Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:12 | November 9, 2018

BAMBA LOMBOK

Incredible food at Bamba in Lombok – it’s SO good! I even forgot to take photos of the food… ;-)

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super. Egentligen skulle vi vara påväg mot Europa nu men vi bokade om biljetten… Haha! Vi stannar fyra dagar extra så vi har några extra dagar att njuta av här borta. Planen från början var att stanna på Lombok i 3-4 dagar men nu har vi ändrat det också och åker bara till Bali sista dagen för att långflyget går därifrån. Lombok är ett fantastiskt ställe! Vi bor hos en kompis här som har öppnat en restaurang/hotell här. Restaurangen heter Bamba (alla göteborgare där ute, haha) och det kan vara den godaste maten jag ätit på länge. Jon sa till och med att det var den bästa maten han ätit någonsin. Allt var så gott så jag glömde att fota maten, det händer inte så ofta. ;-) Vi har provat både lunch och middag där och åker ni till Lombok måste ni prova. Tofu buns, sötpotatispommes, rödbetsvåfflor, friterade tofubollar osv osv. Food heaven! <3 Planen för dagen är surfa nu på morgonen, Bamba till lunch (hehe) och efter det ska vi bara hänga och kanske avsluta med en massage. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great. We were actually supposed to be on our way to Europe now but we changed our tickets… Haha! We’re staying for four more days so we have some extra days to enjoy over here. The plan from the beginning was to stay in Lombok for 3-4 days but we’ve changed that too and we’ll just go to Bali the last day since our long flight is from there. Lombok is such an amazing place! We’re staying at a friends house here who also opened a restaurant/hotel here. The restaurant is called Bamba and it’s the best food I’ve had in a long time. Jon said it was the best food he ever had. Everything was so good that I forgot to take photos of the food, that does not happen that often. ;-) We’ve tried the lunch and dinner there and if you go to Lombok you have to try it. Tofu buns, sweet potato fries, beetroot waffle, fried tofu balls etc etc. Food heaven! <3 The plan for the day is to surf in the morning, eat Bamba for lunch (hehe) and after that just hang out and maybe finish the day off with a massage. Talk later, HUGS <3


8 kommentarer8 kommentarer om “BAMBA LOMBOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det ser HELT fantastiskt ut!

  Reply
 • What an amazing place!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Wow, beautiful pictures Janni! This looks so lovely.
  Hope you had a good time. :)
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Beautiful Janni! We love your blog, you are always such an inspiration! We would love to send you some pieces sometime! We are a new swimwear brand in Sweden, who totally love your lifestyle and personality.

  Check: http://www.saltochsand.se

  Reply
 • Hi Janni, the photos are fantastic, you have really shown a beautiful side of Bali and Lombok. Would you be able to do a vlog on your holiday outfits please, I have been loving the outfits and swimsuits you have been wearing – so good!
  As it heats up hear in Australia, I’m on the hunt for summer outfits. Wink! Tack, Puss!

  Reply
 • Lovely pictures, Janni! Can’t ever get enough of palm trees. :-)

  X,
  Julia
  http://jmll.se/

  Reply
 • Hej Janni! Undrar vilken app du gör dina stories i? När du har flera bilder i en story och med ”skrivstil” som typsnitt. Det är så fint :-) Kramar

  Reply
 • Härligt att ni stannade några dagar till :) Maten ser jätte fräsch ut, och det ser så mysigt ut.

  Angående ordet Bamba/skolmatsal, haha det där känner jag igen. Jag är född i Göteborg men bor inte där längre. Bamba kommer jag ihåg sen jag var liten. :) Kul ord!

  Reply