Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:28 | December 1, 2018

“ME”-TIME

Top of Tete de Chien last weekend – we’ve continued on the active track this week.

Hej hjärtan! Hur mår ni? :-) Vi har haft en bra lördag här hemma. Jag startade dagen med en promenad/jogg, så skönt att jag har fått in den rutinen igen. Efter det gick vi och shoppade lite nya kläder till Jon, på något sätt försvinner alltid hans kläder haha! Jag får agera stylist så vi köpte lite andra kläder än hoodies osv som han oftast har. ;-) Efter det åt vi lunch och helt plötsligt ramlade massa vänner in, vilket var kul! Vi åkte hem efter det och körde pilates med Madde och sen satt vi och planerade en del för en grej vi försöker lansera i januari. Det handlar om allt jag fokuserat på sedan vi kom hem från Indonesien – aktivt liv, bra mat och ett lugn. Jag ska förklara mer på djupet vad vi planerar och fråga om era åsikter senare, men det har med allt det ovan att göra. :-) Jag har verkligen behövt en liten nystart för att få en nytändning. Ni har säkert märkt det men senaste tiden har jag känt mig SÅ omotiverad och ifrågasatt i princip allt jag gör. Jag vet att man har såna perioder i livet, men min har hållt i sig ett tag. Jag som brukar älska att fota, filma, klä mig i roliga outfits och redigera bilder har haft noll inspiration eller sug efter det. Ganska jobbigt och stressande när det är ens jobb… Men – jag tror att jag har hittat något som kan ge mig lite ny inspiration då det är något jag alltid har tyckt är otroligt intressant. Efter att ha kört pilates, gjort korta meditationer, lagat mat och bara tänkt att det är okej att inte leverera på topp hela tiden så har jag någonstans landat i det. Jag hoppas på att inspirationen kommer tillbaka tillsammans med det. :-) Ville bara lätta på hjärtat lite här så ni inte undrar varför jag inte är lika aktiv här just nu, jag har behövt lite tid för att “hitta tillbaka” till mig själv. Ha en magisk lördagkväll och första decemeber (hur galet btw, hur snabbt gick det här året!?), vi ska bara kolla film och mysa i soffan. PUSS <3

//Hey loves! How are you? :-) We’ve had a great saturday at home. I started the day with a walk/jog, so nice to finally have that routine again. After that we went to buy some clothes to Jon, somehow his clothes always disappears haha! I’m always the stylist so we bought some other things than hoodies etc that he usually wears. ;-) After that we had lunch and all of a sudden lots of friends came, which was fun! We went home after that for pilates with Madde and then we planned for something we’re trying to launch in january. It’s about what I’ve been focusing on since we came home from Indonesia – active living, good food and a calm mind. I’ll explain more in depth what we’re planning and ask about your opinions later, but it will be about the above. :-) I’ve felt that I needed a new start to get some new excitement. You’ve probably noticed recently but I’ve felt SO unmotivated and questioned almost everything I do. I know you have those periods in your life, but mine has been there for a while. I usually love to take photos, film, dress in fun outfits and edit photos but I’ve had zero inspiration and no passion to do it. Pretty tough and stressing when it’s your job… But – I think I’ve found something that can give me some new inspiration since it’s something I’ve always seen as very interesting. After I’ve done pilates, short meditations, cooked food and just thought about that it’s ok to not always deliver on top I somehow landed. I hope that my inspiration will come back with that. :-) I just wanted to tell you guys how I’ve been feeling here so you’re not wondering why I haven’t been as active here right now, I needed some time to “find myself” again. Have a magical saturday night and first of december (how crazy btw, how fast did this year pass by!?), we’re just gonna watch a movie and cuddle. HUGS <3


12 kommentarer12 kommentarer om ““ME”-TIME”

  Hi Janni,

  It’s so good to take some time for yourself now and then. Everyone needs this, and it ensures that we can remain passionate and inspired. And if you are currently passionate about pilates and healthy eating and living, I will be sooo happy to read all about it.
  Listen to your mood of the moment and do not worry about us. For so long already, you continue to inspire us, whether you blog every day or twice a week, whether you write about fashion or a healthy lifestyle, as long as you are inspired we will be.
  Big hugs from Belgium!
  Naomi xxx

  Reply

  Du gör helt rätt som tar ”me-time”! Hälsa och välmående är viktigast, jobbet kommer i andra hand och allt runt omkring brukar alltid lösa sig :-) Det är strongt att våga stanna upp och fokusera på sig själv, you go girl!

  Reply

  Hey Janni,
  don’t worry it happens to everyone those kind of period where you feel unmotivated.. it will pass ! Take time at Christmas break with family to just focus on you :)

  I personally always enjoy your content, but please don’t come up with a cooking/working out book like every influencers does nowadays…

  <3

  Reply

  Du måste starta en podd!!!

  Reply

  Vi ska, jag med min syster!! :D Ska bara spela in första avsnittet sen kör vi! Kram!

  Reply

  Du är grym! Dina bilder är alltid sååå fantastiska och jag bara älskar redigeringen, drömmen hade varit att jobba så som du gör. (dock inte lika modeintresserad) men älskar att resa osv!! Hoppas du mår bättre snart och orkar med, men ibland behövs en liten paus också såklart! <3

  Reply

  C’moon Janni! A little baby love will fix all your problems with inspiration And motivation, haha:) believe me :p

  Reply

  Haha, I’m sure it will! ;-) When we’re ready to have a baby I’m sure we’ll see how it feels haha!

  Reply

  åh förstår precis hur du känner.. har ngn form av 25-års kris haha, omotiverad till allt och vill bort från där jag bor.. men det är okej att känna så och allt kommer att lösa sig! Tack för påminnelsen om att man ska ta hand om sig själv, Du är en sån fin och fantastisk människa <3
  massa kramar!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här