WEEKEND SNAPSHOTS

Sunny days, Christmas decorations and yummy food! :-)

God morgon babes! Måndag och ny vecka, härligt! :-) Den här veckan är sista veckan här hemma, vi åker till Stockholm en sväng på torsdag och sen till Marbella för julfirande. Family time starts soon, så peppad! Nu har jag varit här hemma i snart 4 veckor i streck, som jag nämnt tidigare så försöker vi resa mycket mindre nu och jag njuter. Vi har rutiner, jag har dubbelt så mycket energi, jag hinner träna, jag vill laga mat och mår på topp helt enkelt. Det kanske ser “lyxigt” ut att resa runt jorden men det sliter mer på kroppen än vad många tror, allt ifrån huden till sömn och träning. Anyways, det var inte det jag skulle prata om men det har varit fantastiskt att bara vara hemma. I helgen hade vi fint väder, vi kollade juldekorationerna, jag har lagat massa nya rätter och så var vi på middag hos Madeleine. Igår lagade jag ovan – butternut pumpa med en bön/grönsaksmix, koriander och hummus. SÅ gott! Ska visa er receptet sen. :-) Planen för dagen är pilates utomhus och efter det har vi bankmöte, vi måste även åka till vår gamla lägenhet och tömma det sista ur förrådet… Det har stått typ längst ner på to-do listan eftersom det inte är askul att göra, haha! Vi måste ta tag i det nu eftersom vi ska vara helt utflyttade i slutet på veckan, så vi kan inte vänta så mycket längre… Hörs sen babes, jag postar Pilates-videon i eftermiddag! PUSS <3

//Good morning babes! Monday and a new week, great! :-) This week is the last one at home, we’re heading to Stockholm for a few days on thursday and then Marbella for Christmas celebrations. Family time starts soon, so excited! Now I’ve been at home for almost 4 weeks, as I’ve mentioned before we’re trying to travel way less now and I truly enjoy it. We have routines, I have double the amount of energy, I have time to work out, I want to cook food and I just feel on top. It might look “luxurious” to travel around the world but it’s so much tougher for the body than it looks like, everything from your skin to sleep and training. Anyways, that was not what I was supposed to talk about but it’s been amazing to just be at home. This weekend we had great weather, we checked out the Christmas decorations, I cooked lots of new recipes and we went for dinner at Madeleine’s. Yesterday I cooked the above – butternut squash with a bean/veggie mix, coriander and hummus. SO good! I’ll show you the recipe later. :-) The plan for the day is pilates outdoors and after that bank meeting, we also have to go to our old apartment to bring the last few things from the basement… That hasn’t been on top of our to-do list since it’s now super fun to do, haha! We have to do it now though since we have to be completely moved out at the end of this week, so we can’t wait much longer… Talk later babes, I’ll post the pilates video this afternoon! HUGS <3

7 reaktioner på “WEEKEND SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.