Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:43 | December 6, 2018

DO YOU WANT A PILATES VIDEO?

Outdoor pilates yesterday – so amazing! Now I want to know if you would like a video of a pilates workout? :-) 

Hej hjärtan! Den här dagen startade lite annorlunda, haha! Jag vaknade tidigt som vanligt, drack en ny sorts “kaffe” (ska visa er sen, så gott!) och gick min vanliga promenad. När jag kom hem igen möttes jag av några byggare hemma hos oss och ett sms av Jon som sa att han hade gått till Starbucks för att det inte gick att vara hemma… ;-) Då kom jag på att vi hade sagt att det var OK för byggarna att komma in och fixa några sista grejer, jag tror det är något med vattnet eller liknande så dom behövde 2-3 timmar i lägenheten. Det är ju en helt ny byggnad så det är sånt man får räkna med. Elen var avstängd, vattnet var avstängt och det var massa människor i läggan så jag kände att jag inte heller ville vara där just då. Vi satt på Starbucks en stund, åt frukost och drack en matcha latte innan vi körde pilates igen. Vi spelade faktiskt in ett helt pass en dag, så nu till min fråga – är det något ni vill att jag postar? Det är ett 45-minuters pass så isåfall kan ni köra hela passet med datorn/mobilen framför er? Efter det kan ni isåfall ge feedback på om det var enkelt att följa osv. Är det något ni skulle göra eller känns det överflödigt? Let me know, isåfall fixar jag den lite och postar. :-) (Jag har pratat med Madeleine redan, jag skulle inte posta det utan hennes godkännande eftersom det är hennes jobb haha). Nu är lägenheten klar så nu kan vi äntligen vara hemma, ska bli skönt med en dusch. Hörs sen, PUSS <3

//Hey loves! This day started a bit different, haha! I woke up early as usual, had a new sort of “coffee” (I’ll show you later, so good!) and went for my regular walk. When I got back home I was welcomed by some builders in our apartment and a text from Jon saying he went to Starbucks because it was impossible to be at home… ;-) Then I realized we said that it was OK for the builders to come in and fix some last things, I think it’s something with the water so they needed 2-3 hours in the apartment. It’s a completely new building so I guess that’s why. The electricity was turned off, the water was off and it was lots of people in the apartment so I felt that I preferred to be somewhere else. We went to Starbucks for a while, had breakfast and a matcha latte before our pilates session. We actually recorded a full workout one of the days, so now to my question – is that something you want me to post? It’s a 45-minute workout so in that case you can do the entire workout with the computer/phone in front of you? After that you can give feedback if it was easy to follow etc. Is it something you would want to do or is it too much? Let me know, in that case I’ll fix it and post. :-) (I’ve talked to Madeleine about it already, so I wouldn’t just post it without her permission since it’s her job haha). Now the apartment is finished so we can finally be at home, can’t wait to have a shower. Talk later, HUGS <3


36 kommentarer36 kommentarer om “DO YOU WANT A PILATES VIDEO?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag vill gärna se ett pilates-pass!

  Reply
 • Ja ja ja😃
  Det hade varit jätteroligt att få testa på med handledning av er, bara bilden ovanför inspirerar så mycket!!
  Och kaffet är jag nästan mer nyfiken på att testa (dricker fem koppar om dagen) hehe!

  Reply
 • Absolutely yees!!

  Reply
 • Yes :) Best idea

  Reply
 • Yes! That’s a great idea!

  Reply
 • Want it! :-)

  Reply
 • Yessss! It would be great. I am so keen to try something new since I’m getting bored of the same workouts every week. I love the idea, it will be extremely helpful. <3

  Reply
 • Ja jättegärna! Vore magiskt! 😍

  Reply
 • Ja gärna! Vilken tid på morgonen har du som rutin att vakna för dina morgonpromenad? :)

  Reply
 • Et stort jaa til video, snille du <3 Et Pilates-pass på stuegulvet hadde vært perfekt nå i disse førjulstider!

  Reply
 • Jaaaaa! 😀

  Reply
 • Jaa jättegärna!!☺️

  Reply
 • Yes a full workout :)

  Reply
 • Yes please!

  Reply
 • Ja jätte gärna!

  Reply
 • Absolutely – YES!!

  Reply
 • Absolut! Låter jättebra!!

  Reply
 • Jaa det vill vi ha!! Massa sånt och mer träningsvloggar generellt 😃

  Reply
 • Yeeees, that would be great! I was really hoping that you will post a workout on your Blog but as a youtube-video it would be peeeerfect! :)

  Reply
 • Ja!! (:

  Reply
 • posta!! :))

  Reply
 • Yes yes yes please!

  Reply
 • Vad grymma ni är och vilken härlig bild! :-D

  Reply
 • Yes plsss janni!!

  Reply
 • Jaaaaaa :D

  Reply
 • Yes i would LOVE to see the video! Home workouts are the best and definitely during winter time! Never done pilates before so very curious 😍

  Reply
 • YES YES YES *_*

  Reply
 • Jag vill jättegärna ha ett pilatespass!! :) Jag kör ganska ofta pilates efter youtube videos.

  Reply
 • Blir så inspirerad av bilden, det hade varit så skoj att se videon. :)

  Reply
 • Hi Janni :)
  I would love it if you post that video! I have been lacking time to go to the gym because of office hours, so it’d be great to workout with you at home.
  Looking forward to it!

  Loads of love from Malaga (come back soon!) ❤❤❤

  Reply
 • Yes! Because I would love to try pilates as well. X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • YES PLEASE was actually looking for studios in my city, but they are all far way. So I´d prefer a video of yours to try first! :)

  Reply
 • Åh vad kul! Jag vill supergärna Massa klipp och övningar🙏🏻 Jag saknar pilatesen så mycket! 10 år sen jag gick på pass och nu har dem inte det på mitt nya gym efter flytten😔 älskar er aktivitetsmånad! Den fick mig att bli superinspirerad🙌🏻🌟 sköt om dig och tack för allt härligt du sprider✨🎀

  Reply
 • Yes! Such a cool idea!
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • JAAAAA!

  Reply
 • Jaaa va kul!! Tycker jag verkligen!

  Reply