WHAT ARE YOUR THOUGHTS ABOUT US?

Podcast in the making!! Help us write about what your prejudices are about us.

Good morgon hjärtan! Alltså WOW. Just wow. Det är typ allt jag kan säga om gårdagen… När vi släppte hemsidan var vi säkra på att det var en bugg som sa att många av grejerna var slutsålda, men tyvärr så var det sanningen. Vi beställde 4,5 gånger mer än förra släppet och vi vågade faktiskt inte beställa mer, vi ville inte att vi skulle ha massa lager kvar senare. Det gick dock över förväntan och såklart var vi superglada för det, men när 70 000 människor vill shoppa samtidigt och många inte fick tag i plaggen dom ville ha så blev vi såklart ledsna. Nu har vi kommit fram till att göra pre-orders nästa gång så alla som vill beställa får beställa, det blir bäst för alla. :-) TACK till er för att ni bygger vårt brand ihop med oss, vi har så mycket kärlek till er. <3

Till något helt annat, något väldigt kul!! Min syster och jag ska ju starta podd som ni vet, ni var många som tyckte det skulle vara kul och jag måste säga att det var länge sedan jag kände mig såhär peppad. Det blir min enda kanal som kommer vara 100% på svenska, vilket känns lite extra kul att göra. :-) Vi ska spela in första avsnittet på fredag (wihoo!) så jag säger till när det släpps efter det! Vi tänkte att det kunde vara kul att ta upp era fördomar om oss i första avsnittet, så ni får lära känna oss direkt. ;-) Så – skriv alla fördomar ni har om oss i kommentarsfältet så ska vi försöka ta upp så många som möjligt haha! Oh my god, vad har vi gett oss in på… Hahaha! Det kan vara både snälla och hårdare grejer, skriv allt ni tror om oss helt enkelt. Det ska bli så spännande att läsa, tror jag. ;-) PUSS <3

//Good morning loves! Oh WOW. Just wow. That’s all I can say about last night… When we released the website we were sure it was a bug saying that some of the pieces were sold out, but unfortunately it was the truth. We ordered 4,5 times more than last time and we actually didn’t have the guts to order more, we didn’t want lots of stock laying around for later. It went way better than we expected and of course we were super happy about that, but when 70 000 people wants to buy things at the same time and lots of people didn’t get the pieces they wanted we got sad of course. We decided to make pre-orders next time so everyone who wants to order gets to order, that’s the best for everyone. :-) THANKS to you guys for building this brand together with us, we have so much love for you. <3

To something completely different, but very fun!! My sister and I are about to start a podcast as you know, many of you thought it would be fun and I have to say that I haven’t been this excited in a long time. It will be my only channel that will be 100% swedish, which feels fun for me to do but I’m sorry to you who won’t understand. We might invite Benni for an episode to have one in english, I’ll ask him. ;-) We’re gonna record the first episode on friday (wihoo!) so I’ll let you know when it’s live! We thought it could be fun to bring up some of your prejudices (I think that’s the word for it?) about us in the first episode, that way you’ll get to know us better. ;-) So – write all the thoughts you have about us in the comment section and we’ll try to talk about as many as possible haha! Oh my god, what are we doing… Hahaha! It can be both nice things and more harsh, just write everything you think about us. Can’t wait to read it, I think. ;-) HUGS <3

128 reaktioner på “WHAT ARE YOUR THOUGHTS ABOUT US?”

 • Frida says:

  Jag läser mest din blogg men trillar ibland in på din systers också. Medan ett par av mina kompisar tycker att du är ytlig tycker jag om att läsa din blogg just för att du verkar mänsklig och nere på jorden! Du är öppen om t.ex. att du vill äta plant based men att du fuskar ibland. Du verkar ha en sund inställning till träning och en sund kropp. Ert bröllop var inte överplanerat eller överdådigt (förutom när ringarna kom då haha), utan laid back och familjärt.

  fördom dock som jag har haft om din syster är att hon verkar vara väldigt ensam och har det jobbigt med barnen som verkar gnälliga. Förhållandet ser bra ut på utsidan men Jens är mycket borta och hon får uppfostra barnen själv. Hoppas detta inte stämmer. Tack för en bra blogg Janni, ser fram emot podden! <3

  • Edith Minet says:

   Känner faktiskt samma om Michaela måste jag säga… Fast hon ser ut att vara en väldigt cool mamma tycker jag (hon svarade precis på mitt meddelande om podden på Insta och blev extra taggad nu hihi <3)

 • Julia says:

  Så roligt att ni ska starta podd! Kommer lyssna slaviskt! :)

  Fördomar jag haft är att du har svårt att visa djupare känslor, att liksom vara sårbar. Tror dock inte att detta stämmer utan att du bara inte visar den sidan genom dina kanaler (vilket är förståligt). En annan fördom om dig är att du inte har samma värderingar som Jon och att du inte säger ifrån mot honom när era åsikter inte stämmer överens. Han känns mer konservativ och du mer liberal. Exempel: du tycker att alla människor är vackra på sitt sätt (både utanpå och inuti) medan Jon mer är av åsikten att ”så här ska en kvinna vara och så här ska en man vara”. Och att du då inte säger ifrån? Konstig fördom, och tror nu efter att ha följt dig länge att den inte stämmer :)

  Fördomar om din syster är att hon sällan skrattar, är väldigt noggrann och lite stel? Haha. Vet inte varför jag haft den fördomen, men antar att det beror på att jag endast kikat in på hennes instagramkonto och inte följt henne på några andra kanaler.

  Med detta sagt så tycker jag att ni båda är grymma och att det ska bli så kul med en podd! Tro inte att jag inte gillar er och det jobb ni gör via era kanaler! :) :)

 • b says:

  En fördom är att ni du och jon ska vara jätte snåla.

 • Emmy says:

  Vad spännande med en podd! Lycka till!
  Tyvärr mer fördomar om Janni då jag följt henne mer.

  Fördomar Janni – Att du är självisk. Att du inte lägger särskilt mycket tid på att lyssna och känna vad människor omkring dig säger eller mår. Vet även att Jon tog upp detta i en Q&A och jag har tyckt mig se samma. Att du inte riktigt bryr dig lika mycket om andra människor så som han och Benni gör. De verkar visa mer empati och tacksamhet till människor omkring sig.

  Även att du verkar ganska osäker. Du pratar mycket om hur självsäker du är, vilket oftast är ett tecken på att man inte är det. Du verkar behöva ständig bekräftelse, särskilt av Jon. märker att han alltid ska höja dig till skyarna för saker (vilket du verkar gilla och tyvärr håller jag med tidigare kommentar att han kan vara otroligt sexistisk i sina kommentarer). Och behov att visa att du “inte är som andra tjejer” ex. smink, bröllop osv. Men det beror nog på att du jämför dig med influencers och inte den stora massan. Har tänkt på bekräftelse-delen när du flera gånger i några år frågar dina följare om du ska klippa håret, känns bara som ett sätt att få massa komplimanger då du ändå aldrig gör någon förändring.

  En annan fördom är att du även inte är särskilt påläst/allmänbildad. Du uttrycker sällan vad du står för eller dina åsikter vilket upplevs som att du inte vet.

  Fördomar Michaela – Verkar vara en person som jobbar hårt, hemma och med studier/jobb. Har inte följt henne lika mycket men fördomar är väl att hon inte varit lika förtjust i er pappas val av livsstil, flickvän osv. Har som sagt ingen aning om detta stämmer.

 • Anna says:

  Kul med en podd!

  Hoppas ni inte kommer ångra er när ni bad om fördomar då detta ofta tenderar till att bli negativa sådana.. Men jag hoppas att ni också kommer vara 100%ärliga när ni svarar på dessa frågor.

  Men mina fördomar om dig är att du och Jon bor i Monaco så att ni ska slippa betala skatt i Sverige och på det sättet spara otroligt mycket pengar själva. Jag tror också att du/ni inte tycker att det är något fel eller ifrågasättande med det, att ni inte bidrar till Sveriges välfärd eller sammhä’llsutveckling. Jag tror däremot att du börjar ångra dig/ifrågasätta valet av boende iom att du börjar förstå hur mycket som du missar av din familj/vänners liv hemma i Sverige.

  En annan fördom jag har är att du egentligen inte tycker kläderna som ni lanserat för c’est normal är särskilt snygga. det känns som det till hundra procent är Jon och din pappas design och att du mest bara ”hänger på”. Kläderna som ni lanserat är så långt ifrån vad du brukar ha på dig, iaf vad du visar upp i bloggen och på insta.

 • Åsa says:

  Fördom jag har om dig är att du är känslokall och aldrig öppnar dig eller visar känslor, du känns väldigt vanilj i allt och inte har några åsikter eller säger vad du tycker och tänker. Har för mig att du sagt att du o Jon typ aldrig bråkar, är det för att du inte bryr dig eller vill/vågar inte säga emot?

