Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:06 | December 10, 2018

45 MINUTE PILATES WORKOUT

All you need is a yoga mat – and then you’re good to go! 45 minute full Pilates workout!

Här kommer Pilates-videon, wohoo! Det är ett helt pass, så 45 minuters träning du kan göra hemma. :-) Vi var ju såklart tvugna att prova det innan jag kunde posta den så Jon och jag körde med datorn framför oss. Funkade perfekt tyckte vi! Största tacket går till Madde som hjälpte mig att göra detta, och även för all träning vi gjort senaste veckorna. Jag har typ aldrig känt mig så “smord” inuti kroppen samtidigt som varenda muskel har fått träna. Hoppas ni gillar det lika mycket som jag. :-) Om ni kör passet hade vi älskat att få feedback, vad vi kan göra bättre, om det var enkelt att förstå, om det var för svårt pass osv osv. Har ni bra feedback får ni gärna ge det också, haha! Om ni gillar det ska vi försöka göra mer av detta så jag hoppas ni tycker det är kul! PUSS och lycka till! <3

//Here’s the Pilates video, wohoo! It’s a full session, so 45 minutes of training that you can do at home. :-) Of course we had to try it before I could post it so Jon and I did it with the computer in front of us. We thought it worked perfectly! The biggest thanks to Madde who helped me do this, and also for all the training we’ve done the last few weeks. I’ve never felt as “smooth” inside my body and at the same time every muscle has worked hard. I hope you guys like it as much as I do. :-) If you do the workout we would love some feedback, what we can do better, if it was easy to understand, if the workout was too hard etc etc. If you have some good feedback you’re more than welcome to give that too, haha! If you like it we’ll try to do more of this so I hope you think it’s fun! HUGS and good luck! <3


8 kommentarer8 kommentarer om “45 MINUTE PILATES WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ÄLSKAR dessa inlägg! Gör gärna fler pilates-träningspass i den längden <3 <3

  Reply
 • Such a cool idea!!! <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Love this – used the video this morning for a nice workout! How do you recommend using? Doing this same workout everyday? What sort of variations do you do?

  Reply
 • Supernice!! Jag röstar för fler sånna här videos :)

  Reply
 • Åh det är så kul när det kommit mer träning och recept, fortsätt gärna med det. Och jättekul med pass såhär i video också<3

  Reply
 • Jag tränar rätt mycket hot yoga, och tyckte inte passet var supersvårt. Men väldigt bra!!! Fortsätt gärna!! Och kanske lite olika svårighetsglader? Älskar det! Tack! <3

  Reply
 • wow! Supernice! Thank you so much for motivating and sharing your workout!

  Reply
 • Älskar denna och har redan hunnit göra den 3 gånger!!! Ladda gärna upp fler liknande träningsvideos<3

  Reply