MINI HONEYMOON

 

Pre or mini honey mooning with my love. <3  My bikini is from Valerie.

God morgon babes! Vi njuter på här borta, men idag har träningsvärken från hell kommit till mig haha! Vi surfade igår och jag tog några av mina största vågor faktiskt. Ramlade en del och fattade inte varför jag inte kom upp på brädan ibland, tills jag såg vågorna från båten när vi skulle åka hem och insåg att det var gaanska mycket större än vad jag surfat innan. ;-) Det betyder mer paddling och mer träningsvärk, mina axlar/rygg och mage är helt slut haha! Skulle åkt ut imorse och surfat men jag hoppade faktiskt det även om vågorna skulle vara bra, vill inte åka ut dit och paddla runt när jag redan är slut. Får ladda för imorgon istället. :-) Efter surf så åkte vi till favvostranden för lunch, en nasi goreng (stekt ris med grönsaker) med tempeh och tofu. Yum! Vi har ju en liten “mini pre-honeymoon” den här resan, vi ska åka på en riktig senare när vi har kommit på vart vi vill åka men nu har vi fått hänga och bara njuta. Man har ju knappt kunnat jobba heller då vi haft sån otur med internet så vi har kunnat koppla bort det och umgås. Väldigt mysigt! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! We’re still enjoying life over here, but I have sore muscles like crazy today haha! We surfed yesterday and I got some of my biggest waves ever actually. I fell off a few times and couldn’t understand why I couldn’t get up on the board sometimes, until I saw the waves from the boat when we were going back and realized that it was a lot bigger than I’ve surfed before. ;-) That means more paddling and more sore muscles, my shoulders/back and abs are dead haha! I was supposed to head out this morning to surf but I actually skipped it even though the waves were good, I didn’t want to go out there and paddle around when I’m already exhausted. I’m getting ready for tomorrow instead. :-) After surf we went to our fav beach for lunch, a nasi goreng (fried rice with veggies) with tempeh and tofu. Yum! We’re having a “mini pre honeymoon” this trip, we’re going for a real one when we’ve decided on where to go but we’ve had the time to just hang out and enjoy here. We’ve barely been able to work either since we’ve been so unlucky with the internet so we’ve disconnected and spent time together instead. Very cozy! Talk later, HUGS <3

7 reaktioner på “MINI HONEYMOON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.