  Din syster verkar inte ha så mkt humor och som någon annan skrev att hon inte verkar skratta mycket, tråkig liksom. Som att hon tar sig själv på för stort allvar. Sen tror jag hon får drar det stora lasset hemma för Jens jobbar mkt (med vad är frågan?). Och att dem lider av att de satte sina barn för sent i förskola för nu kan inte hennes dotter leka med andra barn privat utan blir ledsen om tex Editas dotter tar en leksak från henne och hennes son vägrar äta maten på förskolan(!!). Förhoppningsvis så funkar det bra för henne men i bloggen så låter det mer som att mkt går dåligt med uppfostran osv av deras barn.

 • m says:

  Kul med pod, ni går ut hårt haha. Hoppas ni inte ångrar er! ;)
  Vet inte om det är en fördom eller om det kanske stämmer, men intrycket man får av dig är att du verkar väldigt hård, kall och tuff. Inte elak, men en person som inte tänker på eller bryr sig om känslor, varken dina egna eller andras och kanske heller inte känner särskilt djupa känslor. Happy go lucky, på gott och ont. Har också för mig att du egentligen inte tycker om att blogga och filma, du började med det pga att du behövde ett flexibelt jobb så du kunde hänga med Jon och inte för att det var vad du helst ville göra. Men nu tjänar du så bra på det och livet är så beroende av bloggen att du inte kan sluta.
  Min uppfattning/fördom om din syster är att hon verkar ledsen och nedstämd. Ni verkar vara väldigt olika på många sätt. Hon är yin och du är yang.
  Sen undrar jag vad ni verkligen tycker om att er pappas flickvän är yngre än Janni haha, jag skulle inte tycka det var så kul. :p

 • Lisa says:

  Janni, av alla influencers är du min absoluta favorit. Jag har följt dig länge och tycker du verkar vara helt amazing!
  Det som jag tycker är bäst med dig är att du sprider mycket positiv energi.

  Min enda fördom är därför att du inte har så djupa känslor. Att du aldrig blir riktigt ledsen eller överglad. Jag ser inte detta som något negativt. Jag har många gånger sagt till min partner att jag önskade att jag kunde vara lika stabil som dig. Han tror att det nog bara är så du visar upp dig i sociala medier men säkert har du också dagar när du inte känner dig på topp.

  Minns att Alexandra nämnde att ett av Jons mål med bröllopet var att få dig att gråta eftersom du aldrig gråter. Lyckades han? Är det verkligen sant att du aldrig gråter och har du någonsin dagar när det känns tungt?

 • rebecca says:

  Hej! Lycka till med podden! Älskar din blogg, tycker du verkar grym och efter att ha läst kommentarer ovan tror jag att många ofta glömmer att din blogg faktiskt är en produkt/tjänst som du säljer/vi konsumerar och inte en verklig bild av hur du är som person. En fördom(?) jag har är att du verkar vara väldigt street smart och ha bra koll på omvärlden, hade faktiskt gärna hört mer om det (om det nu är så hehe det är ju bara min uppfattning).

 • Caroline says:

  Min fördom om dig är nog att du inte vill bemöta att ni bor i Monaco av skattetekniska skäl. Kanske också att du har ett ganska osocialt liv och mest umgås med Jon och Benni.

 • Stella says:

  Hej! Det blir roligt att lyssna på eran podd.

  Mina fördomar av er två är att ni är ganska godtrogna och inte riktigt har så mycket egna åsikter om diverse ämnen. Som t.ex. Michaela som verkar tro på allt gällande mat och kost som någon som är ens lite “credible” säger (t.ex. att utesluta all gluten) Sen tror jag också att Janni ditt liv är ganska tråkigt i Monaco och att du saknar livet i Sverige, det är därför du går alltid 110 % in i olika grejer (pilates och plant based) för att ge ditt liv något innehåll som inte är jobb.
  Ni verkar också ha några favoritvänner som ni spenderar extremt mycket tid med under en kort period tills de byts ut till någon annan vän. T.ex. hänge Michaela extremt mycket med Peter och Solmaz och nu bara med Julia och Edita. Samma med Janni, vad hände med Emelie (Emitaz)?

  Instämmer också med andra om c’est normal och om eran pappas flickvän!

 • Emma says:

  Min fördom är att ni båda alltid varit väldigt populära, typ i skolan och så.

  Ser fram emot podden! 😌❤️

  • Erika says:

   Gammal kommentar, men kände jag behövde fylla i här. Från någon som gått i både låg/mellan och högstadiet tsm med Janni så kan jag säga att jag tycker det stämmer. Janni har alltid varit en del av de coola och populära tjejerna. :) Framförallt i Södervikskolan.

 • Julia says:

  Min fördom om dig är att du vill framstå som den perfekta tjejen. Det är därför du säger att ni aldrig bråkar, att du aldrig har pms, aldrig tar tid på dig att sminka, inte bryr dig om ”ytliga” saker när du egentligen är väldigt osäker och därför vill sätta upp den fasaden. Du vill aldrig prata om din plastikoperation för att du vill framstå som perfekt och naturlig.
  Du har sagt att du inte vill bidra till kroppshets men det är precis det du gör genom att inte vara mer ärlig och prata om det, utan folk ska tro att du ser ut så naturligt. Min fördom är alltså att du egentligen är väldigt osäker i dig själv.
  Min andra fördom är att du är ganska själviskt som vän. Utifrån det man fått ta del av med dina vänner verkar du inte särskilt intresserad av deras liv eller låta dem få skina eller ta plats.

 • Ellie says:

  Jag gillar er båda men fördomen mot janni är att det här perfekta bara är en fasad, och att det finns jakt efter pengar genom tex klädmärket.

  Mot Michaela finns väl fördomen att hon är för plastikkirurgi och implantat, konstgjorda grejer helt enkelt.

 • Anonymous says:

  Mina fördomar jag haft (men som ändrats till stor del!!)
  -Att Janni tycker hon är bättre än alla andra
  -Att det är viktogt för er båda att allt ser perfekt ut utåt, (inga gräl med era pojkvänner osv)
  -att ni gillar att vara ensamma
  -ni inte blir så nära med era vänner (berättar hemlighetera osv) för att ni har varandra

 • Ulrika says:

  Vad roligt med Podd!! Jag tycker inte du är känslokall utan verkar vars en varm och glad tjej! En fördom kanske är att du alltid är glad och aldrig riktigt att eller ledsen i sånna fall. En fördom är kanske att du känner att du måste vara glad och ge jämt av dig själv. Att du inte vill vara öppen känslomässigt på dina kanaler.
  Jag gillat iaf din blogg och kanaler! Din syster har jag inte koll på tyvärr, men ska bli roligt att känna!

  Lycka till!

 • Mili Troncone says:

  Hi Janni!
  Can you record the podcast in a video format also and put it in Youtube so we can put subtitules in english for the rest of us that don´t speak swedish? I know that its more work to do but I will love to hear you too!!

  Thanks!

 • ule says:

  I see the comments are kinda harsh… Brave of you to put this out.
  To me you seem like you have a nice sense of humor, and Jon looks very serious and not that much fun.
  I don’t like that you avoid paying taxes in Sweden, or in Spain. The weather in Spain is just as nice as in Monaco, plus you bought a mansion there, so the climate is a very lame excuse.
  Going plant-based is a nice try, but you could be doing more with the influence and money you have. Why create another casual clothing brand and release very ordinary clothes when you could invest into sustainable high fashion or accessories? You could be making hemp clothes, if your business has to be fashion-related (fashion is one of the most polluting industries on our planet!). Or you could open a zero-waste health shop in Monaco since you say it’s lacking one. Or fund research into how to filter out microplastics from the washing machine. And for someone who “tries to watch their CO2 footprint”, you still do a lot of travelling and indulge in disposable luxuries and fast fashion. I think Jon is still worse at it with his supercars and surfing trips to other continents, but compared to a regular person… Why can’t influencers be eco-friendly? I don’t think it lowers the quality of life much.
  You also seem to have been raised with old-school gender roles, or something. That Jens doesn’t help your sister in household much is troubling. I think it’s self-explanatory that chores are split and done without one partner having to ask or remind the other to do his share.
  Another observation is that neither of you seem to have any books at home. I fully support public libraries, but people usually still keep some of their favorite literature at home, and not just for tabletop decoration. You don’t seem to be that fond of art in general.

  • Mary says:

   Totally agree with that. They could easily do something for our planet. At least they should disclaim “Coffee to go” and stop posting pictures with the plastic cups.

   xx

  • Maria says:

   I agree with this comment a lot regarding the environmental impact you have but seem to be oblivious to. How can you justify your lifestyle (travelling, sportscars) to your (hopefully) future children?

