PILATES

Pilates in our “gym” at home – I could do this every single day!

Hej hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, lite skönt mör i kroppen. Vi startade dagen med pilates i vanlig ordning, jag har verkligen fått in en rutin med det nu. Man fokuserar så mycket på att göra varenda rörelse korrekt och med fullt fokus så man känner snabbt hur mycket starkare man blir. Riktigt härlig känsla! :-) Efter varje pass känns det som jag smörjt varenda del av kroppen typ, varje muskel har jobbat och varje del är utstretchad. Jag älskar det! Har ni kört pilates? Vad tyckte ni isåfall? Jag är lite sugen på något hard core träningspass snart dock, typ boxning, så ska försöka boka in det snart. Nu har vi bara kört pilates och promenader de senaste veckorna och det har känts så bra för kroppen. Hur söt är Maddes hund Nelson förresten? Han vill alltid vara med och köra. ;-) Nu ska jag sätta mig med en del jobb och senare ska jag laga mat, tricket för att äta bra och näringsrikt är verkligen att ha mat färdigt i kylen. När jag blir för hungrig tar jag första bästa, och jag är oftast hungrig haha! PUSS hjärtan <3

//Hey loves! How are you? :-) I feel good, nicely tired in my body. We started the day with Pilates as usual, I truly have a routine with that now. You focus so much on doing every move correct and with full focus so you quickly feel how much stronger you get. A really nice feeling! :-) After every session it feels like I’ve taken care of every single part of my body, every muscle has worked and every part is stretched out. I love that! Have you guys done pilates? If so, what did you think? I kinda feel like doing some kind of hard core workout soon though, like boxing, so I’ll try to book that soon. Now we’ve only done pilates and walks the last weeks and it has felt so good for the body. How cute is Madde’s dog Nelson btw? He always wants to join us. ;-) Now it’s time for me to sit down with some work and later I’m gonna cook food, the trick to eat healthy and nutritious is to have food prepared in the fridge. When I get too hungry I just grab the quickest thing, and I’m usually hungry haha! HUGS loves <3

9 reaktioner på “PILATES”

 • Evi says:

  I haven’t done pilates yet but I’m interested in trying some classes!
  Do you happen to know where Madde’s leggings are from? They are gorgeous! :)

 • Mona says:

  Jag älskar pilates! Har kört i flera år (eller har uppehåll just nu) och det stärker verkligen kroppen!

 • Netti Starby says:

  Vad kul och det ser verkligen grymt ut! :-D Kramis

 • Wow that looks really cool! I would love to try it.
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Rita says:

  I was a professional sportswomen :) and as all of them had some traumas in by body. One day I started Pilates. Fist, it was strange because I thought that nothing happens and it’s quite boring, but when you get how you have to do each exercise – OMG its quite a challenge even for high trained body. So after half year – all my body pain gone, I felt great and never looked better because of long and strong muscles. I’m doing that for more than 6 or 7 years and now can’t wait my fist baby birth, – after we will do Pilates together :) also hope to get back to shape soon :) Good choice, you will love that more and more, I promise :)

 • Mireia says:

  I love that dog chilling around there!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Livli says:

  Deilig med pilates! Har dere fortsatt huset i Marbella? Leier dere det ut? Gøy å følge deg på bloggen :)

  • janni says:

   Ja såå härligt är det! :D Yes, vi har fortfarande huset men hyr inte ut det. :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.