“ME”-TIME

Top of Tete de Chien last weekend – we’ve continued on the active track this week.

Hej hjärtan! Hur mår ni? :-) Vi har haft en bra lördag här hemma. Jag startade dagen med en promenad/jogg, så skönt att jag har fått in den rutinen igen. Efter det gick vi och shoppade lite nya kläder till Jon, på något sätt försvinner alltid hans kläder haha! Jag får agera stylist så vi köpte lite andra kläder än hoodies osv som han oftast har. ;-) Efter det åt vi lunch och helt plötsligt ramlade massa vänner in, vilket var kul! Vi åkte hem efter det och körde pilates med Madde och sen satt vi och planerade en del för en grej vi försöker lansera i januari. Det handlar om allt jag fokuserat på sedan vi kom hem från Indonesien – aktivt liv, bra mat och ett lugn. Jag ska förklara mer på djupet vad vi planerar och fråga om era åsikter senare, men det har med allt det ovan att göra. :-) Jag har verkligen behövt en liten nystart för att få en nytändning. Ni har säkert märkt det men senaste tiden har jag känt mig SÅ omotiverad och ifrågasatt i princip allt jag gör. Jag vet att man har såna perioder i livet, men min har hållt i sig ett tag. Jag som brukar älska att fota, filma, klä mig i roliga outfits och redigera bilder har haft noll inspiration eller sug efter det. Ganska jobbigt och stressande när det är ens jobb… Men – jag tror att jag har hittat något som kan ge mig lite ny inspiration då det är något jag alltid har tyckt är otroligt intressant. Efter att ha kört pilates, gjort korta meditationer, lagat mat och bara tänkt att det är okej att inte leverera på topp hela tiden så har jag någonstans landat i det. Jag hoppas på att inspirationen kommer tillbaka tillsammans med det. :-) Ville bara lätta på hjärtat lite här så ni inte undrar varför jag inte är lika aktiv här just nu, jag har behövt lite tid för att “hitta tillbaka” till mig själv. Ha en magisk lördagkväll och första decemeber (hur galet btw, hur snabbt gick det här året!?), vi ska bara kolla film och mysa i soffan. PUSS <3

//Hey loves! How are you? :-) We’ve had a great saturday at home. I started the day with a walk/jog, so nice to finally have that routine again. After that we went to buy some clothes to Jon, somehow his clothes always disappears haha! I’m always the stylist so we bought some other things than hoodies etc that he usually wears. ;-) After that we had lunch and all of a sudden lots of friends came, which was fun! We went home after that for pilates with Madde and then we planned for something we’re trying to launch in january. It’s about what I’ve been focusing on since we came home from Indonesia – active living, good food and a calm mind. I’ll explain more in depth what we’re planning and ask about your opinions later, but it will be about the above. :-) I’ve felt that I needed a new start to get some new excitement. You’ve probably noticed recently but I’ve felt SO unmotivated and questioned almost everything I do. I know you have those periods in your life, but mine has been there for a while. I usually love to take photos, film, dress in fun outfits and edit photos but I’ve had zero inspiration and no passion to do it. Pretty tough and stressing when it’s your job… But – I think I’ve found something that can give me some new inspiration since it’s something I’ve always seen as very interesting. After I’ve done pilates, short meditations, cooked food and just thought about that it’s ok to not always deliver on top I somehow landed. I hope that my inspiration will come back with that. :-) I just wanted to tell you guys how I’ve been feeling here so you’re not wondering why I haven’t been as active here right now, I needed some time to “find myself” again. Have a magical saturday night and first of december (how crazy btw, how fast did this year pass by!?), we’re just gonna watch a movie and cuddle. HUGS <3

15 reaktioner på ““ME”-TIME”

 • Naomi says:

  Hi Janni,

  It’s so good to take some time for yourself now and then. Everyone needs this, and it ensures that we can remain passionate and inspired. And if you are currently passionate about pilates and healthy eating and living, I will be sooo happy to read all about it.
  Listen to your mood of the moment and do not worry about us. For so long already, you continue to inspire us, whether you blog every day or twice a week, whether you write about fashion or a healthy lifestyle, as long as you are inspired we will be.
  Big hugs from Belgium!
  Naomi xxx

 • Mamma says:

  Puss o kram till er från mig 😘❤️

 • Jessica says:

  Du gör helt rätt som tar ”me-time”! Hälsa och välmående är viktigast, jobbet kommer i andra hand och allt runt omkring brukar alltid lösa sig :-) Det är strongt att våga stanna upp och fokusera på sig själv, you go girl!