   What I mean is; when you look back at your life at 50, will you be proud of your career and what you acheieved? Do you feel you are an inspiration to a younger generation regarding the above? Interesting to hear your thoughts on this!

 • Hilda says:

  Att Janni är blyg/tillbaka dragen när hon möter nya människor?

 • Jensen says:

  Hej!

  Först och främst; kul med egen podd!

  De fördomar jag har om er bägge är att ni aldrig har stått på egna ben och därför inte heller skapat er egen uppfattning om saker eller livet. Allting känns förutbestämt och att ni har press på er att det ska va på ett visst sätt.

  Sen så tror jag att du och Jon bor i Monaco enbart för att slippa betala skatt, och det känns som det gnager lite inombords på er (eller åtminstone dig).

  Sen Michaela känns väldigt dyster. Alla bilder är mörka, vemodiga, och med en stark doft av melankoli. Det känns som att hon är olycklig tillsammans med Jens och att hon är avundsjuk på ditt liv, och hon vet att hon aldrig skulle kunna få ditt liv om hon gick isär med Jens. Så det är för barnens skull hon och Jens fortfarande är tillsammans.

  För övrigt så tycker jag att du ser bättre ut osminkad! Betydligt mer avslappnad och jordnära än när du har full mundering på och poserar något stelt framför kameran.

  Lycka till med klädmärket, podden, och alla andra spännande projekt!

 • Superlaura says:

  Please do the podcast in english!

 • Celine says:

  Min fördom er at du inte har många kompisar förutom Jon och Benni. Det ser ut som at ni gör mycket coola saker, men at det ofta bara är ni tre eller at nogon annan av Jons vänner fölger med, eventuelt Klara liksom. Det ser inte ut som du har nogon tjejgjeng eller nogon bästis. Inget ondt ment!
  Annars ser det ut som du är rädd för at dela djupa kjenslor. Man får typ aldring höra at du har en tuff period eller at nogot är tungt för dig. Men det kan vel vara bra at inte vara för personlig på sociala medier I guess.

 • Rebecka says:

  ÄNTLIGEN PODD!! WIHO!!

  Jag följer Jons vloggar slaviskt och det är därifrån jag ”lärt känna” dig – men likaså genom din Instagram! Mina fördomar är bara positiva, för ni verkar underbara som par (trio). Man vill bara umgås med er. Du framstår som så chill och tillbakadragen på ett coolt och ”smart” sätt. Behöver liksom inte hävda dig. Inte så hypead utan verkar ganska lugn i den galna vardagen ni ändå lever i. En inluencer på ditt egna unika sätt. Stilmedveten YES, inredningsmedveten YEEES!! Vill höra en ärlig och personlig podd där man får lära känna er och eran uppväxt. Har aldrig (for real) tagit mig tiden att lägga en sådan här kommentar, men du är värd det. Tack, kärlek!

 • Fanny says:

  Obs, Jag tycker att du är helt fantastisk! Men en fördom jag har (som själv är tokkänslomänniska) så har jag uppfattningen av att du är rätt känslokall. Eller, snarare, inte riktigt har så himla brett känslospann. Det behöver ju inte vara negativt heller, bara min uppfattning!

 • Elvira says:

  Hej Janni!

  Vill inleda med att säga att du är en sådan förebild för mig. Blir alltid så glad när jag ser att du uppdaterat dina sociala medier. Du sänder ut sådan härlig energi och peppar mig något enormt! Tack.

  Min första fördom jag har om dig är att du tycker det är jobbigt att visa på dina sociala medier när du mår sämre. Kanske är det för att du vill hålla en härlig och peppande stämning på dina medier eller för att du inte tycker om att visa dig just svag?

  Den andra fördomen jag har om dig är att du kanske inte är helt satisfied med hur C’est normal kläderna ser ut men att du lät Jon styra lite mer då du anade att den skulle locka hans följare lite mer.

  Kram

 • Agnes says:

  Min bild av er är att Janni är ”framåt” i personlighet, öppen, glad, pratar med alla om allt (förutom känslor) mer ytliga saker.
  Och att Michaela är lite tillbakadragen, att hon inte gillar att stå i centrum och är nöjd med att inte göra det. Michaela är en mer känslomänniska! Båda fötterna på jorden och snäll!

 • Riina says:

  Min fördom är att ni båda är glada och verkligt snälla personer. Det verkar vara så att du inte bryr dig så mycket av miljön/ leva ekologiskt/ klimatförändringen eftersom du reser väldigt mycke och uppmanar människor till konsumtion genom din egen livsstil. Förstår att det tillhör i ditt jobb men du borde lyfta upp ämnet:)

  Hälsningar från Finland!

 • Johanna says:

  Min fördom om dig är att du har ledsnat på att vara influenser då du oftast lägger upp insta stories i efterhand istället för ”in the moment”.
  En fördom om din syster är att hon eftersträvar ditt liv.

  • Sanna says:

   Bara för man är influencer måste man väl inte missa hela upplevelsen och instagrama eller liknanade just där och då? Hade hon lessnat på det tror jag hon inte hade lagt manken till över huvud taget?

 • Maria says:

  Mina fördomar ligger nog mer kring flera av de personer som kommenterat här…avundsjuka?

  Ingen fördom, men jag tänker kopplat till hur många skrivit; Grymt starkt och bra jobbat att hålla distans mellan privat och jobb, men ändå lyckas göra det så personligt. Nyfiken på den strategin, när beslutet om det togs eller om det bara är/kom naturligt?

 • Zoe says:

  Janni you are my girl crush!
  I want your skin haha! I have never seen anyone that pretty without make-up! Goals!!

  I don’t know about your sister. But Janni you seem really sweet and fun to be around! And very grounded and relaxed.

  So fun fact: I only just started following you and Jon and you ALWAYS pick the healthiest dish at a restaurant. That is my problem. I am always like okay I take the club sandwich! Lol. So I am trying to be healthy at the moment. So next time when I go to a restaurant I will choose a dish based on: what will Janni choose? That will be my new motto! Hahaha.

  Oh and Janni please vlog more!!! And keep up the good work. You and Jon are so cool and seem really nice! Don’t change:)

  Xoxo

 • Ammie says:

  Jag är inte någon särskilt starstruck person annars men du är gryyyym alltså. Har följt dig ett tag och dina värderingar känns så mogna. Jag blev lite smått rädd för mig själv när jag var på semester och du posta om bum bum krämen o jag nästan sprang till sephora o köpte den. Haha, min man tyckte jag var väldigt förvånad att jag hade så bråttom o köpa kräm. Tills han såg din story. Hahah, kan man säga att du är min idol kanske? 🙈🙈 bra att du börjat träna. Kanske kan få min motivation tillbaka då.. 😂
  Din syster verkar vara härlig och omtänksam. Ser fram emot podden!! 😁

 • Anonymous says:

  Att när ni gick i skola så var ni de tjejer som ALLA killar ville ha

  • Erika says:

   …Och som alla tjejerna ville vara. Janni och CO var som kändisar. :) Speciellt i högstadiet. Kommer t.o.m. från någon som gick i en årskurs eller två under Janni.

 • Ella says:

  Ååh så roligt att ni ska börja podda! Kommer absolut lyssna slaviskt haha. Min fördom är att ni är väldigt lika, men att Janni var den lite mer galna och rebelliska under er uppväxt, medan Michaela var den mer ordentliga storasystern. Ni verkar båda så härliga, ser verkligen fram emot första avsnittet <3.

 • S says:

  Fördomar: Att ni är födda med guldskedar i munnen och aldrig har behövt stå på egna ben. Samt att ni alltid bara dejtat rika snubbar.

  • Edith says:

   Ja… Även om jag är säker dom kan båda jobba hårt (alltså Janni lägger ut 2 inlägg per dag typ haha) den ända fördomen jag har är att dom har aldrig behövt bryr sig om pengar. Janni’s första bil va ju en Posche (tror jag hon sa någon gäng) och ingen av dom gjorde något efter gymnasiet.

   • anonym says:

    Janni körde en Honda Civic när hon och Jon träffades, tror du verkligen hon bytte ner sig från en Porsche? xD

 • theres says:

  Well, I’m Austrian, so no Swedish for me, but I copy pasted some of the comments into google translate because i was curious. I think it is sad that prejudices are automatically very negative and some things are quite harsh.
  I found Janni through Jon and Hans when they were still professional skiers and I follow them since that time. I believe Janni is really lovely at least that’s how she comes across, and I deeply hope she’s like that in real life. She’s a Girlboss, I catch the feeling that even though Jon’s a wealthy man (that sounds so stupid but that’s what he is, self-made) she wants to be independent and that’s what i really like, the strong thinking here!
  I also like Michaela very much, I feel like many people misunderstand her when they say she’s sad/depressed/never laughs, yes, she might struggle, who knows? But I think you can’t really judge that from an Instagram Profile. In general I think she’s just more of an introvert our at least to the outside world, and I think she’s got something calming.

