THE PERFECT BALI DAY

A vlog from the perfect day in Bali. Good food, yoga, paradise beach and Kygo live show!

Yes, jag fick äntligen upp vloggen från Bali! :-) Det tog sin lilla tid men upp kom den. Jag ska vara ärlig och säga att det faktiskt är lite skönt med dålig mottagning, man gör det man måste online men allt skrollande i onödan försvinner. En skön liten break när man är van vid att alltid ha full mottagning. :-) Men – till nåt annat haha! Vi hade en så härlig dag på Bali, lagade frukost, yogade, åt lunch på mitt nya favvohak, åkte till Green Bowl som är en paradisstrand och avslutade med en Kygo-spelning. Här snackar vi om en perfekt dag, haha! Ni får se allt i videon helt enkelt. Planen för dagen är att åka och kolla in området där Jon har köpt land och ska bygga ett hus framöver, såg någon kommentar om vi skulle flytta hit men det ska vi inte… Jon älskar att surfa och det är magiskt här borta så han ville investera här. Ska bli kul att se! Hörs senare, PUSS <3

//Yeey, I finally got the vlog from Bali online! :-) It took a while but it’s online now. I will be honest and say that it’s actually pretty nice with bad reception, you do what you have to online but all the unnecessary scrolling disappears. A nice little break when you’re used to having full reception at all times. :-) But – to something else haha! We had such a nice day in Bali, cooked breakfast, yoga, had lunch at my new favorite spot, went to Green Bowl which is a paradise island and ended the day with a Kygo show. Talk about the perfect day, haha! You can see it all in the video. The plan for the day is to go and check out the area where Jon bought land and where he will build a house soon, I saw a comment if we were moving here but we’re not… Jon loves to surf and it’s magical over here so he wanted to invest here. Will be fun to see! Talk later, HUGS <3

11 reaktioner på “THE PERFECT BALI DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.