MY WEDDING MAKE UP

Video in collaboration with Isadora.

My wedding make up – step by step. Find all the products we used under the video HERE! 

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår strålande. :-) Jag har så mycket jag vill prata om och skriva om men jag måste samla mina tankar lite, haha! Vill typ göra en förändring men kan inte bestämma mig hur, jag ska klura och sen vill jag ha era tankar. Ni förstår säkert noll av vad jag pratar om men ska berätta sen, haha! Jag insåg att jag helt glömde bort att posta den här videon som jag filmade i Stockholm för ett samarbete med Isadora. Ni som inte är Youtube-användare kanske missar videos om jag inte postar dom här, så här kommer en sminkvideo! Inte vilken sminkvideo som helst, det är min bröllopssminkning steg för steg. :-) Evelina som sminkade mig under vår bröllopshelg ställde upp för att filma det, så vi visar hur hon gjorde. Det här kommer bli den sminkningen jag kör på från och med nu, jag gillar ju ganska naturligt och det var det vi valde för bröllopet också. Hoppas ni gillar videon! PUSS <3

//Good morning loves! Hope you’re feeling great. :-) I have so much I want to talk about and write about but I have to sort my thoughts a bit, haha! I kinda want to do some changes but I can’t decide how, I will figure it out and then I want your thoughts. You guys probably don’t understand anything of what I’m saying now but I’ll let you know later, haha! I realized I totally forgot to post this video that I filmed in Stockholm for a collaboration with Isadora. For you who aren’t Youtube-users might miss videos if I don’t post them here, so here’s a make up video. Not any make up video, it’s my wedding make up step by step. :-) Evelina who did my make up during our wedding weekend helped me with this one, so she shows how she did. This will be the make up look I will do from now on, I like it pretty natural and that’s what we did for the wedding too. Hope you like the video! HUGS <3

15 reaktioner på “MY WEDDING MAKE UP”

 • Anonym says:

  Till nästa sminkvideo borde ni filma närmare ansiktet så man faktiskt ser vad hon sminkar och chilla med colourgrading för man ser noll skillnad på basen osv. Förstår inte varför ni ska överdriva med colourgrading hela tiden? Kanske nån gång ska visa hur det egentligen ser ut ist för att försköna allt hela tiden. Blir ju ingen rättvis sminkvideo då.

 • Marina says:

  “Jag har så mycket jag vill prata om och skriva om men jag måste samla mina tankar lite, haha! Vill typ göra en förändring men kan inte bestämma mig hur, jag ska klura och sen vill jag ha era tankar. Ni förstår säkert noll av vad jag pratar om men ska berätta sen, haha! ”
  Världens sämsta teaser?
  Troligen.

 • Sarah says:

  Yees finally! I always need inspiration for make up and this was so easy to follow, I can’t wait to try it! Good job Evelina and thanks for sharing Janni Xxx

 • Sofia says:

  Tack för detta!!! Behöver alltid lära mig mer om smink, ska kolla så fort jag kommer hem. :) Och jag är ingen Youtube kollare i vanliga fall så blir glad när du postar det här, annars missar jag videos. :) Puss och kram!

 • Fangirl says:

  You probably hear this every time but you are g-o-r-g-e-o-u-s!!! Even without the makeup you look like an angel. Please let me know how you take care of your skin, it looks flawless! And definitely wan’t to see more of these kinds of videos :)

 • Mireia says:

  It’s a really beautiful makeup look!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Raluca says:

  I was actually looking for a good make up for my brother’s wedding (I also have blue eyes and I find it much harder to put make up on them than brown eyes, I don’t know why) You look absolutely gorgeous, Thank you for the video!!!

  P.S. We are also going to Bali in January, we’ll stay in the Jimbaran area so I look forward to more tips from you

 • Such a cool tutorial! Love it. <3

 • M says:

  Såg den för ett tag sen och det var en jättefin sminkning, tog fram din naturliga skönhet! :)
  Måste dock hålla med ang colour grading och alla filter ni lägger på båda bilder och filmer, det blir lite too much och väl mycket brunt/orange och turkost. Tex är ofta gröna löv bruna och alla människor ser ut som de har badat i spraytan, då undrar jag ju hur de andra färgerna egentligen såg ut innan redigeringen. Särskilt när det gäller att visa upp smink och kläder tycker jag det är viktigt med autentiska färger och inga förskönande filter som slätar ut ansiktet. Jag vill ju se hur din foundation och highlighter ser ut i dagsljus utan redigering, om den lägger sig i porer/linjer, om de är glansig eller pudrig osv. :)

 • Ellie says:

  Hej janni!

  Kan du inte göra ett inlägg/vlog om vad du äter en dag och hur du tänker kring det? Tex äter du ngn gång nåt ”onyttigt”, fruktintag osv osv? 😍❤️

 • Ellie says:

  Hej Janni!

  Kan du inte göra ngt inlägg/vlog om vad du äter en dag? Och gärna också berätta om hur du tänker kring mat, tex äter du ngn gång ngt mindre hälsosamt, fruktintag osv? 😍👏🏼💕

 • FILIPPA says:

  Wooow vad du är vacker!!! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • Netti Starby says:

  Herregud så vacker du är! :-D

 • simaslim says:

  Tack för din del, jag älskar det här väldigt mycket.gördel efter graviditet

 • Vanessa says:

  Hej!
  Jag vill gärna testa detta till mitt bröllop, men eftersom det gått några år så har en del av dessa produkter utgått!
  Du har inte lust att uppdatera med IsaDora-produkter som finns tillgängliga idag?
  Tacksam!

Leave a Reply

Your email address will not be published.