  Eventough I won’t here what you say to all this prejudices it’s really cool that you do one and maybe one day you can film yourself whilst doing the podcast and upload it to YouTube with English Subtitles, but I can 100% understand that you want to do it in Swedish, because that’s your mother tongue. :)

  • Edith says:

   Yes!! That’s very important to mention! All the comments are quite negative but I guess people hope it’s not true and are waiting for this pod to know the truth! But as you said even though Jon is very wealthy, Janni is also very independent and I really admire that! I remember them mentioning in one of Jon’s vlogs that Janni would always buy her flight tickets her self and pay everything that is for herself with her own money. Jon should be very lucky for that because when you are rich, you attract gold diggers, which Janni is deffo not! <3

   • Sam says:

    Janni‘s and her family are wealthy too. So there is no point to be a Gold Digger when you are rich yourself

  • I totally agree with you!! I don´t know swedish so I wasn´t reading the comments, but as Janni put in the newest one that she hopes that everyone understand them better i went back to this one! I see she is a very good person and definitely a Girlsboss!!

 • Maria says:

  Jag måste tyvärr instämma med tidigare kommentarer att du verkar vara en ganska ytlig och kall person. Det verkar så pga av flera anledningar men mest för att du inte verkar ha några riktigt nära vänner. Jag tror oxå att du inte är speciellt allmänbildad eller skarp utan verkar lycklig när du får vara i solen och gå morgon promenader. Du verkar liksom inte sträva efter något direkt eller brinna för något. Jag förstår heller inte hur man kan ha en så stor kanal och det enda (eller mycket av inläggen) handlar bara om kläder? Varför inte försöka påverka på andra sätt? Tex stötta yngre tjejer, motverka mobbning, kroppshets, miljön etc?
  Sen tycker jag att du och Jon verkar vara mer ’buddies’ snarare än ett kärlekspar.

  Kudos till dig för att du faktiskt vågade fråga dina läsare. Även om vissa saker låter hårt så känner vi ju ändå bara en viss sida av dig och många fördomar behöver ju nödvändningsvis inte vara sanna. Men det är denna sidan man ser av dig i bloggen.

  Lycka till med podden!

 • Sandra says:

  Janni – rätt hård tjej som aldrig har tid för bloggen egentligen och inlägg slängs upp pga att det dra in pengar. Läsarna skulle uppskatta mer djupa inlägg men det är inte Janni Style. Du är en otroligt fin tjej och även en kvinna som man ser upp till.

  Michaela – Lite mammig haha! Stel och boring men även en snygg och go mamma.

 • Sandra says:

  Skulle även vara kul om du kunde göra en sammanfattning av varje podd på din hemsida!! <3

 • Anonymous says:

  Omgggg jag är så sjukt taggad!!! Kan inte vönta nog!! Kommer den vara publiscerad på podcast appen? Kram

 • Lena says:

  En fördom jag har är att du inte kan erkänna att du snusar ibland?

 • Anonymous says:

  Jag är sjukt taggad!! Janni jag tycker du verkar som en så härlig person, men det känns som du är lite opersonlig på dina medier – detta kanske iof ändras nu när ni skaffar en podd. Tillbaka till min fråga – hur är ni som personer ? Är ni mycket mer personliga och öppna i verkligheten eller är ni 100% som ni är i er videor etc. janni tror du att du är mer ”enkel” och lite mer ”opersonlig” för att du är runt killar hela dagarna och inte blir indragen i klassiskt ”tjejdrama”?
  Ni är bäst och kan inte vänta nog till första avsnittet!

 • J312 says:

  Hej! Jag började läsa svenska just nu! Can’t wait to train my listening comprehension with your podcast! This will be way more fun than other options to practice!
  Lots of love to you!

 • S says:

  Ser vissa kommentarer och undrar om det är samma blogg vi läser? Jag tycker att du verkar vara glad, positiv och jordnära, med vettiga värderingar. Uppskattar tid med familj och vänner, men saknar att inte ha dem lika nära som förut. Verkar tacksam för “lyxen” i ditt liv.

  • Emilia says:

   Håller med! Tycker att det verkar som att Janni försöker hålla sig lite mer ”privat” fast hon är en väldigt stor profil i influencervärlden! Alltså jag har fått uppfattningen att fast de vloggar mycket, så försöker Janni hålla sina känslor för sig själv och sin familj, respect!

   Förstår inte många som ”kräver” mer personligt material från Janni, om hon inte vill dela med sig sämre stunder så är det hu hennes egna val. Tycker det är grymt bra att lyckas göra det med blogg, två youtube kanaler (hennes och Jons) och Instagram!

   Har dock också fått uppfattningen att Janni inte kanske ”brinner” för C’est Normal som Jon och hennes pappa gör, fastän hon jobbar mycket för brandet. Verkar inte vara Jannis stils kläder, har i alla fall fått den uppfattningen från de outfiterna som Janni postar på bloggen och Instagram, men vad vet vi läsare om det? Håller dock med tidigare kommentarer att om Janni tycker så mycket om mode, anser jag att hon skulle kunna grunda ett mer ”sustainable” klädesmärke med de möjligheterna hon har, med tanke på att hon uppmuntrar folk att äta plant-based osv. Men endast min åsikt!

   Michaela har jag inte följt lika ”slaviskt” som Janni, men hon verkar kanske vara lite mer familjecentrerad än Janni, vilket är förståeligt med egna barn!

   Grymma systrar är ni!

 • Ritab92 says:

  I am soo happy for this. I just wanted to start over to learn swedish, so this is a great opportunity for the listening. I am going to start to read your blog also, not only check the vlogs of yours and Jon’s.

  You both are sooo beautiful, and seems fun to be with.

 • Emmy says:

  Har inga fördomar, ville bara kika in och säga att jag är minst lika peppad som er på att ni ska starta en podd tillsammans! Har följt er båda ett tag och ni båda två verkar vara väldigt skarpa och härliga tjejer! Ser att ni redan fått väldigt många kommenterar (där vissa är lite väl spydiga) och jag vill peppa dig er till att inte ta åt et av dem! Ni är riktiga power women och jag unnar er all framgång!

 • C says:

  Janni, så roligt med podd är super exalterad!
  Vill börja med att varna er för att starta med fördomar då de kan bli lite hårt, vi har egentligen ingen aning om vem ni är, men fördomar kan bli hårt och dömande.
  Följer bara dig och kan egentligen inte säga något om din syster men de jag tror är att är orsaken att ni bir i Monaco och inte i Spanien där de känns som du trivs bättre är på grund av skatten?
  Skulle jag själv ha gjort 😅

 • Ryan J Allan says:

  Hey Janni & Michaela,

  Firstly I’d like to say I think it’s a wonderful idea for you both to do a podcast talking about various topics, even if your first choice has some harsher comments, I’ll keep mine positive :)

  It’s scary to think that it was 4 years ago when I first met you & Jon when the Rebellion arrived at Prestwick Airport for Gumball, time flies. Despite the jet lag, I thought you were so polite, energetic and fun to be around, you both were. Ever since I’ve tuned into your blog posts on here at least once a week, eager to hear about your experiences. Then with the addition of the vlogs both on your own channel & Jon’s gave a great insight unti your very hectic lives. You’re honestly so inspirational to myself personally, reading a blog or watching a vlog lifts my mood every time when I’m down.

  Michaela, you come across as an absolutely wonderful person, I’m in love with your instagram feed. I love the bond you and your daughter have, like your bond with Janni. Keep doing what you do, you’re amazing and should be proud of everything you’ve accomplished so far in your life!

  I guess I look up to you both, almost like an older sister I never had 🙈, your positivity and energy is infectious! It would be great to see more collaborations with the two of you in the future, to break up the macho of the boys!

  Have a great week and good luck with your podcast! X

 • M says:

  Janni: känslokall, osocial, blyg, inte så mycket vänner, ytlig. Allt ska verka så perfekt.
  Michaela: mer jordnära, men typ mer tragisk, dystra bilder, ensam.

 • Ge says:

  Grymt kul med podd! Gillar er båda otroligt mycket och hoppas inte att det här var att ta sig vatten över huvudet – för vissa fördomar låter rätt hårda🙈

  Fördom Janni: att du visar god min på kamera men ändå ofta blir urless på att plötsligt leva i ett förhållande med din man lika mycket som med hans kameraman, eftersom (hur trevlig han än kanske är) så får du och Jon ingen riktig egentid (?)

  Att du kan bli avis på din systers mer ”down to earth” och familjelivs-livsstil?

