I couldn’t dream of a better day. I’ll get more photos soon so I can show you more from it then, but you can see more on my IG-stories now. :-) HUGS <3


19 kommentarer19 kommentarer om “PARTY BRUNCH”

  Tack själv underbara Janni! Vi är så glada över att ha detta samarbete med dig. Vad glad att du är nöjd med eventet!! Massa kramar från oss på iDeal 😘😘❤️❤️

  Reply

  Fine bilder!!❤️ Kan du linke til gulvteppet fra din instastory? Der du skrevet “they made pillows and surfboard with my print” 🙈

  Reply

  ELler ja samme som på første bildet i kollasjen for så vidt!!🙈

  Reply

  Skulle du kunna göra ett inlägg om ditt hår?
  Vilka färger/nyanser ni använder när din frisör lägger i slingor, hur ofta du gör det osv?
  Vilka produkter du använder och hur du får ditt hår så långt?

  Reply

  Vart har du köpt din jeansdress? Skitsnyggt!

  Reply

  Vad roligt att du har ett samarbete med Ideal of Sweden och din kollektion är så himla grym! :-D

  Reply

  Köpte precis det svart/vita skalet! Superfint!
  En fråga (som inte har med inlägget att göra): äter du fortfarande plantbaserad kost? Hur tycker du att det går?😊

  Reply

  Din ljusgråa bum bag med färggrann rem som du hade i Jons vlogg, varifrån är den ? :)

  Reply

  Åh, vilken fin liten hammock … den skulle passa in hos mig. Nu måste jag googla efter någon liknande … fasiken, inget kommer bli gjort här hemma nu. :-D ;-)

  Reply

  VAAR är byxdressen ifrån!!! Skitsnygg är du och den!!

  Reply

  Snälla vart är jeans byxdressen ifrån?? Snyggaste ja sett :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här