THE JANNI BOWL

My smoothie bowl – Bali edition. <3

Good morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, äntligen. Nu känns det som förkylningen är över och jag har sånt sug efter att träna, konstigt nog. Ska börja lugnt däremot, en promenad och kanske lite squats här hemma. Är sugen på ett boxningspass typ, men får vänta lite med det så jag inte tar ut mig själv för hårt. Den här smoothien har ni säkert sett 100 gånger nu, men jag vill slå ett slag för den igen. Jag fick göra den på Chandra Villas och jag tror att den kommer hamna på deras frukostmeny, hur coolt? :-) Jag får ha min egna smoothie-bowl på en meny på ett hotell på Bali haha! Jag uppdaterade den lite och la till kokosvatten, och den blev godare… Här nedan kommer recept, så prova den som mellis/frukost i helgen. PUSS!

För 2-3 personer:

2 frysta bananer
1 stor mango (fryst mango går lika bra!)
1 stor avokado
1 pressad citron
3 nävar med bladspenat
3-4 dl kokosvatten

Blanda i en mixer och servera, jag toppar med jordgubbar, banan, kokos och granola. Enjoy! <3

//Good morning loves! How are you? :-) I feel good, finally. It feels like my cold is over and I really feel like working out, pretty weird. I will start slow though, a walk and maybe some squats at home. I feel like doing a boxing class, but I will wait with that so I’m not pushing myself too early. You’ve probably seen this smoothie a hundred times now, but I want to remind you if it again. I made it at Chandra Villas and I think it will be on their breakfast menu, how cool? :-) I will have my own smoothie bowl on a menu at a hotel in Bali haha! I updated it a bit and added coconut water, and it actually turned out better… Below you have the recipe, so try it as a snack/breakfast this weekend. HUGS!

For 2-3 people:

2 frozen bananas
1 big mango (frozen mango works just as good!)
1 big avocado
1 squeezed lemon
3 handful of spinach
3-4 dl coconut water

Mix it in a blender and serve it, I top it with strawberries, bananas, coconut and granola. Enjoy!

5 reaktioner på “THE JANNI BOWL”

 • Mireia says:

  This looks really good!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • M says:

  do you even care about creating an interesting blogpost anymore? it feels like you just make one so your are done with it and move on with your day. why post for the 1456354 time a recipe and tell us for the 458 time that there is now a janni bowl in this hotel. we got it the first time you told us.

 • Julia says:

  ÅH jag älskar när du delar recept, fortsätt snälla med mer sånt, helst mycket vegansk också. Ha en underbar helg. <3

 • Mathilde says:

  I love your smoothie bowl! I have made this one so many times now, and the last time I added some mint leaves, and it was so good! Even more fresh :-) Would love more of your vegan recipes.

 • Grön Matcha says:

  Avo in your smoothie!? That’s such a good idea!! Try adding matcha to your smoothie bowl!! I’m a little bias!😜💚

Leave a Reply

Your email address will not be published.