  Fördom Michaela: du ångrar att du valde att utbilda dig till ssk och önskar i efterhand att du valt någon helt annan bana i ditt yrkesliv, typ något mer som ekonom? Juridik?

  Att du kan bli avis på din systers överdådiga och glamorösa livsstil?

 • DFoster says:

  I’m just a normal guy.. fan of Jon and the boys. Found you two through him and I just love you two girls (and your families) to the moon! You are beautiful, smart, sweet, natural beauties and I just want you both to know I adore you!!! 😍😍

 • Carri says:

  First impression: pappas flicka som får allt hon pekar på serverat på ett silverfat

  Second impression: BO$$ ass bitch som jobbar för sig själv. 👑

  Dock får jag en känsla av fake ibland, alltså typ att du ler och skrattar med en men såfort man går droppar dedär ”gulliga” beteendet och de du egentligen tycker kommer fram. 🤔

  Hoppas du inte tar illa upp. Ska bli så kul att följa er 🤗

 • @preyah_ says:

  Instagram: @preyah_

  Hej, jeg kommer Danmark og elsker dine videoer og blog opslag. Lige for nogle minutter siden kom jeg forbi din(Janni’s) My Story på Instagram, hvor man kunne swipe up og skrive nogle spørgsmål til podcast. Jeg synes det er vildt fedt, men er lidt ked af at den kun bliver på svensk, så her får du lige nogle spørgsmål på engelsk…
  Please svar på spørgsmålene på engelsk.
  På forhånd thanks
  Spørgsmål:
  Who is the most immature between you guys?
  Who is the most mature one?
  Who is the wisest one?
  Describe your each other in one word?
  Tell the most memorable memory of your childhood.
  Who is the most stubborn among you?
  Who was the first crush your sister had?
  When did you guys have your first date?
  What’s your nicknames?
  Which nickname of yours you hate but your siblings call you with the same one?
  What’s your favorite food?
  Who cooks the best between you guys?
  Who had the tidiest room?
  Who had the worst room?
  Which sport were you guys good at?
  Tell a childhood memory from school?
  Who was best at studies?

 • Anonymous says:

  En fördom är
  att ni aldrig är ledsna/arga/osäkra på er själva!🙈

 • Emilie says:

  Hej,
  Wow I got really surprised by all of those very harsh comments, people are not afraid to speak up when they’re sitting anonymous behind a screen I guess..
  But so so cool that you’re doing a podcast (I’m from Denmark, so luckily I’ll be able to understand most of it), can’t wait to listen to it!!

  Janni, I’ve been following you for a couple of years now and I must say that you’re a very inspiring woman. You’ve inspired me to travel more and experience the world, to eat better (I really like to eat as vegan as possible these days, love you’re posts and videos about that) and to work out and be healthy.
  To be honest I don’t really have any prejudices about you, to me you seem like a normal swedish girl who’s found her path in life and is just enjoying every bit of it.

  Keep up the good work, I really love to read your blog and see your videos and I appreciate all the effort you everyday put into it.

  Hugs

 • Elin says:

  Janni – du kan vara den snyggaste tjejen jag sett (speciellt utan smink) och Jons vloggar är så mycket bättre när du är med. Gillar din humor och blir inspirerad av hur självsäker du verkar vara, dock till en viss gräns för jag får tyvärr en känsla av att du kan vara ganska oempatisk. Vilket förstärks när du flyger konstant och matar ut samarbete på samarbete som bidrar till konsumtionshets samt startar eget bolag som också fokuserar på produktion, vilket i det långa loppet inte gynnar någon annan än dig själv. Gäller ju för de flesta influensers men känns som att du är en av dem som ligger i framkant. Så å ena sidan tycker jag att du verkar störtskön, men min fördom är tyvärr att du är rätt egocentrisk.

  • Elin says:

   Och jag vet att ni varit i Colombia och har sprungit lopp för välgörenhet etc, men känns inte som att det varit på ditt initiativ utan att du mer bara hängt på Jon och din pappa för att de gjort det.

 • Bella says:

  Hej Janni!

  Så roligt att ni ska börja podda! Det ska bli kul att få lära känna er lite mer på djupet.

  Jag ser att de kommentarerna du har fått ät lite väl hårda, folk glömmer väl att man väljer vad man vill visa. Och vad man än visar så verkar det tyvärr alltid vara någon som måste hata på det..

  Jag tycker du verkar vara en superhärlig tjej! Någon jag lätt kan se mig själv umgås med, tror att vi hade haft svinkul tillsammans haha!

  Jag har inga fördomar, men det hade varit kul att höra lite om hur er uppväxt har påverkat och format er som personer? Både med faktorer som två snygga stockholmsbrudar, framgångsrika föräldrar, skilsmässa etc.

  Stort lycka till brudar! Ni är grymma:*)
  Puss&kram

 • C says:

  Vi har en hel del gemensamma vänner/ gamla vänner till dig från gymnasie tiden och vad jag har hört från dem är du och Jon otroligt snåla och att ni knappt har några riktiga vänner :/

 • Mathilda.he says:

  Jag har en känsla av att du inte alls gillar sociala medier egentligen utan att du mest använder det för jobb medan privat tror jag att du helt enkelt är en sån person som gillar att göra annat än att stirra på telen. Jag tror också att du är lite introvert, lite blyg etc men när man väl blivit din vän så är man alltid det. Jag tror också att du känner dig lite obekväm med att ha det gott ställt.
  Men jag följer bara bloggar och vloggar när jag har väldigt lite annat att göra i vardagen så jag vet ju inte alls egentlige, men vem av oss gör det?
  Jag fattar inte heller hur orkar ni ha med benni hela tiden? Han verkar ju toppen etc men du blir ju aldrig själv med Jon? Jag tycker också att Jon verkar ha en lite unken kvinnosyn.

 • S says:

  Åå va kul med en systerpodd!!

 • Anonymous says:

  Both of you is everything a man can wish for! Your sister is super super hot i hope she will get out of her shell and be more open! Not so happy with only Swedesh kind a thing but…!

 • Evgeni says:

  Both of you is everything a man can wish for! Your sister is super super hot i hope she will get out of her shell and be more open! Not so happy with only Swedesh kind a thing but…!

 • Vilde Elisabeth says:

  Så gøy med podd! Blir spennende å høre :-)
  Jeg startet å følge Janni etter å ha fulgt Jon on-off på YT de siste årene! Først iår begynte jeg å følge dere fast, og har egentlig ingen fordommer..
  En gøy, jordnær, vakker(!) jente som lever livets glade dager! Synes dere er såå gøyale og morsomme!!
  Trioen dere har ser så utrolig gøy og morsomt ut, at jeg tar meg selv i å tro at jeg en gang blir jenta bak #bennineedsadate hehe <3
  Kan virkelig se for meg at det skal skje, sååå, who knows ü
  Jeg har ikke noen kjennskap til din søster, foruten om i noen videoer og bilder- så ikke noe annet enn at jeg synes hun er skjønn og vakker!
  Syns dere er tøffe som går rett ut i minefeltet, mange av kommentarene er ganske heavy syns nå jeg :-) Har lest de fleste over, og ser at i ettertid så skjønner jeg litt hva folk mener om at du viser lite følelser, har få venner etc, men aldri tenkt ovet det da jeg vet jo at de aller fleste viser ikke _alt_ i SoMe selvom de har store profiler!! Så generelt prøver jeg også å ikke granske så mye i alt, og heller fokusere på det som skjer, og ikke alt imellom- both a blessing and disguise ü
  Gleder meg til å høre! Lykke til <3 Kram!

 • Anonymous says:

  Janni:
  Du virker som en ernergisk person, som er glad i aktivitet of mennesker rundt deg, men likevel ikke tar all oppmerksomheten. Du er ærlig mot de rundt deg og kommer med gode råd. Ei reflektert og intelligent jente, samt ikke ubesluttsom. Du er jordnær og behandler mennesker godt, og er genuint god mot medmennesker. Du gleder deg til familielivet og et nytt kapittel, samtidig som det innebærer mindre reising i begynnelsen. Senere ønsker du å oppleve verden med h*n/dem.

  Michaela:
  Du virker som en rolig person. Du elsker familien din, men kan til tider bli veldig sliten. Du er introvert og sjenert, men trives godt med dine nærmeste. Du er mindre spontan, om ikke i det hele tatt, enn Janni. I blant skulle du ønske du kunne reise rundt og var mer “fri”. Ikke misforstå, du trives med familielivet, men noengang lengter du tilbake til livet uten så mye ansvar.

