B-DAY BOY

This little guy turns 2 years old today – I wish I was there to celebrate him. <3 The last pic is from last year, look how much he grew!?

Jaa måå han leeeva osv. :-) Idag fyller den här lilla killen 2 år, och jag är så ledsen över att jag inte var med och firade honom… :-( Jag ringde på facetime imorse iallafall och sjöng mitt allra bästa, haha! Förra året var vi i Spanien när han fyllde år så vi bakade tårta och firade lillen. Galet hur snabbt dom växer, ser ni hur mycket mindre han var på sista bilden? Det är verkligen det enda jag saknar när jag inte bor i Sverige längre (vissa matbutiker saknar jag också, hehe), att vara med när någon fyller år, vardagshäng med familj och vänner och att se barnens utveckling. Vi försöker facetimea ofta iallafall men det är ju inte samma sak. Vi ska till Sverige snart för att fira “lilla julafton” så då får jag träffa alla iallafall, så det längtar jag efter! :-) Grattis igen Valle, du är världens sötaste lilla kille! <3 Nu ska vi leta efter någon ny serie att kolla på, alltid lika svårt att hitta något bra… Ha en fin kväll, massa kärlek! <3

Ps. Snodde dom första bilderna av min syster. Tack sis, haha!

//Haaappy birtdaay to you etc. :-) Today this little guy turns 2 years, and I’m so sad that I couldn’t be there to celebrate him… :-( I called on facetime this morning at least and sang the best I could, haha! Last year we were in Spain on his birthday so we baked a cake and celebrated the little one. Crazy how fast they’re growing, can you see how much smaller he was on the last photo? That’s for sure the only thing I’m missing with not living in Sweden anymore (some food stores too, hehe), to be there when someone has their birthday, everyday hang with friends and family and to see the kids grow up. We’re trying to facetime a lot but it’s not the same thing. We’re going to Sweden soon to celebrate “mini pre Christmas” so then I’ll get to see everyone, so I’m looking forward to that! :-) Happy birthday again Valle, you’re the cutest lille guy! <3 Now we’re gonna look for a new tv-series to watch, it’s always so hard to find something good… Have a great night, lots of love! <3

Ps. I stole the first pics from my sister. Thanks sis, haha!

8 reaktioner på “B-DAY BOY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.