 • Anonymous says:

  Hey Janni,
  don’t worry it happens to everyone those kind of period where you feel unmotivated.. it will pass ! Take time at Christmas break with family to just focus on you :)

  I personally always enjoy your content, but please don’t come up with a cooking/working out book like every influencers does nowadays…

  <3

 • Saga says:

  Du måste starta en podd!!!

 • Anna says:

  Du är grym! Dina bilder är alltid sååå fantastiska och jag bara älskar redigeringen, drömmen hade varit att jobba så som du gör. (dock inte lika modeintresserad) men älskar att resa osv!! Hoppas du mår bättre snart och orkar med, men ibland behövs en liten paus också såklart! <3

 • Anonymous says:

  C’moon Janni! A little baby love will fix all your problems with inspiration And motivation, haha:) believe me :p

  • janni says:

   Haha, I’m sure it will! ;-) When we’re ready to have a baby I’m sure we’ll see how it feels haha!

 • josefin says:

  åh förstår precis hur du känner.. har ngn form av 25-års kris haha, omotiverad till allt och vill bort från där jag bor.. men det är okej att känna så och allt kommer att lösa sig! Tack för påminnelsen om att man ska ta hand om sig själv, Du är en sån fin och fantastisk människa <3
  massa kramar!

 • Anonymous says:

  Hej Janni!
  Jag har känt exakt samma sak… väldigt länge. Bara det att min period har hållt i sig i över 1.5 år och jag är inte van vid det. Jag är van att ha tusen bollar i luften.

  Jag har dock kommit fram till att ”lack of motivation” har att göra med VÄRDET i det man skapar. Vad skapar vi med det vi gör?
  En outfit bild förändrar i sig inte världen, men du med ditt varumärke KAN förändra världen för att du når ut till så många människor.

  Jag skulle faktiskt behöva din hjälp.
  Jag åkte till Mauritius för att ha semester i 2 veckor med min mamma, (kom hem
  Igår) men när
  vi kom dit såg vi har alla djuren har det. Det är en fruktansvärd situation för dem. Speciellt hundarna och katterna. De blir behandlade som luft och hundratusentals är hemlösa.
  Jag beslutade mig för att starta en insamling och mötte 3 tyska tjejer där som adopterade 2 hundar och jag 3. Jag har även fått kontakt med flera shelters där nere och människor som bor där som arbetar för djuren men det är TUFFT. Sameer, en kille jag lärde känna vill starta upp ett shelter, men för det behövs det pengar! 50.000euro. Han har just nu 59 hundar hemma hos sig och typ 38 katter.

  Snälla kan du och Jon hjälpa oss nå vårat mål? Jag behöver personer som er, vet att ni älskar djur och ni har ett enormt kontaktnät!
  Det är såhär du kan förändra världen med allt du gör Janni! Du gör skillnad!
  Help change the world for the straydogs in Mauritius

  Snälla kontakta mig [email protected]
  Eller fb Natalie Michaela Frisén
  Instagram; Nataliefrisen
  Vi ska snart starta insamling till honom, väntar på en presentationsvideo bara ! Jag har startat en insamling för hundarna jag tar hem till Sverige också. Snälla titta in♥️

  Massa kärlek till dig!
  Och oroa dig inte
  Du gör skillnad

  • Natalie says:

   PS. Menade om ni kan hjälpa promota kampanjen. Inte skänka pengarna personligen :) tusen tack!

 • Looking great work dear, I really appreciated to you on this quality work. Nice post!! these tips may help me for future. Visit the link in bio to get access to free Google play gift codes

Leave a Reply

Your email address will not be published.