 • Sara Möller says:

  Många kommentarer här verkar vara baserade på vad som syns mest i sociala medier. Och även om alla (som int levt under en sten de senste åren) vet att man INTE får en helhetsbild av en person genom t.ex. Instagram så verkar folk dra snabba slutsatser ändå. Well, det är väl bara så människohjärnan fungerar. Jag hoppas att de skriver för att få sina fördomar motbevisade.

  Men ytlig och egocentrisk? Efter att ha sett alla dina och alla Jons vloggar (varenda en, no joke 😅) måste jag bara säga att jag kan verkligen inte tycka det. Inte för att man på youtube heller får en komplett bild av en person, men det ger ju avsevärt mycket mer än en bild på instagram. Vet inte om folk missat att ni bidrar till välgörenhet och t.o.m. byggt en skola i Colombia. Hur många har gjort det liksom? 🙄

  Jaja, men mina fördomar då? Under hela er uppväxt har du varit den självsäkra och utåtriktade och M har varit mer blyg och avvaktande. Både du och M har varit “duktiga flickan” i skolan och ni båda är perfektionister ut i fingerspetsarna. Så till den milda grad att det kan bli problem ibland. Det har uppstått ett och annat bråk er systrar emellan i yngre dagar för att ni båda är riiiktigt envisa. 😅

  Jag är SÅ glad att ni ska börja podda, jag är övertygad om att ni snabbt kommer landa på topplistorna 😊👋

 • Elin says:

  Jag tycker ni är sjukt härliga människor som vill dela med er av era liv och vågar göra saker som gör er glada!! Att ni byggt skolor i Colombia är något som verkligen inspirerar och får yngre folk att vilja göra detsamma!
  Kram på er & god jul!

 • Aist says:

  Wow I was really surprised of the amount of negative and harsh comments you have here…
  I noticed you in youtube, on one of your girlfriend/
  boyfriend challenge. And since then, I follow both you and Jon on social media, also Michaela, Benji, your friends. You all seem really smart, kind people and the amount of negativity, really makes me upset.. These days most of the people are materialists: money, houses, clothes, taxes you pay are things which sadly are the most interesting for them. Only thing what I see here is jealousy…

  It is very easy to put a mask, to hide under anonymous and write these harsh comments. People, there a lot of dirt these days in our world, politics and etc. but why we can’t be respectful, kind, motivating to others.

  Moving back to pod. I really really hope that there are possibility to do english subtitles, because for me, following you for such a long time is very interesting to see you doing pod. Speaking about you and your sister, you both look so different to me. Maybe that it is because you have very different lifes. But at the same time I see what you two are really family persons, loving and respecting your family members.
  What are your best moment between you two of your childhood?
  Did you have any fights?

  I wanted to say that I really support you and I wish the best of luck!

 • Debby stoffel says:

  I think / find you are great girls with a lot of ambition and a lot of love for your familly and friends you do really nice things and I follow you both very much

 • Naomi says:

  Hi Janni!

  I literally translated all of the comments and in the end I was really shocked.
  I understand some of the prejudices, but it’s like you are really expected to be uber people, haha! 😂
  So, I’m really happy that you will tell your story, because at the end of the day this is the most important side of the story. Hopefully we’ll get something in English too! 😌😉

  Some thoughts about you is that you are a very positive person in your way of thinking, also with the people around you.
  I don’t think, as some people might think, that you don’t have emotions, but I do think that you try to focus on your positive emotions and if you’re feeling something negative, you will try to change that to something positive. Because it is simply who you are.
  I think you don’t like problems and you like the simple life, where being happy and healthy is the most important thing.
  I think you are doing great!!
  Have a nice day! 😘😘

 • Patricia says:

  Hi Janni!

  It would be nice to know if you have bad days and how you cope with them, and the bad side about being am influencer.

  Both Michaela and you are beautiful inside and out! But she’s more open about the things that worry her and it’s easier to relate to her.

 • Lina says:

  Hej och grattis till podden.
  En liten fördom är att du Janni (ni) inte är så passionerade i ert förhållande. Ni verkar mer som vänner ( vilket så klart också är superviktigt). Stämmer säkert inte, men det är så det kommer över via vloggarna iaf. Tänker lite om man jämför med andra youtube par som Negin og Maurits etc. Menar inget illa och tycker ni är grymma.
  Kram

 • I says:

  Min fördom om dig är att du verkar sakna personlighet och bara vara ett ”skal” typ.

 • Anonymous says:

  Det enda jag kommer på är att du inte verkade bli överlycklig när Jon friade, utan mer ”ptja, klart jag vill”. Det frieriet var så himla fint, och jag tycker inte Jon fick lika mycket känslor som han själv gav.

 • Angie says:

  Mina fördomar är:

  Att du är en väldigt privat person. Att du har få vänner, men nära som tex Jon och din syster, som du berättar allt för och sedan är andra mer ytliga vänner. Och eftersom du är så pass privat så kan bloggläsare få för sig att du är kall.

  Att du har svårt att gråta pga något som hänt dig som liten.

  Att du har mycket åsikter och är smartare än vad du visar upp på bloggen, för att slippa drama här med folk som inte kan hantera att vissa tycker olika.

  Att du är lite för snäll och inte vågar säga ifrån till Jon när han gör fel.

  Jag tror att du tycker att vissa influencers blir för mycket och svävar uppe i det blå. Att du har fötterna på jorden och därför gillar du till exempel A Bring, men är inte super intresserad av att hänga med Kenza, blick och övriga 😅

  Jag har bara läst din systers blogg några gånger men fördomar:
  Att, precis som många idrottares fruar, så har hon fått ta ett större lass hemma, men att det inte gjort något tidigare då hon varit nöjd med att fokusera på barnen och hemmet. Men nu när det gått lite tid så vill hon få förverkliga sina drömmar.

  Att hon ibland drömmer om att ha ditt liv för en dag, men sedan inser att hennes liv är perfekt som det är och att vara igenkänd inte alltid är förenat med att vara lycklig.

  Jag hade velat veta längre fram hur er uppväxt var, hur nu tog era föräldrars separation och hur nära ni är era föräldrar och andra syskon idag?
  Sen är jag också nyfiken på om något hände mellan dig och Linn eller om det bara rann ut i sanden?

 • Anonymous says:

  Att du skiter fullkomligt i att ditt konstanta resande förstör miljön, och äter ”plantbased” för att det är ett effektivt sätt att dieta utan att ngn ifrågasätter. Att du då kan säga att du äter
  Plantbaserat för miljön är ett plus

  • Maria says:

   Med snälla banga detta tjötet om att hon är miljöförstörare bara för att hon reser!! Hon får väl fan resa om hon vill och det ingår antagligen i jobbet samt att hon bor utomlands?

 • Hanna says:

  Kul med podd! :) Ser fram emot att lyssna på den!

  Har läst igenom kommentarsfältet och oj, vad folk skriver negativa saker.. Då kan man ju undra varför de är inne och läser din blogg?

  Hur som helst.. Mina fördomar om dig Janni är att du är lite utav en pojkflicka. Att du egentligen föredrar att vara osminkad, att hänga med killar och är lättsam i sättet. Också att du är jordnära och inte alls är snobbig.

  Michaela vet jag inte lika mycket om. Men har fått för mig att hon är väldigt lugn och föredrar myskvällar hemma med familjen framför att åka på en massa resor och fester.

 • Frida says:

  A bit fun to read all these comments! I think the most important thing is that the people close to you know who you really are. Social media is your job.

  I agree on the Monaco and taxes thing, but I think that if people had the amount of money you do they would do the exact same!

  After watching Jons vlog, I think Janni seem like a girl with a “boyish” mind. And thats a complement! You dont really care what people think and you have a “stable” mood. I think that is a good quality when you have the job that you do.

  But I also think that you have a softer side to you, but its private and maybe you dont always show it to the people around you and of course not to social media. That doesnt mean that you are not OK. Alot of people around me think that I am always OK and that I dont have bad days just because I dont show everyone how I feel all the time. I deal with my own stuff, I dont have to talk to everyone about my feelings. I have a boyfriend, family and a few really good friends I always know I can talk to about everything. Maybe Im wrong, but I think you are a bit the same.

  Looking forward to the podcast!

  • Anonymous says:

   Frida, wouldn’t it make more sense if people like Janni and Jon, who has that amount of money as you put it, are the ones actually paying taxes – and not the already poor and struggling people who end up having to pay even more taxes because wealthy people, like Jon & Janni, are able to move to a country like Monaco and thus avoid taxes.

   It’s funny they still go to Sweden to use the health care system. How can Sweden even allow that??!?!?

   • E says:

    Why would they pay taxes in a country where they don’t even live? From what we can see they’re not benefiting on our welfare system in Sweden in any way, so why would they pay for it?

    Stinks a bit of Jante-law here.

