Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:35 | November 2, 2018

BEACH SUNSET

Yesterday night on the beach… <3

Hej hjärtan! Vi gör inte många knop här borta, chillar mest och tar det lugnt. :-) Vi åkte och provade ett nytt matställe idag dock, och wow. Ska visa er det sen! Igårkväll gick vi ner till stranden, killarna ville surfa men jag stannade på stranden och läste en bok istället. Ni vet en bok man verkligen fastnar i? Jag satt där i säkert 2 timmar och läste sida efter sida och helt plötsligt var himlen rosa/orange och solen var nästan nere. Så skönt var det, haha! Jag läser min vän Annikens bok “Bare en natt till”, så bra är den och sättet hon beskriver känslor på gör att det känns som man är där. En väldigt ärlig bok, vilket jag älskar! Idag tog vi oss inte ner till stranden eftersom Jon var halvt döende pga ingen sömn, jag fick sova 6 timmar inatt så jag har äntligen mått bra. ;-) Jon brukar typ aldrig bli jetlagged så vet inte vad som hände med oss den här gången haha! Nu – äta mat som vi beställt till villan och efter det ska vi nog sova. Ha en fin fredag, PUSS <3

//Hey loves! We’re not doing much over here, mostly taking it easy and just relaxing. :-) We went and tried a new food spot today though, and wow. I’ll show you later! Last night we walked down to the beach, the guys wanted to surf but I stayed on the beach and read a book instead. You know the kind of book you can’t stop reading? I sat there for probably 2 hours and read page by page and all of a sudden the sky was pink/orange and the sun was almost set. It was so nice, haha! I’m reading my friend Anniken’s book “Just one more night” (norwegian), it’s so good and the way she describes feelings makes you almost feel like you were there. A very honest book, which I love! Today we didn’t make it to the beach since Jon was half dead because of no sleep, at least I got to sleep for 6 hours last night so I’ve been feeling good. ;-) Jon usually never gets jetlagged so I’m not sure what happened to us this time haha! Now – eat food we ordered to the villa and after that we’re probably going to sleep. Have a great friday, HUGS <3


18 kommentarer18 kommentarer om “BEACH SUNSET”

  Omg så fina bilder!
  Är det en norsk bok? Tycker du det är enkelt att läsa norska, haha förlåt om det är mycket frågor. Men har själv jätte svårt att förstå just norska.
  http://Www.caloveline.com

  Reply

  Bali looks absolutely amazing! I also love reading on the beach <3

  smooches

  Mariamma

  Reply

  It was a complete sudden stop in my life when my relationship with my fiancee came to a halt without any reason and he said that he has fallen for someone else, it was Dr. Mack who helped me get back my fiancee with a love spell and now we are happily married, thanks a lot Dr. Mack. If you need his help to restore your relationship back, you can contact him via [email protected] yahoo. com——-Maggie

  Reply

  Så fin!! Hur blir det med podden med din syster??? Vill så gärna att ni ska börja!!😍

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här