BEACH SUNSET

Yesterday night on the beach… <3

Hej hjärtan! Vi gör inte många knop här borta, chillar mest och tar det lugnt. :-) Vi åkte och provade ett nytt matställe idag dock, och wow. Ska visa er det sen! Igårkväll gick vi ner till stranden, killarna ville surfa men jag stannade på stranden och läste en bok istället. Ni vet en bok man verkligen fastnar i? Jag satt där i säkert 2 timmar och läste sida efter sida och helt plötsligt var himlen rosa/orange och solen var nästan nere. Så skönt var det, haha! Jag läser min vän Annikens bok “Bare en natt till”, så bra är den och sättet hon beskriver känslor på gör att det känns som man är där. En väldigt ärlig bok, vilket jag älskar! Idag tog vi oss inte ner till stranden eftersom Jon var halvt döende pga ingen sömn, jag fick sova 6 timmar inatt så jag har äntligen mått bra. ;-) Jon brukar typ aldrig bli jetlagged så vet inte vad som hände med oss den här gången haha! Nu – äta mat som vi beställt till villan och efter det ska vi nog sova. Ha en fin fredag, PUSS <3

//Hey loves! We’re not doing much over here, mostly taking it easy and just relaxing. :-) We went and tried a new food spot today though, and wow. I’ll show you later! Last night we walked down to the beach, the guys wanted to surf but I stayed on the beach and read a book instead. You know the kind of book you can’t stop reading? I sat there for probably 2 hours and read page by page and all of a sudden the sky was pink/orange and the sun was almost set. It was so nice, haha! I’m reading my friend Anniken’s book “Just one more night” (norwegian), it’s so good and the way she describes feelings makes you almost feel like you were there. A very honest book, which I love! Today we didn’t make it to the beach since Jon was half dead because of no sleep, at least I got to sleep for 6 hours last night so I’ve been feeling good. ;-) Jon usually never gets jetlagged so I’m not sure what happened to us this time haha! Now – eat food we ordered to the villa and after that we’re probably going to sleep. Have a great friday, HUGS <3

18 reaktioner på “BEACH SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.