 • Tove says:

  Hej. Jag skulle gärna vilja veta mer om hur ni växte upp. Eran barndom och vilka ni var innan ni vart kända. Jag har fått uppfattningen att ni alltid varit dom populära och glidit lite på en räkmacka genom livet. Skulle därför vilja veta mer av era lite jobbigare erfarenheter genom livet.
  Tycker båda verkar vara jättefina människor!

  • Erika says:

   Janni har varit populär hela sin uppväxt i grundskolan igenom åtminstone. Säkert likaså i gymnasiet.

 • Amanda says:

  En fördom om Janni är att du är asexuell, för hur lever man med en tredje part 24/7 och har ett fungerande sexliv eller privatliv överhuvudtaget? Janni, är du mänsklig? Haha! Vet inte många personer och framförallt tjejer som skulle palla leva som du gör med en pojkvän/man som alltid har en följeslagare/inneboende. En annan fördom är att du Janni har en längtan efter barn och ändå vill ha “svensson-livet” men lägger din längtan åt sidan för Jons skull för han inte har samma längtan och vill fortsätta leva som ni gör nu.

  Fördom om Michaela är att hon har en sämre relation till er pappa och att hon är svartsjuk på Jannis relation med er pappa. En annan fördom om Michaela är att hon egentligen vill göra något annat än att jobba med sociala medier.

  Detta kändes väldigt elakt att slänga ur sig såna här konstiga fördomar men ni bad om det så ;) Ni är grymma! Ser fram emot att lyssna på er podd. Hoppas den inte blir för mycket av “duktig flicka” utan att ni törs/vill gå in lite djupare.

 • Linnea says:

  Hej! Vad modigt av er att ta tjuren vid hornen på detta sättet. Att tillsammans ge svar på tal på hatet i kommentarerna som antagligen kommer ur fördomar.

  Jag har följt dig och Jon nästan från början och varje gång en vlog kommer upp så sitter jag klistrad från börjat till slut. Ni är så bra!!

  Om jag nu ska nämna en fördom så är det väl att du verkar vara pappas flicka. Inget fel med det dock! Att monacolägenheten till största del var pga skatterna. Och att du inte vill visa för mycket känslor/ åsikter med allmänheten för att undvika headlines och kommentarer. Jag ser dig som smart, listig, hardworking, ordningssam och trevlig att vara “rund/med” då på sociala medier och YT. Du får din vilja igenom när du bryr dig nog om ämnet. Så är jag med. Kommentarer att ert förhållande är gammaldags tycker jag inte stämmer. Bara för att man inte alltid låter så betyder det inte att man låter sig hunsas med. Du och jon verkar vara genuint bra människor, som råkar göra coola grejer och som verkligen klarar sig bra på att ha kreativa yrken. Benni är ju också bäst! Jag förstår så gott det går varför ni håller er cirkel liten, speciellt nu sedan vloggen blev riktigt stor, för trots allt ni delar med oss så är ni ganska privata, ellerhur? Tycker om er så mycket och har fått min kille att kolla på dina (smink)videos för att han tycker ni/du är mysig och underhållande.

  Michaela, dig följer jag inte lika väl. Du verkar vara en fantastisk mamma, men allt ser lite för picture perfect ut ibland. Tjusningen med Jons vlogg är att man ser bakom kullisserna på alla coola (ex surf)bilder, och jag ville bara säga att det är helt okej att släppa på detta ibland. Ni är ju småbarnsföräldrar och som fd aupair så vet jag att allt inte är en dans på röda rosor. Er syskonrelation verkar vara så fin och nära. Det är så fint att se!

 • Anonymous says:

  Jag tycker du (Janni) fortfarande har fötterna på jorden fastän du och Jon lever ett ganska extremt liv vilket jag verkligen uppskattar, men min fördom är att iaf du blundar för klimatförändringarna. Jag tror du egentligen är medveten om att dem finns och att du och Jon bidrar otroligt mkt till dem i och med att ni flyger jätte-jättemycket, har en skitfet bil i en stad där den verkligen inte behövs osv. Min känsla är att du skäms och att Jon inte ens vet om vad klimatförändringarna innebär, att du egentligen skulle vilja göra något åt det, men är för rädd att förlora det fantastiska liv du har.

 • Marie says:

  Hej Janni,
  jag har blivit uppmärksam på din blogg via Hanapee. Har följt dig i flera år och tror verkligen att vi skulle komma bra överens med varandra.
  Även fast vi har väldigt olika bakgrunder (uppvuxen med en ensam mamma i Tyskland som har haft det tufft ekonomiskt då den andra föräldern inte funnits på något sätt i våra liv) känns det som att vi tycker om samma saker: vara ute i naturen, gå promenader, umgås med familjen och vänner men även att ha tid bara för sig själv för att hinna med allt som får en att må bra, vegansk/hälsosam mat, träffa nya människor, resa, utvecklas…
  Tycker om din avslappnade inställning och att du är transparent med att allt går i vågor och ingen är perfekt. T ex hur mycket en tränar, orkar leva miljömedveten osv.
  Tänker ofta att du verkar vara en sån himla fin person som ser människor för vad dem är och att du är okomplicerad. Tror bestämt på att du kan vara så avslappnad i relationer och i allmänheten beror på en grundtrygghet som du fått från din familj som verkar ha en fin sammanhållning inklusive alla bonusföräldrar, syskon osv. Men även att din livstil (främst under såna perioder som du hade nu i Monaco, att du var lite längre på en plats) med mycket rörelse, hälsosam mat, träning som är bra för alla delar av kroppen, ganska stor valfrihet i hur du gestaltar dina dagar pga hård jobb och därmed ekonomiskt oberoende ger dig möjlighet att vara (iaf verkar du så på mig) en sån jävla solstråle som man bara vill umgås med.

 • Rich says:

  I was wondering for quite some time when you will finally step out of Jons shadow ánd try creating something yourself (except all your collabs such as iDeal of Sweden which I can’t take seriously). The main challenge/problem I see though is that you have created this superficial and imo materialistic image where its all about fancy houses in Marbella, jetting around the planet, an immature dad bragging about his wealth and your life in Monaco. Those factors will, therefore, lead to the fact that your main audience will be self-finding teenage girls from Stockholm who are lost in trying to find meaning in life. Why don’t you try to grow up start taking responsibility for your life? As long as you have not reached that point, I don’t think you will reach an audience where you will be able to develop meaningful topics and discussions.

  • Rebecca says:

   Interesting comment. So not being creative = not being grown up? Or being superficial and materialistic = not being grown up? I personally agree that most influencers are (seem) superficial and materialistic, but that’s why they make money. Who is going to pay you for a collaboration if all you you do is go for walks, enjoy nature, etc. I mean I wish they would, maybe tourist agencies or environmental protection organisations do or could? But hey, that’s capitalism for you. Either way, I don’t see the connection between this influencer trend and Janni “taking responsibility for her life” and “growing up”. She seems to be living a great and responsible life, taking care of her health and securing a future for her and her family. Sure, she may not be doing enough in sustainability terms – we should all be doing much, much more – but I would love to hear about your carbon footprint and how it gives you to call Janni irresponsible…

 • NIna says:

  To me u guys are a friendly and super privileges couple! Your lifestyle goes beyond any regular household which makes videos interesting to watch. It’s like a dream world! On the down side you guys do seem so materialistic driven in every way that I don’t enjoy watching it as much. From constant promotions to fashion collaborations and outfit posts. There where many influencers are making a shift to a more sustainable world of less is more I feel like you guys believe in more = more. I miss the down to earth reality lately that would connect me personally more with daily life of the majority of people. It’s not about material goods in the end.

 • Anonymous says:

  I think that you are such an inspirational person. You are chill, relaxed and ready for anything. I think you are athletic and popular in school. I don’t know anything about your sister though!😢😂

 • Anna says:

  Fördomar om Janni: snäll, glad och lättsam. Verkar genuint lycklig.

  Fördomar om Michaela: deppig och missnöjd med tillvaron. Alla vet hur Jens betedde sig för några år sen, tror aldrig man kan bli lycklig med en sån människa.

  Allmänna fördomar: er pappa har en sån syn på kvinnor att ni känt att man måste ha silikonbröst för att duga. Han känns lite sluskigt obehaglig. Och på hans insta är det mest bilder på Janni av er två. Väldigt tydligt att Janni och Jon är favoriter.

  Kanske därför Michaela är väldigt deppig också.

 • Lici says:

  Janni är ett skal. Liksom det man ser i vloggar och på bloggen är bara pågjort. Hon har inga vänner knappt och är en rätt tråkig person som tycker själv att hon är bäst.

  Michaela är dö tråkig…småbarnsmamma som bara pratar om hennes gulliga barn och visar dagens selfie typ haha. Har noll vänner.

  Xx

 • veronica says:

  My question is-could you please explain how you are so incredibly wealthy? I enjoy your content, however I especially like it when bloggers/influencers are open about their job and how they earn money. You don’t seems to share this part of your job. A mansion in Spain, an apartment in Monaco and now building a new house in Lombok indicate that your net worth is higher than the majority of the population. So..given that your life and everything you do/own is public, it would be nice to be real about your job and how you got to the point where you are now.

 • Emmie says:

  Spännande att ni startar podden! Tycker om er båda även om jag inte längre följer Michaela efter att hon flyttade till Stockholm pga följer redan alltför många Stockholms mammor på sociala medier 🙈😜 Men kommer definitivt börja lyssna på er och lycka till!

  En föreställning jag har om er, och som jag inte har nån aning om såklart är följande scenario; Du, Jon, Michaela och Jens roadtrippar tillsammans i två bilar, kommer till en mack, tankar och inser att ni har blivit av med era kort och plånböcker nånstans på vägen. Då ser jag hur du och Jon sticker snabbt som faaan och skrattar, skämtar och busar om vilket äventyr ni är på. Detta medan Michaela och Jens börjar bråka då Jens anser att de borde göra samma som er medan Michaela, som den storasyster hon är, anser att de behöver hitta ett sätt att betala såväl deras som er bensin innan de kan åka.

  Har som sagt ingen aning om verkligheten, men vore kul att få höra hur ni skulle reagera i en sån situation 😉

 • Maria says:

  Har du gjort brösten?

 • Jessica says:

  Kul med podd! :D

 • Karin says:

  Har kanske en lite konstig fördom om dig Janni men jag tror att du är sjukt nöjd med ditt namn? När du var liten, alltså riktigt liten, tror jag att du önskade att du hette typ Linda eller Frida eller nått annat vanligt. Men nu när du växt upp tycker du att det är perfekt att heta Janni, lagom ovanligt men inte svårt att uttala och ingen annan heter det så alla vet direkt att det är dig man menar om någon säger hon den där Janni. Funkar på alla språk men fortfarande unikt, passar ihop med Jon, ett supernamn helt enkelt!

  Kom på nu att det känns som om Michaela blivit inspirerad av ditt namn när hon döpte Livia, har samma egenskaper!

  Min fördom om många här i kommentatorsfältet är att de är sånna som har svårt att glädjas när det går bra för andra :-)

 • Clara says:

  First of all I think that both of you seem to be very lovely and down-to-earth people. But I will say that I don’t agree with a lot of (Janni and Jons) lifestyle choices in regards to traveling all the time and spending lots of money (compared to the average person). It takes a HUGE toll on the environment to buy cars, fast fashion and endless gadgets while at the same time traveling around the world. You have a huge platform – and great possibilities of spreading a healthier message. That being said I loved that you helped building a school in Columbia. More of things that really matter would be great. I love your personalities. But in regards to taxes, values and consumption, I believe you can do better..

 • L says:

  Hey! Reading all the comments made me think about the blog kind of different. I love your blog and I love watching the vlogs with you. You always have such a good content but its always just pretty. I have been following you for a very long time and there is one thing you have never talked about your plastic surgery. Why? Thats why I have the prejudice that you want to keep the picture of you being the perfect and pretty girl. Just like nature gave you all. You do not seem to struggle with weight, job problems, insecurities etc.
  Your life seems so easy and perfect. It would be nice to just see that you have to struggle with normal problems. You grew up with golden spoons in your mouth, probably a reason for you being so unemotional, because you never had to worry.

 • Jonna says:

  Ååh vad roligt med podd!! En fördom jag har är att Janni inte gillar Jons familj eller i alla fall inte prioriterar tid med dom? Tycker att ni alltid verkar vara med Jannis familj hela tiden men att ni i princip aldrig spenderar tid med Jons föräldrar. Detta är såklart taget helt utan att jag har någon aning alls om sanningen men skulle vara intressant att få veta! :)

 • Emelie says:

  Jag undrar hur Michaela tänker med sina instagrambilder. Det känns tyvärr sååå tungt och mörkt. Känns inte alls som det passar henne som person när jag varit inne på hennes blogg och läst hur hon skriver och uttrycker sig? Följde henne på insta länge men avföljde för någon månad sen då det verkligen inte finns någon som helst energi att hitta där

 • Sofia says:

  Mina fördomar om dig Janni:
  – Du har inget djup
  – Osäker på dig själv
  – Ytlig
  – Stort bekräftelsebehov
  – Oäkta
  – Ingen självdistans
  – Inte allmänbildad
  – Väldigt mån om att tjäna pengar, oavsett om du gör något bra eller inte för att tjäna dom (tex C’est normal – extremt overpriced tråkiga kläder?)

 • Sigrid says:

  för att bygga brand value tror jag det är jäkligt bra dock att låta saker ta slut i varulager, då blir hypen ännu större nästa gång ni släpper nåt och det känns mer exklusivt att faktiskt vara en av dem som fått köpa ett av era plagg. Klart att kortsiktigt lönar det sig ju ekonomiskt för er att låta många köpa nu, men långsiktigt är det nog bra att hålla igen lite :-) Som spotify gjorde i början!

 • Emma-Stina says:

  Lite mer udda fördomar om dig Janni:

  häller flingorna i skålen före “mjölken”
  Börjar alltid ta på vänster strumpa
  sitter gärna fram i taxin
  tycker inte om svara i telefon, föredrar sms
  knycklar toapappret istället för viker
  har en extremt organiserad dator,

  Sen får ni gärna prata om guilty pleasures i något avsnitt! Alltid roligt att höra om saker en skäms för att en älskar!

 • Emma says:

  Kul med podd! Ni verkar som två härliga personer.
  Dom ”fördommar” jag har är då:
  Janni: får inte längre kickar av det vardagliga i livet och är aldrig nöjd. Kanske bara skulle ta en paus från allt lyx och lära sig se dom små ljusglimtarna igen.
  Michaela: Känns som livet inte riktigt är på topp, mammalivet tar på krafterna (förståeligt). Längtar efter en lite mer glamorös vardag. Fötterna på jorden. Lite väl dystra bilder dock…
  De här va som sagt fördommar. Finns ju desto mer positiva saker att säga om er! :)

 • Emelie says:

  Det är nästan lite skrattretande att läsa kommentarerna ovanför när alla dömer dig för hur du visar upp dig på sociala medier. ALLA som äger ett instagram konto vet att det visar 5% utav vad som försegår på riktigt i ens liv. Jag tror inte alls att du är känslokall, jag tror du väljer att inte lägga upp och dela den sidan av dig för ditt eget bästa, kanske för du vet att det påverkar dig eller inte ger dig något gott. Det är bara en självinsikt du har och något bra! Alla steg i personlig utveckling är bra, oavsett om dem visas på sociala medier eller inte. Det är klart man inte delar med sig av allt och man måste inse att mycket gömmer sig bakom det som syns framför kamera. (Desto mindre jag själv visar på sociala medier om personliga relationer, desto bättre mår jag. Dem är personliga, och av en anledning!!) Jag tror fullt ut att du har hälsosamma relationer som frodas, för bara dina ambitioner och din livsstil visar på att du gör allt du känner att du är kapabel till! Kör på, din content är grym.

 • Sophie says:

  Kul med podden, påminn när den kommer ut, då jag är mycket äldre än er och kommer glömma bort att lyssna annars, hahaha :-D
  ;-)
  Har inte så mycket att säga om er. Två glada snygga och drivna unga tjejer med olika mål i livet, och tycker ni ska köra på så länge ni orkar och har lust. :-)

 • Sarah says:

  Hi Janni,

  I don’t think you will read this comment since it is a little late, but I still want to post it.

  First of all I want to say that I’m so glad that you adopted a plant-based diet and that you promote the use of re-usable boxes for takeout. I think both you and Jon are strong and lovely people. I love to read your posts and watch your vlogs, but to me they’re so much more fun if you show stuff that has a great impact on the environment.

  A little Swedish girl had a very strong message at the climate top last week. It would be so nice if someone with your popularity would see that message and do something with it. You really can make a difference since you have so much followers. You even don’t have to change major things in your posts, but for example promoting eco friendly beauty products (like e.g. CIME, which is a Belgian eco friendly beauty brand) or using a bamboo toothbrush on a photo and many more could already make a difference! Most of the times you promote big companies with a lot of budget to pay you for a post, smaller eco friendly companies don’t have that budget, but wouldn’t it be nice to help them too? I do think that everyone can make a difference by adapting our lifestyle and people like you could be such great role models.

  I do want to tell you that I really love your content and I think people should not be so harsh on you. It’s easy to post somethig mean about someone if your anonymous. I hope your podcast will be a succes, it is such a pity that I cannot listen to it since it is in Swedish.

Leave a Reply

Your email address will not be published.